❤❤❤amin inşallah tatlım
Canım benim iyiyim şükür he uyuyamadim bakiniyordum öyle hayırlı haber varmı diye. Nasıl gidiyor canım
Canım benim iyiyim şükür he uyuyamadim bakiniyordum öyle hayırlı haber varmı diye. Nasıl gidiyor canım
E canım doktora tedaviye falan başlamayı düşünüyormusunNerdeeee
E canım doktora tedaviye falan başlamayı düşünüyormusun
Gunaydinn kuzucuklarrr ☺☺☺guzel günlere uyanalim,bebisli günlere,
2 gün önce beta HCG ile hamile olduğumu öğrendim :) yarın tekrar kan vericem artış a bakacağız herhangi bir sorun yoksa hamileyim Allah ın izniyleranakaya *********** 18 mart beklemede
Hijyenik *********** 19 mart beklemede
durulavinya *********** 19 Mart beklemede
-Huzurum-- ******** 21 mart beklemede
nisamelek ******** 23 mart beklemede
@ranakayadurulavinya -Huzurum-- nisamelek naptınız kızlar?
cnm hayirlisi olsun RABBIM eli ayagi duzgun hayirli evlat nasip etsin.2 gün önce beta HCG ile hamile olduğumu öğrendim :) yarın tekrar kan vericem artış a bakacağız herhangi bir sorun yoksa hamileyim Allah ın izniyle
sonuclar iyi gorunuyo cnm. urolojiye gostermedinmi?Morfoloji %50
Baş anomalisi %16
Akrozom anomalisi %16
Orta kısım anomalisi %12
Kuyruk kısım anomalisi %10
İmmatür morfolojide sperm sayısı %8
Hacim 3CC
Sperm sayısı 40 milyon
Phss% %69
Ph 8,0
Sıvılaşma zamanı ; >60
Lökosit / ml ; 0,6 milyon
Renk; Opak beyaz
Hareketlilik %69
Hızlı lıneer hareket (+4) %17
Yavaş lineer hareket (+3) %47
Lokalize (+2) %5
Hareketsiz (+1) %31
Aglütisyon yok
Sperm sonucumuzdan anlayan varmı?
abla yaa ayni sorun bizdede oluyodu malesef.2 kez iptal edilmisti.inşallah canım zaten ağlama sebeplerimiz çoğunlukla eşler deilmi bu gün sabah 8de gittik hastaneye 8den ikiye kadar tam beş defa girdi örnek vermeye de öyle verebildi sitresten arık yapacak bişey yok veremiyorum dönelim dedi açtım muslukları de ağla de ağla günlerce iğneydi hormondu yoldu eziyetti adamın vereceği bir örnek neyseki üçte yaptılar aşılamayı ama oda bitti bende sinirden sitresten
Sağol canım benim darısı sana ve isteyen herkese olsun inşaAllah (AMİN) inan bu ay hiçbir şey yapmadım ovulasyon testi bile kullanmadim hiç düşünmeye firsatim olmadı yoğunluk ve sorun vardı bu ara onun için ilişki bile sadece 3 kere oldu akıntı tahminime gore 12. Gün yumurtlama oldu o gün de ilişki olmuştu işte üzerinden 14 gün geçince tahlil yaptım ve öyle öğrendimcnm hayirlisi olsun RABBIM eli ayagi duzgun hayirli evlat nasip etsin.
nasil geldi inatci minigin???neler yaptin en son?
ayy ne guzel supriz yapmis iste.peki neyden suphelendinde test yaptinSağol canım benim darısı sana ve isteyen herkese olsun inşaAllah (AMİN) inan bu ay hiçbir şey yapmadım ovulasyon testi bile kullanmadim hiç düşünmeye firsatim olmadı yoğunluk ve sorun vardı bu ara onun için ilişki bile sadece 3 kere oldu akıntı tahminime gore 12. Gün yumurtlama oldu o gün de ilişki olmuştu işte üzerinden 14 gün geçince tahlil yaptım ve öyle öğrendimRabbim nasip etti zamanı varmış demekki klomen çatlatma iğnesi dahil çok şey denedim olmadı hiçbir şey yapmadığım ay oldu daha bata 2 gün var bide
Hayırlı uğurlu olsun canım. .2 gün önce beta HCG ile hamile olduğumu öğrendim :) yarın tekrar kan vericem artış a bakacağız herhangi bir sorun yoksa hamileyim Allah ın izniyle
Müsait değilim ama müsait olunca okurumKIZLAR TUP BEBEK TEDAVIM ICIN 41 YASIN OKUTMAK ISTIYORUM.
3 GUNDE BITIRMEYI DUSUNUYORUM.YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?
sonuclar iyi gorunuyo cnm. urolojiye gostermedinmi?
yada kadin dogum doktoruna goster anliyorlar onlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?