infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

adet oluyorumm nr kadar adet olacagımı bılıyor olsam da yıne de bır umut vardı ıcımde..bu ayda hayallerım gıttı artık umıt falan kalmadı ben de..

İnsallah bebisin seninledir canim 17 veya 18. Gun belli oluyormus ama bence kan testi yaptir

Yarin sbh idrar testi yapicm eğer cikarsa hastaneye gidip yaptiririm.inşallah canim Rabbim herkese zamani gelince nasip edick buna inanıyorum hayirlisiyla inşallah bnimledir canim.Rabbim herkesin dualarini nasip etsin..

aminn cnm benımmm senin hikayenı hatırlıyorum dıger topıkte anlatmıştık yıne cnm istersen burdada anlat..nasılsın beyzacım adet belırtılerın varmı bgun yarın gelır dıyordun ?

bilmiyorum kuzum yaa fena oldum bugün heralde idrar yolu iltihabı az az tuvalete çıkıyorum acıyo yaparken afedersin onun sıkıntısından kendimi dinleyemedim ama ben dk hapı kullandım bu ay yani hamiş olma ihtimalim yokturda ne zaman gelicek onu bilmiyorum normalde bugün hap bittikten sonra 2. gün olmam lazım ama bazen 4. günde olabiliyo

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Karanfil:hamile kalmayı kolaylaştırır hergün yemeklerden sonra bir karanfil çiğneyebilirsiniz ya da çayını yapıp hergün 1 bardak içebilirsiniz

safran:yumurtalıkların geliştirilmesinde ve çatlamasında etkili olur gebe kalmayı kolaylaştırır yemeklerin üzerine safran dökebilirsiniz ama çok az olmalı

kekik:çok faydalıdır antiseptik özelliği vardır kekikle balı karıştırıp sabahları bir çorba kaşığı kadar yiyebilirsiniz bu adetlerin ağrısız olmasını sağladığı gibi gebe kalmayı da kolaylaştırır

ökse otu:yıkadığınız ökse otlarını blendırdan geçirin suyundan hergün yarım fincan için aç karnına olmaya özen gösterin

arslanpençemi:adet kanamalarını düzenler myonların giderilmesinde de oturma banyoları başarı ile kullanılır

arslanpençesi: Düşük yapmaya yatkın kadınlarda bebeğin rahimdeki durumunu güçlendirir adet düzensizliklerinde günde 2 fincan çayı yeterlidir

soğan: Hergün 1 adet beyaz soğan yenirse organizma güçlenir gebelik kolaylaşabilir

yumurtalık ve rahminin kuvvetlenmesi için çörekotu turp tohumu ve havuç karışımlarından istifade edilir

Son düzenleme:
Çörek otu kürü

"Ben bal çörekotu tarçın karışımıyla hamile kaldım uzun süredir tedavi görüyordum olmuyordu.Bu karışımı sadece bu ay kullandım hemen etkisini gördüm"
100 g kestane balına 1 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu ve 1 tatlı kaşığı toz tarçın eklenir. Gün içinde tüketilir.

"Adetimin ilk günü hayıt suyu ve yanında bir çay bardağı sıcak suya bir çay kaşığı bal ve kaşığın yarısı ile tarçın içine de 10-15 tane çörek otu atarak karıştırıp içtim. Kahvaltılarımda iki adet kuru incir ile iki adet ceviz de yedim. Hiç ara vermedim. Bu bitkilere adet günlerim de dahil olmak üzere kullandım ve ikinci ay gebe olduğumu öğrendim."

"Arkadaşlar ben de kullanıyorum bu karışımı. Bu ikinci ayım kullanmaya başlayalı. 3 yemek kaşığı bala bir yemek kaşığı toz çörek otu, 1 yemek kaşığı da toz tarçın koydum. Geçen ay sadece çörek otu tarçın bal karışımı yemiştim. her sabah aç karna ve yatmadan önce birer çay kaşığı yiyorum. ama bu ay bu karışıma 1 yemek kaşığı da polen koydum. Hepsini karıştırdım. Bittikçe yeniden yapıyorum. "

UYARI: Burada önemli olan kısım, öğütülme işleminin kullanıma göre yapılmasıdır. Kesinlikle öğütülmüş çörekotu almayın. Çünkü Çörek otunun muhteviyatında bulunan uçucu yağlar ve diğer kıymetli bileşimler eğer öğütme işlemi uzun sürer ve bekleme söz konusu olursa niteliğini yitirebiliyor. Bunun için öğütme işlemini çok hızlı yapıp öğütülmüş çörekotunu bir an evvel süzme kestane balı ile karıştırmalısınız. Çörek otunun kestane balıyla kullanımı tavsiye edilir.

