BU AY çökmüş durumdayım canım ben herşey o kadar kötü ki çift olarak o kadar mutluyuz ama malesef o kadar da şanssız hiç bir sorunumuz yok aramızda ama dıştan gelen bir sürü sorun var en başta bebek meselesi ya eşime emin onu diyordum insanlar evlenir bebekleri olur kural budur ne diye bu kadar zor ya. yengemin komşusu hamileymiş düşse keşke diyormuş çevremde o kadar çok böyle örnek var ki kafayı yemek üzereyim artık ya bir insanın hiç mi yolunda gitmez hayatı. hiçbir isteğimiz olmuyoramiinn insallahh cnm tek duamızzz
su mu bastıııııııı
cnm umutt hepp var,üzülmek yookk .. Tmmekliorm llsteyee
cnm bi dr.danıssana nedir ki o
insallahh hayırlısı ıle bızlerınde olur,artık rabbım bızlerıde duysunn :2:
günaydın kızcelerr
gesdim geldim be kıscemm,senden naberr
BU AY çökmüş durumdayım canım ben herşey o kadar kötü ki çift olarak o kadar mutluyuz ama malesef o kadar da şanssız hiç bir sorunumuz yok aramızda ama dıştan gelen bir sürü sorun var en başta bebek meselesi ya eşime emin onu diyordum insanlar evlenir bebekleri olur kural budur ne diye bu kadar zor ya. yengemin komşusu hamileymiş düşse keşke diyormuş çevremde o kadar çok böyle örnek var ki kafayı yemek üzereyim artık ya bir insanın hiç mi yolunda gitmez hayatı. hiçbir isteğimiz olmuyor
BU AY çökmüş durumdayım canım ben herşey o kadar kötü ki çift olarak o kadar mutluyuz ama malesef o kadar da şanssız hiç bir sorunumuz yok aramızda ama dıştan gelen bir sürü sorun var en başta bebek meselesi ya eşime emin onu diyordum insanlar evlenir bebekleri olur kural budur ne diye bu kadar zor ya. yengemin komşusu hamileymiş düşse keşke diyormuş çevremde o kadar çok böyle örnek var ki kafayı yemek üzereyim artık ya bir insanın hiç mi yolunda gitmez hayatı. hiçbir isteğimiz olmuyor
umutlanmadım desem yalan olurrrrrrrrrrrrrrr
umut herzman olmalıkaradayı izliiyorum,içim üzüdü burkuldu
canım keci boynuzu özü yedir suyunu sevmiyosa.varikosel amelyatımı oldu cok gecmiş olsun sifa olsun insallah.spermiyogramdan sonra ne olacagı belli olacak bizimkininde.nasıl durumu suan esinin zor bir amlelyatmı canım?mecbur içecekler sifa olsun insallah yarasın....
eline saglık canım tek basına nasıl yaptın okadar isi.insallah bidaha olmaz cok kötü su basması.Allah yardımcın olsun
umut herzman olmalıilk bölümlerini syretmiştim eşimle sonra bıraktım
umdugum gibi bitmedi ki film .. ha birde sezon finaliymis 2 senedir oynuo bitmeliydi bence
kuzummm gunaydın saolasın benımde rezervı az gelısen yumurta olmuyo :'( ıkı kez falan yakaladık ondanda kısmet olmadısagol canım benim amin hayırlısı herseyin doktor bu biraz suda balık aramak gibi yani zor ama sansınıd ene dedi:))internetten arastırdım gülüm bögürtlen kökü kürü ile hamile kalan diye googla yaz kuzum ordan buldum bide bi forumdan arkadastan
hayırlısı gülüm bunada sükür yumurtanın büyümesi bile benim için mucize:)
canım aynen söle yaptım sende yap
böğürtlen kökü kürü rahmi kuvvetlendiriyormuş,yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyormuş,iltihap varsa temizliyormuş ve hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş.
hazırlanışı:
aktarda temin edebileceğiniz yarım klo böğürtlen kökünü soğuk suda iyice yıkadıktan sonra ,6 lt.soğuk suyun içine koyarak ağzı kapalı olarak kaynamaya bırakın.kaynamaya başladıktan sonra yarım saat kısık ateşte kapağı kapalı olarak kaynatmaya devam edin.sonra soğumaya bırakın.soğuduktan sonra cam şişelere doldurup buzdolabında saklayın ve sabah akşam aç karınla 1 er çay bardağı için.
adetin ilk günü başlanıyormuş
bide adacayı içtim adetin 15. gününe dek
Adetin ilk günü başlayıp 15 gün devam ediyorsun. Yanılmıyorsam sabah akşam 1 kupa içtim. Ama sakın demleme yapma. Adaçayı çok çabuk acıyan ve bekleme süresine göre farklı maddeler salgılayan bir ürün.
2-3 dal adaçayını al kupaya koy. Üstüne de kaynar su. Bardağın ağzını kapatığ 2-4 dakika bekle. Zamanla öğrenirsin zaten suyun sarısından anlarsın olup olmadığını. Sonra dalları kaşık gibi kullanıp karıştırıp çöpe at.
bal tarcın cörek otu yiyorum adetin 2 . günü basladım onada halada yiyodum sabah aksam
gülüm insallah hayırlısı cümlemiz için Allah kucaklarımızı saglıklı hayırlı bebeklerle doldursun hepimizin insallah
günaydın canımGünaydın 😘inşallah canım gelsinler artık
Eşim şuan ameliyatlı daha bi hafta oldu varikoselden bakalım inşallah aşılamaya gerek kalmaz meleğim ya sen hiç hocaya falan gittinmi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar yarın yeğen ameliyat olcak hastane onun başında olacağım ..
inşallah girebilirim görüşrüz hayırlı geceler ..:13:
napıyosunuz bakalım sabah sabah[/
saol tatlım sıcak bı guno yusden ınsan dısarı cıkmak ıstemıyo ewde kös kös oturuluuyo
dünki konusmayı aynen naklediyorum ;
-
''adette olmadın ya belki hamilesindir ''
* sen benim adetiimi mi takip ediyosun yahu kadın !
baska derdin yokmu = ?
(iyisin hoşsunda bende istiyorum,elindeyse sen yaratsana )
kimle geçti bu konuşma eşinle senin arandamı ??:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?