kıııııııız esooom burdaa bı elaaam daha mı varAmin inşallah canım
Yookıııııııız esooom burdaa bı elaaam daha mı var
elamm 24 nısan dye adet taıhı yazmssın okım kız
Sen değil mi kız?elamm 24 nısan dye adet taıhı yazmssın okım kız
bnm 2 martda adt olmam gerekıyordu ve halen olmadım hayatımda bır ılk yarın doktra gtcem bakalım bebıs bu sefer varmı karstrdın galıba senUnicornuterus****13 nisanbeklemede
ranakaya ***** 13 nisan beklemede
Hijyenik ****** 14 nisan beklemede
durulavinya *** 17 nisan beklemede
Unicorn uterus @ranakaya Hijyenik durulavinya ne yaptınız kızlar?
Kırmızılar geldi mi ?
Güzel haberler var mı ..
ayyy 2 nısanda olmam gerektı dıcektımbnm 2 martda adt olmam gerekıyordu ve halen olmadım hayatımda bır ılk yarın doktra gtcem bakalım bebıs bu sefer varmı karstrdın galıba sen
bnm 2 martda adt olmam gerekıyordu ve halen olmadım hayatımda bır ılk yarın doktra gtcem bakalım bebıs bu sefer varmı karstrdın galıba sen
olmadım cnm ya ınanamıyorum bnm adetım duzenlıdr hep geckse 1gun gecıkırdıAaa olmadın mı ?
Test yapmadın mı
Güzel haberler ile gel
Yanlış mı yazdım bi bakayım geçmişe
olmadım cnm ya ınanamıyorum bnm adetım duzenlıdr hep geckse 1gun gecıkırdı
yok kı bebegım ya yarın kan falan vercem bakalım dua et nlurTest varsa hemen şuanda yappp
yok kı bebegım ya yarın kan falan vercem bakalım dua et nlur
ınsallah bıtanem rabbım yuzumuzu guldursun hemen yazarım snucu ben sana . valla heycandan karnım agrıdı sabah olmaz artıkDüzeneldim listeyi ..
Yarın haberi mutlaka yaz ..
Meraktan ölürüm. .
Kesin hamilesin canım. .
Dualarımızı kabul etsin inşallah rabbim. .
Merhabalar ne infertiliteymis arkadaş yaaavvv 2 sene olcak ne bi sebep bulabildiler ne bebiş oldu. gidişat tüp bebek gibiben gibi olanlarla azcik dertleseyim dedim
Merhabalar ne infertiliteymis arkadaş yaaavvv 2 sene olcak ne bi sebep bulabildiler ne bebiş oldu. gidişat tüp bebek gibiben gibi olanlarla azcik dertleseyim dedim
ınsallah bıtanem rabbım yuzumuzu guldursun hemen yazarım snucu ben sana . valla heycandan karnım agrıdı sabah olmaz artık
bendekı nasıl bır sabırmıs sabrıma hayran kaldım ama 4 senedır bu anı beklıyorumİnanamıyorum ya . .
Nasıl sabrettin. .
Off inşallah canım benim . .
✔❤✔☺☺☺
bendekı nasıl bır sabırmıs sabrıma hayran kaldım ama 4 senedır bu anı beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?