infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

İki ay önce pco olduğumu öğrendim.. Ama bu sitede bu şekilde olup hamile kalan çok arkadaşımızı gördüm çok mutlu oldum.. Bir gün hepimize verecek Rabbim inanıyorum :))
8 ay oldu canım

Ama 8 yıl oldu sanki..
Çok istiyorum evlat sahibi olmayı Rabbim cümle isteyenlerede versin bekletmesin..

Bende hemen olur diye düşünüyordum..
Dua herşeyin anahtarı bu gün olmasa yarın olacak inanıyorum :)))
Rabb'imiz bekletmesin temennimiz o

inşallah canım bu mübarek cuma gününde Allah gonlumuze gore saglıklı sıhhatlı akıllı vıcdanlı merhametlı evlatlar nasıp etısn ınsallah cumlemızeee

Aminnnnnn inşaallah şu mübarek saatler hürmetine verir Rabb'imiz

HAYIRLISI ile istedigim en guzel sey bu olsa gerek hıc bu kadar bekleyecegımı dusunmemıstım

Rabbim cuma Hürmetine hayırlı evlatlar versin inşallah bizlere de. .
Hayırlı cumalar selam ve duâ ile ❤ ❤

kızlar iyi geceler bu gün zorlu bir süreçten sonra üçüncü aşilamam yapıldı sıra hayırlısı ile sabırla beklemekte bu gün hastanede beklerken 4 tane tüp bebek hastası geldi test için 4 de 4 dördüde hamile ağlayan çıkıyo ağlayan çıkıyo ne oluyor diye sorduğumda görevli çocuk bu gün dörtte dört yaptık tüp hastalarımızda çok mutluyuz biz bile dedi gerçekten hemen ben bile ağladım zaten hep ağladım bu gün ağlama günümdüde bide onlara ağladım inşallah kendi sevincimize ağlamak nasip olur hepimize

Amin canım aminnn inşaallahhhh

Hayırlı olsun canım.. amin inşallah bu sefer tutar da sevincten ağlarsin. Rabbim bizlere de nasip etsin.. bugün benim de ağlama günüm galiba. Yarın sperm testi yaptiricaz. Çok heyecanlıyım. Eşimi stres atsın diye arkadaşlarıyla playstation oynamaya yolladım ben de evde oturup bol bol ağladım ya sperm sayımız yukselmediyse diye.. 3 aydır denemedigimiz kür yedirmedigim icirmedigim sey kalmadı insallah faydasi olmuştur.

inşallah canım zaten ağlama sebeplerimiz çoğunlukla eşler deilmi bu gün sabah 8de gittik hastaneye 8den ikiye kadar tam beş defa girdi örnek vermeye de öyle verebildi sitresten arık yapacak bişey yok veremiyorum dönelim dedi açtım muslukları de ağla de ağla günlerce iğneydi hormondu yoldu eziyetti adamın vereceği bir örnek neyseki üçte yaptılar aşılamayı ama oda bitti bende sinirden sitresten

Ah canım ya her zorluğun ardinda bir kolaylık vardir. Sabretmemiz lazım.. Bakalim bizim de yarin belli olacak. Asilama seviyesine geldik mi acaba yoksa direk tüp bebek tedavisine başlayacağız. Hayirlisi insallah..

Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin canım benim ♡

Morfoloji %50
Baş anomalisi %16
Akrozom anomalisi %16
Orta kısım anomalisi %12
Kuyruk kısım anomalisi %10
İmmatür morfolojide sperm sayısı %8

Hacim 3CC
Sperm sayısı 40 milyon
Phss% %69
Ph 8,0
Sıvılaşma zamanı ; >60
Lökosit / ml ; 0,6 milyon
Renk; Opak beyaz
Hareketlilik %69
Hızlı lıneer hareket (+4) %17
Yavaş lineer hareket (+3) %47
Lokalize (+2) %5
Hareketsiz (+1) %31
Aglütisyon yok

Sperm sonucumuzdan anlayan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…