canm benm günaydın geçen günde yazmıştım bat yanlş orda 24 nisan batımUnicornuterus****13 nisanbeklemede
ranakaya ***** 13 nisan beklemede
Hijyenik ****** 14 nisan beklemede
durulavinya *** 17 nisan beklemede
@Unicorn uterus @ranakayaHijyenik durulavinya ne yaptınız kızlar?
Kırmızılar geldi mi ?
Güzel haberler var mı ..
hoşbulduk cnm. 27 yaşındayım. yumurta takibi, gonal f, aşılama, klomen bunlarin hepsini denedikAramıza hoşgeldin cnm. .
kaç yaşındasın?
Tedavi oldunmu?
Tatlım inşallah hamişsindir de gelmez kırmızılarrelaaaam @Pinkhouselife61
Kızlar Naber?
Nasılsıniz görüşmeyeli?
Benim belirtiler arttı. .
Offf gelmeyesice kırmızı. .
merhaba cnm çok geçmiş olsun yaşadıkların çok zor durum, senı anlıyabılıyorum çok zor süreçlerden geçmişsin... Tabi üzüleceksin üzülmemek elde değil, ama anne olma inancını hiç kaybetme Rabbim bir mucize verir belki.... Bazı programlar izliyorum 4.,5. tüp bebekte tutan ve ayrıca ikiz olan o kadar insan var kı .... Bak yıllar önce bir komşumuz vardı tam 10 sene çocukları olmadı sayısız tedaviler, ve 3 defa tüp bebek denediler yine olmadı olmadı.... sonra kendilerini toparlayıp 4. tüp bebeğe karar verdiler Rabbim mucize gösterdi kadın hamıle kaldı ve ikiz kızları oldu, o kadar mutlu oldular kı, o halleri görmeye değerdi... sonra 3 sene bir daha tüp bebek deneyelım belkı erkek olur dediler ve bir kez daha tüp bebek denediler ve yine tuttu ve ayrıca bunlarda ikiz oldu... biri kız, biri erkek.... 10 sene çocuğu olmayan çift 3 sene içerisinde 4 evlat sahibi oldular...3 kız, 1 erkek.... Ne zaman umutsuzluğa düşsem aklıma bu örnek gelıyor... bunun gibi binlerce var.... sende Rabbimim izniyle anne olacaksın inş... pes teme yeter kı kendını toparlamak ıçın birz zaman tanı, sonra tekrar mücadele devam et.. Duaların kabul olur inş...Sperm sayi ve hareketlilik cok dusuktu. Meger gercek sorun gen mis. Bazi dr lar proxeed tarzi ilac verip gonderiyor uyanik olun. Gen hasari ciddi bir dusukluk sebebi. Gen tedavisi olduk. Sayi ve hareket artti ama normal hamilelige uygun duzeye gelmedi.. tup bebek yaptirdik ilki erken dogum kaybi. Ikincisi hersey guzel olmasina ragmen tutmadi.
3. Yu deneyecek halim sabrim yok. Umutsuz ve caresiz bir ruh halindeyim
Olum bir yok olus olsaydi. Kocamla öldururdum kendimi... ne cekicem bu sıkıntiyi ki... inancimiz koruyor iste...
canm benm günaydın geçen günde yazmıştım bat yanlş orda 24 nisan batımkesin gelecek o bat umut tükeniyor mu ne?
canm benm günaydın geçen günde yazmıştım bat yanlş orda 24 nisan batımkesin gelecek o bat umut tükeniyor mu ne?
hoşbulduk cnm. 27 yaşındayım. yumurta takibi, gonal f, aşılama, klomen bunlarin hepsini denedik
Eses07 tatlım beklemedeyim daha ayın 5 inde ovitrelle oldum 4 yumurtam vardı hayırlısı artık ya
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin ❤❤❤❤❤❤
Tatlım inşallah hamişsindir de gelmez kırmızılarr"dUaLArIm sizinleee"
Ben şuan adet dönemimdeyim bir sonraki bat 12 Mayıs onu bekliyorum işte, bide bal+polen ,incir+havuç kürü yapıyorum
listenize beni de ekleyebilirsiniz istenmeyen bat 5 mayıs
Kaç yaşındasın?listenize beni de ekleyebilirsiniz istenmeyen bat 5 mayıs
Hoşgeldin canım aramıza. .Eses07 cnm benıde eklermesın bat 5 mayıs
26 yaşındayım
istanbulda yasıyorum
20 aylık evliyim , evliliğimin başından beri çocuk istiyoruz... ama hastalıklardan, şehir dışına çıkmaktan ve babaannemın vefatından dolayı 6-7 ayı boş geçirdik....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?