• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertilite en büyük sınavmış arkadaşlar

ben de 4,5 yıllık evliyim 3 yıl korundum bnde ama olmayınca sanki çook uzun zamandır olmuyormuş gibi hissediyorsun eminim etraf da öle düşünüodur halbuki 3 yıl ben istemedim 4,5 yıldır çocuğum olmuyor muamelesi görüyorum.. bir de hissedenler var heralde denediğimi çaktırmıyorum ama işyerinde bi kız durduk yere ayy tattığım en güzel sevgi evlat sevgisi diyor istediğimi bilse neler yapar acaba kimseye güvenmiyorum artık
Evet haklisin canim bu konuda ne zaman istedigin onemli degil evlendigin geceden itibaren olmasi gerekiyormus muamelesi.. bende sadece bir arkadasimla dertlesiyorum onunda 12 yildir olmuyor galiba birbirimizi anlayabiliyoruz ondan...ayy arkadasinda cok kotuymus ne anlarlar karsindakinin cani yaninca ne gecer ellerine bir turlu anlamlandiramiyorum..allah merhametlilerle karsilastirsin ve bir an once kucaklarimizi hayirli evlatlarla doldursun insallah..hep dualarimda olmayan herkese icinde banada nasip et diye.. aminn

Yok canim denemedim. Neye iyi geliyormus? Bir ara okudum ama kist yapiyo falan yazmislardi sikinti cikarmasin diye denemedim.

Soğan kürü denedigim ilk ay hamile kaldım :) yumurtanin çatlamasıni ve spermin rahat dollemesini sağlıyor, aksine kist varsa yok ediyor rahimi temizliyor ne var nw yoksa

soğan kürü nasıl uygulanıyor cnm kafandan atmışmıydın hamile kaldığın ay

Yok canım iki sene hep kafamdaydi o düşünce zaman ilerledikçe olmadıkça nasil atabilirdim.. Adetin 7.gunu başlanır 21.gunu bırakılır toplam 15 gün uygulanır, dışı kahverengi içi beyaz soğan kullanılacak sabah akşam taze hazırlanacak ac ılık içilecek, bir su bardağı su kaynat soğanın kabuklarını soy dörde böl suya at kapağı kapalı bes dk kaynat süz ılık iç..

Bana da dm den bilgi verirmisin cnm Afilim92

Adetin 7. Günü başlanır 21.gunu bırakılır toplam 15 gün uygulanır, dışı kahverengi içi beyaz soğan kullanılacak sabah akşam taze hazırlanacak ac ılık içilecek, bir su bardağı su kaynat soğanın kabuklarını soy dörde böl suya at kapağı kapalı bes dk kaynat süz ılık iç canım

ah be arkadaşım düşünmedğim bir an bile yok eminim çok büyük dertler var kendimi suçlu da hissediyorum elimde değil .senin 4 yıl sonra mı kendiliğinden mi oldu aklından tamamen çıkardığın bir dönemmiydi
evet canım 4 yıl sonra kendiliğinden oldu tüp bebek bile yapmıştım kısmet değilmiş tutmadı asilamalar catlatma iğneleri hiç biri işe yaramadı olmadı.. artık olmayacak tekrar tüp bebek yapicam dedim e tabi bahara giriyoruz temizlik te yapmam lazım once belki tutarda yatarım ev kirli kalmasın diye. aklımdan komple çıkardım o ay tek derdim ev temizlensin.. evi boyadım temizlik yapt im inanılmaz yorucu bir aydı ve o ay oldu hiç beklemediğim anda. sonra döndüm bi geçmişe baktım koca 4 yılın sadece o ayı aklımda olacak mi olmayacak mi soruları yoktu. düşünmemiştim yani ve oldu. demek gerçekten etkileyen oymuş dedim. keşke aklınızdan bi çıkarsanız sizde.. inşallah rabbim en kısa zamanda sizede isteyen herkese de nasip eder.

Cocuk olamamasi neysede insanlarin laflari cok uzucu agir imtihan bence. Anlatamamak paylasamamak cok zor birde insanlarin sanki cok buyuk marifet gibi amannn sen bi gor cocuk olsunda oda ismi gobi laflari buyuk bi artislikle soylemeleri cocugu bi ovunc meselesi haline getrmeleri olmayanlari dusunmeden yada dusunerek ama ustunluk taslamak icin demeleri.. cok zor geliyor insana en yakini bile yapiyor bunu anliyorki insan en yakinj esi insanin kendisine . Hersey Allahtan insallah olur herkesin hyrlisiyla

Evet haklisin canim bu konuda ne zaman istedigin onemli degil evlendigin geceden itibaren olmasi gerekiyormus muamelesi.. bende sadece bir arkadasimla dertlesiyorum onunda 12 yildir olmuyor galiba birbirimizi anlayabiliyoruz ondan...ayy arkadasinda cok kotuymus ne anlarlar karsindakinin cani yaninca ne gecer ellerine bir turlu anlamlandiramiyorum..allah merhametlilerle karsilastirsin ve bir an once kucaklarimizi hayirli evlatlarla doldursun insallah..hep dualarimda olmayan herkese icinde banada nasip et diye.. aminn
olmayanlarin derdi bir iste hepsi ayni. Yakinima soyledim bunca zmn uzuntumu ama suan hamile ve karninin fotosunu herseyi adim adim atiyor ve acaba hicmi dusunmuyor diyorim bnm uzulecigimi kiskanmak dgl bu ama her dk gundemde bebek olinca ister istwmez dusunuyorum nolcak bizim bu durum diye yoksa kiskanmiyorum cok sukur nblm ya cok zor uzuluyorum yani. Her lafin ardindan cok gzl duygi Allah sanada nasio etsin demesi bile dokunuyor bi sure sonra . Okonu hoc konusulmasin istiyorum

