Canım ben hiçbirşey yapmadım adetvoldum bitti kös kös oturup düşünüyorum iyi bi doktor bulup gitsemmi yoksa salıp herşeyi zamanamı bıraksam diye
GEçmiş olsun Canım sanada.Allah bu ay gönlüne göre versin inşallah.Kuzenim bu ay tüp bebek deniyor ayın 22.sinde 2 bebiş yerleştirecekler.Dua ediyorum inşallah tutar çok yıpratıcı bi süreç ben korkuyorum o sürece girmekten belkide o yüzden doktora gidesim gelmiyor. Napacağımı şaşırdım bendeHastayım canım benim sen ne yapıyorsun
GEçmiş olsun Canım sanada.Allah bu ay gönlüne göre versin inşallah.Kuzenim bu ay tüp bebek deniyor ayın 22.sinde 2 bebiş yerleştirecekler.Dua ediyorum inşallah tutar çok yıpratıcı bi süreç ben korkuyorum o sürece girmekten belkide o yüzden doktora gidesim gelmiyor. Napacağımı şaşırdım bende
Amin inşallah canım benim ❤❤GEçmiş olsun Canım sanada.Allah bu ay gönlüne göre versin inşallah.Kuzenim bu ay tüp bebek deniyor ayın 22.sinde 2 bebiş yerleştirecekler.Dua ediyorum inşallah tutar çok yıpratıcı bi süreç ben korkuyorum o sürece girmekten belkide o yüzden doktora gidesim gelmiyor. Napacağımı şaşırdım bende
BAT 7 nisanbenimle aynı dertte olanlar buyrunnn
o bebek bu göbişe girecek inşallahhh
UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM ARKADAŞIM O BEBİŞLER GELECEK İNANALIMİsyan etmek.istemiyorum ama içim aciyor , bazen cçok yalnizim ve agresif
Beni de yazar mısınız listeye, fakat 2014 ten bu yana hiç hamile kalan olmamış mı ne :S liste aynı duruyor
UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM ARKADAŞIM O BEBİŞLER GELECEK İNANALIM
İsyan etmek.istemiyorum ama içim aciyor , bazen cçok yalnizim ve agresif
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .Kızlar beni de eklermisiniz listeye birbirimize bol bol dualar edelim RABBİMİZ ÇOK BÜYÜK
BAT 7 nisan
Diğer hamileleri demek istemiştim tatlımNeyi canım anlamadım. .
Listemize bak canım ilk sayfada. .Diğer hamileleri demek istemiştim tatlım
Gördünüz mü?Diğer hamileleri demek istemiştim tatlım
canım teşekkürlerr
Olurum inşaallah.. Şuan beklemedeyim:)Listemize bak canım ilk sayfada. .
Sen hamile misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?