Olurum inşaallah.. Şuan beklemedeyim:)
Rica ederim tatlım. .Gördüm
canım teşekkürlerr
Ama 8 yıl oldu sanki..Rica ederim tatlım. .
İnşallah. .
Kaç yıllık evlisiniz?
8 ay oldu canım
Ama 8 yıl oldu sanki..
Çok istiyorum evlat sahibi olmayı Rabbim cümle isteyenlerede versin bekletmesin..
Daha çok yeni evlisiniz. .8 ay oldu canım
Ama 8 yıl oldu sanki..
Çok istiyorum evlat sahibi olmayı Rabbim cümle isteyenlerede versin bekletmesin..
İki ay önce pco olduğumu öğrendim.. Ama bu sitede bu şekilde olup hamile kalan çok arkadaşımızı gördüm çok mutlu oldum.. Bir gün hepimize verecek Rabbim inanıyorum :))
Eşinin değerleri normalse olur canım[/QUOTE
Erken diye baktırmadık ona ..
Umarım gerek kalmadan Rabbim verir
inşallah canım bu mübarek cuma gününde Allah gonlumuze gore saglıklı sıhhatlı akıllı vıcdanlı merhametlı evlatlar nasıp etısn ınsallah cumlemızeee
UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM ARKADAŞIM O BEBİŞLER GELECEK İNANALIM
inşallah canım bu mübarek cuma gününde Allah gonlumuze gore saglıklı sıhhatlı akıllı vıcdanlı merhametlı evlatlar nasıp etısn ınsallah cumlemızeee
Bende hemen olur diye düşünüyordum..HAYIRLISI ile istedigim en guzel sey bu olsa gerek hıc bu kadar bekleyecegımı dusunmemıstım
Bende hemen olur diye düşünüyordum..
Dua herşeyin anahtarı bu gün olmasa yarın olacak inanıyorum :)))
Rabb'imiz bekletmesin temennimiz o
Aminnnnnn inşaallah şu mübarek saatler hürmetine verir Rabb'imiz
HAYIRLISI ile istedigim en guzel sey bu olsa gerek hıc bu kadar bekleyecegımı dusunmemıstım
kızlar iyi geceler bu gün zorlu bir süreçten sonra üçüncü aşilamam yapıldı sıra hayırlısı ile sabırla beklemekte bu gün hastanede beklerken 4 tane tüp bebek hastası geldi test için 4 de 4 dördüde hamile ağlayan çıkıyo ağlayan çıkıyo ne oluyor diye sorduğumda görevli çocuk bu gün dörtte dört yaptık tüp hastalarımızda çok mutluyuz biz bile dedi gerçekten hemen ben bile ağladım zaten hep ağladım bu gün ağlama günümdüdebide onlara ağladım inşallah kendi sevincimize ağlamak nasip olur hepimize
Hayırlı olsun canım.. amin inşallah bu sefer tutar da sevincten ağlarsin. Rabbim bizlere de nasip etsin.. bugün benim de ağlama günüm galiba. Yarın sperm testi yaptiricaz. Çok heyecanlıyım. Eşimi stres atsın diye arkadaşlarıyla playstation oynamaya yolladım ben de evde oturup bol bol ağladım ya sperm sayımız yukselmediyse diye.. 3 aydır denemedigimiz kür yedirmedigim icirmedigim sey kalmadı insallah faydasi olmuştur.kızlar iyi geceler bu gün zorlu bir süreçten sonra üçüncü aşilamam yapıldı sıra hayırlısı ile sabırla beklemekte bu gün hastanede beklerken 4 tane tüp bebek hastası geldi test için 4 de 4 dördüde hamile ağlayan çıkıyo ağlayan çıkıyo ne oluyor diye sorduğumda görevli çocuk bu gün dörtte dört yaptık tüp hastalarımızda çok mutluyuz biz bile dedi gerçekten hemen ben bile ağladım zaten hep ağladım bu gün ağlama günümdüdebide onlara ağladım inşallah kendi sevincimize ağlamak nasip olur hepimize
inşallah canım zaten ağlama sebeplerimiz çoğunlukla eşler deilmi bu gün sabah 8de gittik hastaneye 8den ikiye kadar tam beş defa girdi örnek vermeye de öyle verebildi sitresten arık yapacak bişey yok veremiyorum dönelim dedi açtım muslukları de ağla de ağla günlerce iğneydi hormondu yoldu eziyetti adamın vereceği bir örnek neyseki üçte yaptılar aşılamayı ama oda bitti bende sinirden sitrestenHayırlı olsun canım.. amin inşallah bu sefer tutar da sevincten ağlarsin. Rabbim bizlere de nasip etsin.. bugün benim de ağlama günüm galiba. Yarın sperm testi yaptiricaz. Çok heyecanlıyım. Eşimi stres atsın diye arkadaşlarıyla playstation oynamaya yolladım ben de evde oturup bol bol ağladım ya sperm sayımız yukselmediyse diye.. 3 aydır denemedigimiz kür yedirmedigim icirmedigim sey kalmadı insallah faydasi olmuştur.
Ah canım ya her zorluğun ardinda bir kolaylık vardir. Sabretmemiz lazım.. Bakalim bizim de yarin belli olacak. Asilama seviyesine geldik mi acaba yoksa direk tüp bebek tedavisine başlayacağız. Hayirlisi insallah..inşallah canım zaten ağlama sebeplerimiz çoğunlukla eşler deilmi bu gün sabah 8de gittik hastaneye 8den ikiye kadar tam beş defa girdi örnek vermeye de öyle verebildi sitresten arık yapacak bişey yok veremiyorum dönelim dedi açtım muslukları de ağla de ağla günlerce iğneydi hormondu yoldu eziyetti adamın vereceği bir örnek neyseki üçte yaptılar aşılamayı ama oda bitti bende sinirden sitresten
kızlar iyi geceler bu gün zorlu bir süreçten sonra üçüncü aşilamam yapıldı sıra hayırlısı ile sabırla beklemekte bu gün hastanede beklerken 4 tane tüp bebek hastası geldi test için 4 de 4 dördüde hamile ağlayan çıkıyo ağlayan çıkıyo ne oluyor diye sorduğumda görevli çocuk bu gün dörtte dört yaptık tüp hastalarımızda çok mutluyuz biz bile dedi gerçekten hemen ben bile ağladım zaten hep ağladım bu gün ağlama günümdüdebide onlara ağladım inşallah kendi sevincimize ağlamak nasip olur hepimize
amin inşallah tatlımRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin canım benim ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?