infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

BU AY çökmüş durumdayım canım ben herşey o kadar kötü ki çift olarak o kadar mutluyuz ama malesef o kadar da şanssız hiç bir sorunumuz yok aramızda ama dıştan gelen bir sürü sorun var en başta bebek meselesi ya eşime emin onu diyordum insanlar evlenir bebekleri olur kural budur ne diye bu kadar zor ya. yengemin komşusu hamileymiş düşse keşke diyormuş çevremde o kadar çok böyle örnek var ki kafayı yemek üzereyim artık ya bir insanın hiç mi yolunda gitmez hayatı. hiçbir isteğimiz olmuyor

öyle düşünme kuzum... dert etme,dua ett ..
Rabbim bizi asla bırakmaz,yeterki biz onu bırakmayalım ..

Rabbim kalbimdekini bilen sensin.OL ! de oluversin.Sığınılacak tek liman sensin...

umutlanmadım desem yalan olurrrrrrrrrrrrrrr

karadayı izliiyorum,içim üzüdü burkuldu
umut herzman olmalı ilk bölümlerini syretmiştim eşimle sonra bıraktım

canım sabah kontrole gıtcez bakalım carsamba raporu bıtıyo ağır işte calısıyo esım o yuzdende raporu uzatmak istıyo uzatırlarsa yoksa yıllık ıznınden alcak agrıları hala var egılemıyo hep sırt ustu yatıyo valla bazı kısıler cok kolay falan yazmıs ama gercekten bızımkısı zordu sızdede varmıydı varıkosel ama varsada muhakkak tedavı edılmesı lazım..kecı boynuzu ozude aynı onuda sevmıyo burnunu kapatarak ıcıyo

saol cnm valla tek başıma mahvoldum çok yorgunum

Kün feyekün (Ol denince olur)
(O, gökleri ve yeri altı günde yarattı)
.
Allah bir şeye “Ol!” dedi mi, hemen oluverir.

(Her şeyi yaratan Allah’tır.) [Zümer 62]

(Her şeyin yaratıcısı olan Rabbiniz Allah’tır.) [Mümin 62]

(Sizi de, yaptığınız işleri de yaratan Allah’tır.) [Saffat 96]

Cümle eşya Hâlık’ındır, kul eliyle işlenir.
Emr-i Bari olmayınca, sanma bir çöp deprenir.

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ

İnnemâ emruhu iżâ erâde şey-en en yekûle lehu kun feyekûn

Bir şeyi dilediği zaman, O'nun emri yalnızca: 'Ol' demesidir; o da hemen oluverir.

kızlar yarın yeğen ameliyat olcak hastane onun başında olacağım ..
inşallah girebilirim görüşrüz hayırlı geceler ..
:13:

kuzummm gunaydın saolasın benımde rezervı az gelısen yumurta olmuyo :'( ıkı kez falan yakaladık ondanda kısmet olmadı
GELSIN HAMİŞLER GELSİN BEBİŞLER....:)

günaydın canım
geçmiş olsun eşine inş gerek kalmaz başka yöntemlere ameliyat fayda eder

yok tatlım hiç gitmedim hocaya ama benim adıma giden oldu o kişiyede olacak demişler inş olur
ama bi arkadaşıma hoca asla olmayacak demişti şimdi koca kızı var o yüzden hocalara güvencim yok fazla
allah bilir herşeyi...

dünki konusmayı aynen naklediyorum ;
-
''adette olmadın ya belki hamilesindir ''

* sen benim adetiimi mi takip ediyosun yahu kadın !
baska derdin yokmu = ?

(iyisin hoşsunda bende istiyorum,elindeyse sen yaratsana
)

kimle geçti bu konuşma eşinle senin arandamı ??:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…