Hamile Kalmak için Polen

Hamile kalmak için polen etkilidir

Polen kısırlık tedavisinde en önde gelen bitkisel gıdalardan biridir. Kısırlık tedavisinin en güç olanı sinirsel kaynaklı hormonal olan şeklidir. Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özrü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "azosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan arısütü, kestane balı ve çörekotu, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "Spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini sağlamaktadır.

Read more: http://www.baglarbal.com/hamile-kalmak-icin.htm#ixzz2vTI5nUp7

Hamile Kalmak için Tarçın

Hamile kalmak için tarçın

Eski Yunan ve Uzakdoğu tıbbı kestane balını, yıllardır, erkeklerin spermalarını kuvvetlendirmek için kullanmıştır.
Eğer kudretsiz bir erkek düzenli olarak uyumadan önce 2 kaşık bal yerse problemleri çözülecektir.

Çin, Japon ve Uzakdoğu ülkelerinde, gebe kalamayan ve uterusunu kuvvetlendirmek isteyen kadınlar asırlardır toz tarçın kullanmaktadırlar

Hamile kalmak isteyen kadınlar bir tutam toz tarçın ve yarım tatlı kaşığı kestane balını gün boyunca bir sakızla çiğnediklerinde tükürükle karışarak yavaş yavaş emilerek etkili olmaktadır.

Amerika Maryland’de evli bir çiftin 14 yıldır çocuğu olmamış ve ümitlerini de kaybetmişlerdir. Bu uygulamalar kendilerine anlatılmış ve yukarıda belirtilen kürün uygulamasına başlandıktan birkaç ay sonra ikiz çocuklarının olacağı tespit edilmiştir.

Hamile kalmak için İncir Kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından doktor muayenesi sonucundan tamamen sağlıklı bulunduğu halde hamile kalması geciken bayanlarımız için.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bir bitki bilimci, ve bitkilerden faydalanılarak çeşitli rahatsızlıklarımıza çözümlerde bizlere yardımcı oluyor. İşte bu sefer de kolay hamile kalmak için doktorumuz İncir kürü tavsiye ediyor. Peki incir kürü nedir? Nasıl yapılır? Simdi sizlere bununla ilgili biraz bilgi vermek istiyoruz.

Hamile kalmak için incir

İncir Kürü

7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dakika haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (İncirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.

Bu kürün daha etkili olması için, bu küre başlamadan önce 15 gün süreyle soğan kürü uygulanması gerekiyormuş. O da şöyle;

Kolay Hamile kalmak için Soğan

Hamile kalmak için soğan

Her gün yumurta büyüklüğünde bir kuru soğan, üzerine 2-3 çay kaşığı sumak ekleyerek yenilecek. 15 gün bu kürü uyguladıktan sonra incir kürüne başlanabilir.

Umarız hamile kalmanız için bu yöntem ise yarar ve güzel haberleri bizlerle de paylaşırsınız.

Kolay Hamile Kalmak için Keçiboynuzu

Hamile kalmak için keçiboynuzu

Yaklaşık yarım litre suyu kaynattıktan sonra 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak kaynayan suyun içine atın. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatın.

3 dakika kaynadıktan sonra sonra ocağın altını kapatın ve 20 dakika dinlendiriniz. 20 dakika dinlendirdikten sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartın.

Elde edilen su soğuduktan sonra yarısını sabah aç karnına, diğer yarısını da akşam yatağa giderken için.

Bir hafta boyunca bu uygulamaya her gün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca her gün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda ise zaman zaman uygulayınız.
Erkekliği arttırıcı macun

Zencefil..........10 gr
Havlıcan..........10 gr
Günlük............30 gr
Isırgan tohumu....150 gr
Bal...............400 gr

Arif Pamuk'un şifalı bitkiler kitabında macun hakkında şunlar yazıyor: "Bunlar dövülerek macun yapılır da, akşamları birer ceviz miktarı yutulursa insanın erkekliğini dört misli kuvvetine çıkarır".

