batı 7 mart olan arkadaşlardan haber yok muuu :)
Aminnnnnn aminnnn canım senin bebeğin varmı? ??
Yok canım 18 aydır bekliyorum. Rabbim daha nasip etmedi
Sende bizdesinnn
Cnnm bnm insallah bizlerinde olur
Amin inşallah. Sen ne kadar zamandır bekliyorsun meleğini..
İbsallah tez vakitte bebegine kavusursun canim ben hala adet olmadim ve dun bugun gece ruyamda bana hamilesin diyirlar kafayi yiycemsokturucu verdi doktor kullandim hala olmadim
1 yıldır korunmuyoruz
Aöa olmadı nedense
Dr.bi sorunda yok dedi
Asılama da negatif
Selam kizlar tup bebek 1 adet embriyo transferi yapildi. Su anda teknik olarak hamileyim insallah tutunur bebegim lutfen dualarinizi eksik etmeyin... bir de dua ogrendim paylasmak istiyorum rabbim kabul etsin...
Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil'l-hayr... rabbim! Kolaylastir zorlastirma, rabbim hayirla sonuclandir.. . Amiiiiinnnn...
1 yıldır korunmuyoruz
Aöa olmadı nedense
Dr.bi sorunda yok dedi
Asılama da negatif
Yok ya yazmıyor lar:26:
Benim geldi geliyor
Hemen yazarım
sağolun kızlar güzel dilekleriniz için. kendimi tüp bebek fikrine o kadar alıştırmışım ki üzülmedim adet olduğuma :) bunda da varmış bir hayır deyip bekliyorum. bakalım beni neler bekliyor bundan sonra. inşallah rabbim yüzüme bakar da bir an önce kurtulurum şu sıkıntıdan. önümde bilinmez bi boşluk var. doktora gidip görüşene kadar da böyle olacak sanırım. beni ne bekliyor hiç bilmiyorum ve korkuyorum. çok korkuyorum
Amin inşallah. Sen ne kadar zamandır bekliyorsun meleğini..
Hayırlısı olsun canım.
Bende geçen ay aşılama yaptırcaktım. Ekim ayında çektirdiğim rahim filminde bir sıkıntı çıktı. Salı günü yeniden film çektirdim. Şükür film temiz çıktı. Ama filmle beraber adet kanamam başladı. Şimdi bu ay kendi halimizdeyiz. Öteki ay ki adette doktora gidicez bakalım aşılama mı yapılacak yumurta takibi mi?
Bu ay hayıt hapına başladım. Inşallah doğal yolla olur..
günaydın tatlımm hayrlı pazarlar olsunnn
aa eveeet yapmadın mı test hala?
Insallahhh bizlerinde olur
Nasılsın bebeğim
Hayırlı pazarlar
iyiyim bitanem eşim çalışıyoryalnızım biraz temizlik yapacağımm sen nasılsınnn
Ben pazarımı,alısverişimi yapayım kızlar görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?