Hayırlı günler arkadaşlar, benim malesef bu ayda olmadı
Bu ay ilk aşılama için doktor araştırıyorum. Kaçıncı gün gitmem lazım doktora bilginiz var mı?
Yeni BAT 13 Nisan.
hayırlısı olsun geç olsun güç olmasınHayırlı günler arkadaşlar, benim malesef bu ayda olmadı
Bu ay ilk aşılama için doktor araştırıyorum. Kaçıncı gün gitmem lazım doktora bilginiz var mı?
Yeni BAT 13 Nisan.
Maşallah sana ne güzel okuyorsun Rabbim sana ayşe ye Eses e ve isteyen herkese nasip etsin inşaAllahGURBET KUSU bu günde beş yasin okudum dünkünü saydınmıydı bilmiyorum dünle bu gün toplam 10 okumus oldum ALLAH kabul olunan dualardan eylesin tatlım
AMİN canım mevla herkeze taddırsın aratmasın hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin sanada mutluluğunu katlasın dikkat et kendine aman ilk üç ay çok önemli ben herşey yolunda diye rahat davrandım memlekete gittim bin klometre otobüsle haftasına düşük yaptım üç aylıktı üç yıl olacak hala uğraşıyoruz yok sen daha gençsin hatırladığım kadarıyla benim yaş faktörümde var 39 a girdimMaşallah sana ne güzel okuyorsun Rabbim sana ayşe ye Eses e ve isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
AMİN canım mevla herkeze taddırsın aratmasın hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin sanada mutluluğunu katlasın dikkat et kendine aman ilk üç ay çok önemli ben herşey yolunda diye rahat davrandım memlekete gittim bin klometre otobüsle haftasına düşük yaptım üç aylıktı üç yıl olacak hala uğraşıyoruz yok sen daha gençsin hatırladığım kadarıyla benim yaş faktörümde var 39 a girdim
hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın
aşılama sürecinin başlangıcı adetinin ikinci günü engeç üçüncü günü gidiyorsun tatlım
GURBET KUSU Ayşem 3 yasin okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah gönlündeki ni nasip etsin hayirlisiyla (AMİN)
GURBET KUSU bu günde beş yasin okudum dünkünü saydınmıydı bilmiyorum dünle bu gün toplam 10 okumus oldum ALLAH kabul olunan dualardan eylesin tatlım
Rabimin dualarımızı kabul edeceğine inanıyorum, Allah razı olsun hepinizden. .Maşallah sana ne güzel okuyorsun Rabbim sana ayşe ye Eses e ve isteyen herkese nasip etsin inşaAllah
Amin sağol Allah razı olsun. :)) dikkat etmeye çalışıyorum zaten nasibi varsa ne yaparsak yapalım dünyaya gelir tabi tedbiri de elden bırakmamak gerekAMİN canım mevla herkeze taddırsın aratmasın hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin sanada mutluluğunu katlasın dikkat et kendine aman ilk üç ay çok önemli ben herşey yolunda diye rahat davrandım memlekete gittim bin klometre otobüsle haftasına düşük yaptım üç aylıktı üç yıl olacak hala uğraşıyoruz yok sen daha gençsin hatırladığım kadarıyla benim yaş faktörümde var 39 a girdim
canım her namazdan sonra bildiğim tanıdığım tanımadığım kim varsa önce onlara dua ediyorum kendime istemeye utanırım benide o kullarının içine kat rabbim hayırlıysa derim kendime hiç bir zaman direk bişey istemem mutluluğu çoğunlukla paylaşmak ben dileğime ulaşmışsam herkezde ulaşşın isterim (bir yaşlı kadın varmış tarla biçermiş askerler gelmiş görmüş yalnız bir haftada biçeceği tarlayı bir saatte yardım edip biçmişler kumandan sormuş yaşlı kadına azlıkla kazanıp çoklukla yemekmi iyi çoklukla kazanıp azlıkla yemekmi kadın gözü açlık edip çoklukla kazanıp azlıkla yemek iyi demiş ve kadının boynunu vurdurmuş kumandan paylaşmak işine gelmemiş kadının o yüzden dualarımızı paylaşmak huzur veriyor bana ben kendime dua etsem kabul olmaz belki sana ettiğim kabul olur yada senin bana çok uzun bir yazı olduRabimin dualarımızı kabul edeceğine inanıyorum, Allah razı olsun hepinizden. .
İnşallah hayırlı evlatlar versin rabbim. .
Duâ eder, duâ beklerim ♡ ♡ ♡
hayırlısı neyse o olsun canım çok şükür 1 tane evladım var 16 yaşında ginede gönül istiyor umut kalana kadar emek kalsın diyoruz olursa da kabulümüz olmazsada emrine şükür mevla hiç tatmayanlara tattırsınAmin sağol Allah razı olsun. :)) dikkat etmeye çalışıyorum zaten nasibi varsa ne yaparsak yapalım dünyaya gelir tabi tedbiri de elden bırakmamak gerekRabbim hayirlisiyla verir zamanı vardır elbet. Benim yaş 31 ama yaşada bakmıyor ablam Rabbim nasip ederse 50 yasında da olur halam 46 yasında tek tüpü vardı onunda hamile olduğunu öğrendim :)) Allah ım çok bekletmeden nasip eder inşallah
Hayırlısı olsun dediğin gibi Dua belli duyan belli elden geleni yapıyor herkes gerisi Rabbim in taktiri benimde oğlum 12 yaşın da Rabbim evlatlarimiza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin (AMİN)hayırlısı neyse o olsun canım çok şükür 1 tane evladım var 16 yaşında ginede gönül istiyor umut kalana kadar emek kalsın diyoruz olursa da kabulümüz olmazsada emrine şükür mevla hiç tatmayanlara tattırsın
17 nisan batranakaya *********** 18 mart beklemede
Hijyenik *********** 19 mart beklemede
durulavinya *********** 19 Mart beklemede
-Huzurum-- ******** 21 mart beklemede
nisamelek ******** 23 mart beklemede
Berrak323 durulavinya @-Huzurum-- nisamelek naptınız kızlar?
Bende bu ay hsg çekildim çok şükür temiz çıktı bugün çalışmalara başlıyoruz cuma yumurtlama olması lazım ama üstüne düşmüyorum bu ay oluruna bıraktım hsg den sonra bi rahatlık çöktü en azından aşılama yaptırırz diyorum galiba onun rahatlığı ..herşeyin hayırlısı
İnşallah kuzum :/17 nisan bat
Sağol canım üstümden yük kalktı ,şimdi en azından aşılama yaptırabilirim ,öbür türlü elim kolum bağlı bekliyordum.Benim de açık ama olmayınca olmuyor. .
Rabbim gönlümüze göre versin canım. .
Sevindim senin için. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?