Dr.Ender Saraç'tan Cinsel performansı arttıran, ereksiyon problemini çözen, ayrıca sperm sayısını arttırmaya yardımcı olan bir karışım tarifi.

Erkeklerde Cinsel Performansı Artırıcı Kuvvet Macunu Tarifi

*1 kilo kaliteli bal

*2 çorba kaşığı kişniş

*3 çorba kaşığı toz zencefil

*4 tatlı kaşığı arı poleni

*3 çorba kaşığı kırmızı ginseng( dövülmüş halde)

*2 çorba kaşığı kakule

*4 tatlı kaşığı türk kahvesi

*100 gr. dövülmüş çam fıstığı

tüm malzemeleri bir kapta karıştırıp macun kıvamına gelen kuvvet macununu (tahta kaşıkla karıştırın) yiyin.

Read more: http://www.baglarbal.com/hamile-kalmak-icin.htm#ixzz2vTIBT7mK

Son düzenleme:

sağol kuzum güzel paylaşımın için
inş bende buay önce soğan kürü sonrasındada incir kürüne başlayacağım ayrıca bal tarçın çörek otuda yiyeceğim inş faydası olur

Aynen canim bende diyorum takma bosver ama surekli etrafta hamile haberi, dogum haberi duyunca takmadan olmuyor.kiskanmaktan degil tabi ozeniyor iste insan.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

aynen ya bir bebek görünce dayanamıyorum ben zorrr gerçekten. takmamak unutmak imkansız insanlar nasıl sakin kalabiliyor anlayamıyorum ben bu çok başka birşey hiç aklından çıkmıyor şimdi olsa diyorum ağlasa ((

canım inan bu ay bebek için dua etmeyi bile bıraktım dediğin gibi bende resmen ağlayarak yavarıyorum rabbime bu konuyu düşünmek istemiyorum ben artık yardım et diye. dediğin gibi tek dileğim aklımdan söküp atmak ağlamak üzülmek istemiyorum. amin dualarına. inşallah dediğin gibi olur. kavuşruz hepimiz

saol cnm ama ben de umut kalmadi ne nisan ne Mayıs ne de haziran..hep hüsran hep hüsran..10gun oncesinden sivilcelerimin çıkmasından belliydi aslında

canım benim kürlerden deneyelim bak fayda gören cok insallah hepimize vesile olur hepsi Allahın nimeti.vaz gecmeeeeee

hadı yaa cnm doktora bı gozuk ıhmal etme cnm..bende 4. gunu olmuştum dk hapının..

canım benımde 3. gunum bugun başlamayı düşünüyorum inşallah şifa olur..

sağol kuzum güzel paylaşımın için
inş bende buay önce soğan kürü sonrasındada incir kürüne başlayacağım ayrıca bal tarçın çörek otuda yiyeceğim inş faydası olur

evet canım doğru,hatta eşim istemiyor diye ben bahsettiğim duayı yapamıyorum demiştim,ben tam gece yarısı 170 kere ayet-el kürsi duasını okudum,tam 2 ay önce yapmıştım,dua etmek çok önemli insanı çok motive ediyor,güven veriyor rahatlatıyor,duaların yanında boşta durmadım incir ve havuç kürünü yaptım,nasıl yaptığımı anlatayım:
adetimin 1 .günü başladım,7-8 tane kuru inciri 2 bardak klorsuz suda tam 15 dk kaynattım,ayrı bir kapta 3 adet iri ve tazee havucu(7-8 parçaya bölerek)2 bardak klorsuz suda 20 dk kaynattım,ılıyınca ikisini karıştırdım ve sabah akşam aç karnına 1 er bardak içtim,geri kalanını dolaba koyup ertesi gün içtim,yani hazırladığım kürü 2 günde tükettim,yani yaptığın gün ve ertesi gün içiyosun sonra yine tazesini yapıyorsun,ben bunu direk saraçoğlunun kendi ağzından dinleyerek yazdım,21 veya 25 gün yapın dedi,ve 2 ay üst üste yapın dedi

canım bende sogan kürüne bide bal tarcın cörek ve polen yiyecegim.insallah vesilemiz olur.bide karanfilalcam yemeklerden sonra ciğniycem.bunu bi siteden kopyalamısım canım biri bunları yapmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…