Çok z
Cocuk olamamasi neysede insanlarin laflari cok uzucu agir imtihan bence. Anlatamamak paylasamamak cok zor birde insanlarin sanki cok buyuk marifet gibi amannn sen bi gor cocuk olsunda oda ismi gobi laflari buyuk bi artislikle soylemeleri cocugu bi ovunc meselesi haline getrmeleri olmayanlari dusunmeden yada dusunerek ama ustunluk taslamak icin demeleri.. cok zor geliyor insana en yakini bile yapiyor bunu anliyorki insan en yakinj esi insanin kendisine . Hersey Allahtan insallah olur herkesin hyrlisiyla
çook zor hem de çooook yine adet oldum bugün ilk gün duygusal oluyorum video gördüm bebek videosu akşamüstünden beri hıçkıra hıçkıra ağlıyorum eşime sarıldım kimseye anlatamamak kimseyle paylaşamamk çok kötü bi tek eşim var .. annem de çok üzülüyor çaktırmamaya çalışıyorum bu akşam bndelerdi gittikleri gibi başladım ağlamaya.. o kadar birikmişim ki burda rahatlıyorum iyi ki sizler varsınız .. en yakınları en çok insanı üzen üstünlük taslayan bizdede çok çocuk sahibi olmak ayrıcalık gibi davranıyorlar biz bilinçaltımızı yanlış kodladık galiba.. Allahın gücüne gitmesin bu acının tarifi yok gözlerim şişti ağlamaktan eşim dışarı çıkarıcak birazdan hava almaya

olmayanlarin derdi bir iste hepsi ayni. Yakinima soyledim bunca zmn uzuntumu ama suan hamile ve karninin fotosunu herseyi adim adim atiyor ve acaba hicmi dusunmuyor diyorim bnm uzulecigimi kiskanmak dgl bu ama her dk gundemde bebek olinca ister istwmez dusunuyorum nolcak bizim bu durum diye yoksa kiskanmiyorum cok sukur nblm ya cok zor uzuluyorum yani. Her lafin ardindan cok gzl duygi Allah sanada nasio etsin demesi bile dokunuyor bi sure sonra . Okonu hoc konusulmasin istiyorum
Aynısı bnde de vardı geçen yıl bir arkadaş çok güzel duygu diye yazıp duruyordu sana ultrason video izleticem diyodu sonra bebeği doğdu facete foto koydum like yap diyodu vs.. kıskanmak değil bu ama insan berbat oluyır öyle böyle değil insanlarla görüşmek istemiyosun bi süre sonra herkesten kaçmak istiyosun

Bu duyguyu bilmeyen kesinlikle anlayamaz,hele ki sebebsiz infertilite denilen illet...)))yumurta görünürde saglikli keza sperm öyle ama, malesef olmuyor...Insanın bütün hayatını etkiliyor.nekadar mutlu olsamda bir an yine bu acı duyguyu hissettiğimde sanki bogazim düğümleniyor.lafın kısası insanin bir yani hep eksik kalıyor...

H
Bu duyguyu bilmeyen kesinlikle anlayamaz,hele ki sebebsiz infertilite denilen illet...)))yumurta görünürde saglikli keza sperm öyle ama, malesef olmuyor...Insanın bütün hayatını etkiliyor.nekadar mutlu olsamda bir an yine bu acı duyguyu hissettiğimde sanki bogazim düğümleniyor.lafın kısası insanin bir yani hep eksik kalıyor...
hem de ne biçim eksiklik.. nasıl yaşanıcak böyle çaresizlik çok kötü etrafımdakiler çatır çatır hamile kalırken neden ben diyor insan .. imtihan işte .. inşallah bizim için bi yerlerde aydınlık günler bekliyordur

Son düzenleme:
H

hem de ne biçim eksiklik.. nasıl yaşanıcak böyle çaresizlik çok kötü etrafımdakiler çatır çatır hamile kalırken neden ben diyor insan .. imtihan
Öyle deme ya isyana girmesin haşa....)zaten çok değil ki evleneli,benim bitane kizim varcm çok şükür, 5yil sonra oldu, 6yildirda kardeş için uğraşıyoruz.iki defa tup denedik olmadı.en zor guruptayim..

Bnce
Öyle deme ya isyana girmesin haşa....)zaten çok değil ki evleneli,benim bitane kizim varcm çok şükür, 5yil sonra oldu, 6yildirda kardeş için uğraşıyoruz.iki defa tup denedik olmadı.en zor guruptayim..
en zor grupta değilsin bu duyguyu tatmışsın öyle düşün, belirsizlik çok kötü hiç tadamamak ihtimali de var yaş kaç senin tüp nie tutmuyor acaba

evet hayatın her alanında sorun var belki ama kendimi hiç bu kadar çaresiz ve iç sıkıntılı hissetmedim.1,5 yıldır çocuk için uğraşıyorum olduktan sonra sanki tüm dertlerim bitecek gibi hissediyorum ama eminim başka sebeplerle iç sıkıntısı yaşayacağım hayatta dertler hiç bitmiyomuş
On yıl sonu sevinç .. pes etme

Bnce

en zor grupta değilsin bu duyguyu tatmışsın öyle düşün, belirsizlik çok kötü hiç tadamamak ihtimali de var yaş kaç senin tüp nie tutmuyor acaba
Yaş 27,malesef transfer olmuyor.Yani ya dollenme,yada bölünme gerçekleşmiyor...sağlıklı embiriyo elde edemiyoruz.

Back
X