infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hadı yaa cnm doktora bı gozuk ıhmal etme cnm..bende 4. gunu olmuştum dk hapının..

canım benımde 3. gunum bugun başlamayı düşünüyorum inşallah şifa olur..

bugün benimde 3. günüm canım baslayalım hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsallahhhhhhhhhhhhhh polende al canım ben onuda alcam

Son düzenleme:
Kizlarrr bende hala kirmizilar gozukmedi ama hamile hissetmiyorum kendimi hiccc cunku hic belirtim yok kesin gene adetim gecikiyo

ALLAHIMMMM FAYDA VRMEYEN İLİMDEN KORKMAYAN KALPTEN DOYMAYAN NEFISTEN KABUL OLMAYAN DUADAN SANA SIGINIRIM. ALEMLERIN RABBI YUCE ALLAHIMMM SEN PEYGAMPER EFENDIMIZIN HURMETINE CUMLE PEYGEMPERANI IZAM VE RESULIKIRAM HAZRETLERININ HURMETINE FATIMA ANAMIZIN HURMETINE GELMIS GECMIS TUM EVLIYALARIN EFENDILERIMIZIN HURMETINE KILDIGIMIZ NAMAZLAR OKUDUGUMUZ MUBAREK AYETI KERIMELER HURMETINE SEN BANA VE BENLE BIRLIKTE TUMMM DILEYEN KULLARINA HAYIRLI SAGLIKLI SIHHATLI EVLATLAR NASIP EYLE GUZEL ALLAHIMMMM SEN BIZE KALDIRAMAYACAGIMIZ YUKLER VERMEZSIN SEN BIZI BIZDEN IYI BILENSIN TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA EVLATLARIMIZI GONDER RABBIMMMMMM AMİN !!!!!

ben dışarı çıkıyorum eşimle kızlarr aktardanda çörek otuyla tarçın alayım görüşürüz kendınıze ciicii bakın

bugün benimde 3. günüm canım baslayalım hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsallahhhhhhhhhhhhhh polende al canım ben onuda alcam

cnmmm bal tarçın corek otunu yapiyorum zaten yanin da polen ve aru sutu de deniyeyim dedim nasil tuketildigi hakkinda bilgi verir misin? günde kac defa kac gun tuketilecek ne zaman baslanacak birde eslerimizde tuketsinler degil mi? (

Son düzenleme:
hayir cnmm çörek otunu evde Öğütmek daha makbul..

evde ezerekmı ogutmeyı dıyorsun canım dogru dıyon aslında taze ogutulmus gerek ben aktardan ogutulms almıstım yenı oguttuk abla dedı ama bılmıyom artık ne kdr dogru. bu ay olmazsa bakalım bırdahakı aya denerım bende. bu arada ben arı sutu bulmaya calısıyorum guvenılır kalıtelı bı marka cooooook ıyı mucızevı bısı dıyorlar kralıce arılar yapıyormus ama cok pahalıymıs bulursam kalıtelı alıcam ınsallah

cnmmm bal tarçın corek otunu yapiyorum zaten yanin da polen ve aru sutu de deniyeyim dedim nasil tuketildigi hakkinda bilgi verir misin? günde kac defa kac gun tuketilecek ne zaman baslanacak birde eslerimizde tuketsinler degil mi? (

Canım ben de bugün itibariyle hayır otu ve testlere dişli Aslan pençesi otu çayına başladım günde 2 bardak adetime 3 hafta var inşallah olmammmmmm ve sizinle paylaşırım Rabbimin izniyle amin

Seni cok iyi anlıyorum canim benimde aklimdan gic gitmiyor ama boyle yapmamız lazim.cogu kisinin aklindan attigi zaman gelmiş bebisleri .bizi de com bekletmez insallah bebisler

Aminnnnnnnn.agzina sağlık canım. ALLAH yüzümüzü güldürsün inşallah...

benim enz 6 geçiyor öyle oluyorum olursun canım

kırmızılar geliyoooo

Canım ben de bugün itibariyle hayır otu ve testlere dişli Aslan pençesi otu çayına başladım günde 2 bardak adetime 3 hafta var inşallah olmammmmmm ve sizinle paylaşırım Rabbimin izniyle amin

yaa onu nasıl içiyosun bnm mıdem bulandı içemedm 1 hafta içtiöm dahada içemedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…