infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

İyi geceler kızlarrrrrrrrrr

Canım ben Salı günü öğlen vurulmuştum,doktorum Çarşamba Cuma Pazar çalışma vermişti

Stres yapma,dua et bol bol inşaallah tutar canım,Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin

fundacımm tatlım nsılsın bugun ılıskı oldumu kuzum..36. saat sabah 4 e gelıyorsa sabah eşin işe gitmeden önce 6-7 gıbı flnda ılıskıye gırebılırsınız..hem spermlerın en canlı oldukları saat sabahın ılk saatlerıymıs..hakkında hayırlısı olsun tatlım..sen kaanı rahat bırak allah nasıp ettıyse o spermler yolunnu her harukarda bulur

Canin ne zman isterse ozman yap canim benim stres yapmamaya calis hayirli haberlerle insallah

merhaba cnm nasılsın canım hıc test yapmak ıstemıyor moralımde bozuk adet sancılarım belırdı bile hem daha gunumede var

Canım ben Salı günü öğlen vurulmuştum,doktorum Çarşamba Cuma Pazar çalışma vermişti

Stres yapma,dua et bol bol inşaallah tutar canım,Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin

ne oldu sonuc pekı canım olumludur ınsallah ilk ayınmıydı ?

ne oldu sonuc pekı canım olumludur ınsallah ilk ayınmıydı ?

Yumurtam çatlamış yumurtlama olmuş ama gebelik oluşmamış malesef..Evet geçen ay oldum bende,ilk ayım ilk tedavimdi...Devam ediyoruz bu ayda bakalım,ayrıca incir havuç kürü de yapıyorum,hayırlısıyla olur inşaallah bu sefer..

Iyiyim canim benim sagol. Bozma moralini sıkıntı yapmamaya calis o belirtiler strestende olur takma kafana

inşallah canım hepımız ıcın hayırlısı

elaaaaaaaaaaaammm naptınnn kuzuuuuuuuummmmmmm
gelmedı dımı kırmızılarrrrrrrrrrr

Of ya bi kerede gebelik belirtisi agrisi olsa sunlar o gunleride görürüz insallah. Benim yarin gunum canim bugun karnim agriyip duruyor(

yavrummm kimisinde adetlee gebelik aynı oluyorrmuşş ama bıze rastlarmı bılmemmm
yokmuu vucudundaa farklıı sinyallerrrr inşallaaahh gelmez kırmızılar cnm yaa

ozamannn yarın kırmızılar gelmezse cuma günü yapacağım testi bir gün öne alıp yarın yapıyorummmmmmmm

ozamannn yeniii hamişlerimizzzzzzzzzz bukiliiiiii vee deryadenizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
varmı belırtıler tatlımm nsl hıssedıyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…