infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

2 gün önce beta HCG ile hamile olduğumu öğrendim :) yarın tekrar kan vericem artış a bakacağız herhangi bir sorun yoksa hamileyim Allah ın izniyle

2 gün önce beta HCG ile hamile olduğumu öğrendim :) yarın tekrar kan vericem artış a bakacağız herhangi bir sorun yoksa hamileyim Allah ın izniyle
cnm hayirlisi olsun RABBIM eli ayagi duzgun hayirli evlat nasip etsin.
nasil geldi inatci minigin???neler yaptin en son?

sonuclar iyi gorunuyo cnm. urolojiye gostermedinmi?
yada kadin dogum doktoruna goster anliyorlar onlarda.

abla yaa ayni sorun bizdede oluyodu malesef.2 kez iptal edilmisti.
2 defada deneyebildik onlarda tutmadi.yedigim ignelerle kaldim.
insallah seninki tutmustur da bu son olur insallah...

cnm hayirlisi olsun RABBIM eli ayagi duzgun hayirli evlat nasip etsin.
nasil geldi inatci minigin???neler yaptin en son?
Sağol canım benim darısı sana ve isteyen herkese olsun inşaAllah (AMİN) inan bu ay hiçbir şey yapmadım ovulasyon testi bile kullanmadim hiç düşünmeye firsatim olmadı yoğunluk ve sorun vardı bu ara onun için ilişki bile sadece 3 kere oldu akıntı tahminime gore 12. Gün yumurtlama oldu o gün de ilişki olmuştu işte üzerinden 14 gün geçince tahlil yaptım ve öyle öğrendim Rabbim nasip etti zamanı varmış demekki klomen çatlatma iğnesi dahil çok şey denedim olmadı hiçbir şey yapmadığım ay oldu daha bata 2 gün var bide

ayy ne guzel supriz yapmis iste.peki neyden suphelendinde test yaptin
ben 1 haftam gecse bile hic cesaret edip yapamam.5 yilim bitti 2 kez esimin israriyla test yapmistim o da negatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…