Normalde her ay zaten adete 1 hafta kala testlere başlıyor dumayy ne guzel supriz yapmis iste.peki neyden suphelendinde test yaptin
ben 1 haftam gecse bile hic cesaret edip yapamam.5 yilim bitti 2 kez esimin israriyla test yapmistim o da negatif.
İnşallah. .Gunaydinn kuzucuklarrr ☺☺☺guzel günlere uyanalim,bebisli günlere,
Sağol Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşaAllah (AMİN).Hayırlı uğurlu olsun canım. .
Hgg ne?
Sağol Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşaAllah (AMİN).HCG kanda gebelik testi :)
AMİN İNŞALLAHİnşallah. .
Nisamelek hamile . .
Darısı başımıza inşallah ✔
Emin olun dualarimda sınız Rabbim daha fazla bekletmez inşaAllah. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaAllahBetahgc tamam anladım ..
Amin inşallah canım duâ beklerim. .
Rabbim gönlüne göre versin. .
Maşallah. .
Canım olmaya çalışirim 3 tane okusam yetermi yogunum da birazKIZLAR TUP BEBEK TEDAVIM ICIN 41 YASIN OKUTMAK ISTIYORUM.
3 GUNDE BITIRMEYI DUSUNUYORUM.YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?
olur tabiki cok bile ablam sgol.Canım olmaya çalışirim 3 tane okusam yetermi yogunum da biraz
Tamam canım Allah ın izniyle nasip eder Rabbim :) ben gece okur bitince seni etiketlerimolur tabiki cok bile ablam sgol.
bitince yaz not alayim ben.
2+1+3+1=7 oldu 1 saatte bakalim artik yumoslarim buyusun insallah.
uzun protokol yordu beni.daha 4 yumos 15 ml olmus .toplanmadilar dua okutuyorum.
AMİN İNŞALLAHen kısa zamanda güzel haberler verirsiniz İNŞALLAH
Emin olun dualarimda sınız Rabbim daha fazla bekletmez inşaAllah. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşaAllah
olur tabiki cok bile ablam sgol.
bitince yaz not alayim ben.
2+1+3+1=7 oldu 1 saatte bakalim artik yumoslarim buyusun insallah.
uzun protokol yordu beni.daha 4 yumos 15 ml olmus .toplanmadilar dua okutuyorum.
tabiki yardım ederim bende peki istediğimiz kadarmı okuycaz yoksa kişi başı bir yasinmi banada okudu arkadaşlarım kişi başi 1 okunmuştuKIZLAR TUP BEBEK TEDAVIM ICIN 41 YASIN OKUTMAK ISTIYORUM.
3 GUNDE BITIRMEYI DUSUNUYORUM.YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?
gözün aydın canım çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin2 gün önce beta HCG ile hamile olduğumu öğrendim :) yarın tekrar kan vericem artış a bakacağız herhangi bir sorun yoksa hamileyim Allah ın izniyle
Darısı başımıza inşallah ✔gözün aydın canım çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin
Sağol Allah razı olsun darısı sizlere İNŞALLAH tez zamandagözün aydın canım çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin
AMİNSağol Allah razı olsun darısı sizlere İNŞALLAH tez zamanda
tabiki yardım ederim bende peki istediğimiz kadarmı okuycaz yoksa kişi başı bir yasinmi banada okudu arkadaşlarım kişi başi 1 okunmuştu
Hayırlı uğurlu olsunnn...Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah2 gün önce beta HCG ile hamile olduğumu öğrendim :) yarın tekrar kan vericem artış a bakacağız herhangi bir sorun yoksa hamileyim Allah ın izniyle
ablammmmm cok sagol rabbim kabul eylesin.miniklerimiz gelsin ins.GURBET KUSU AYŞEM şimdilik 5 tane yasini şerif okudum tatlım yine okursam bildiririm mevla kolaylıklar versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?