- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
hadı yaa cnm doktora bı gozuk ıhmal etme cnm..bende 4. gunu olmuştum dk hapının..
canım benımde 3. gunum bugun başlamayı düşünüyorum inşallah şifa olur..
canım benim kürlerden deneyelim bak fayda gören cok insallah hepimize vesile olur hepsi Allahın nimeti.vaz gecmeeeeee
bugün benimde 3. günüm canım baslayalım hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsallahhhhhhhhhhhhhh polende al canım ben onuda alcam
canım benim kürlerden deneyelim bak fayda gören cok insallah hepimize vesile olur hepsi Allahın nimeti.vaz gecmeeeeee
hemsommm bu bal corekotu tarcin nerden alicaz ben anlamafim ogutucezmi ogutmiluycezmi bunlari:44:
corekotunun ogutulmusunu alabılıyorsun canım aktarlardan balı da guzel kalıtelı bı marka al canım
bugün benimde 3. günüm canım baslayalım hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinsallahhhhhhhhhhhhhh polende al canım ben onuda alcam
hayir cnmm çörek otunu evde Öğütmek daha makbul..
cnmmm bal tarçın corek otunu yapiyorum zaten yanin da polen ve aru sutu de deniyeyim dedim nasil tuketildigi hakkinda bilgi verir misin? günde kac defa kac gun tuketilecek ne zaman baslanacak birde eslerimizde tuketsinler degil mi?(
aynen ya bir bebek görünce dayanamıyorum ben zorrr gerçekten. takmamak unutmak imkansız insanlar nasıl sakin kalabiliyor anlayamıyorum ben bu çok başka birşey hiç aklından çıkmıyor şimdi olsa diyorum ağlasa((
ALLAHIMMMM FAYDA VRMEYEN İLİMDEN KORKMAYAN KALPTEN DOYMAYAN NEFISTEN KABUL OLMAYAN DUADAN SANA SIGINIRIM. ALEMLERIN RABBI YUCE ALLAHIMMM SEN PEYGAMPER EFENDIMIZIN HURMETINE CUMLE PEYGEMPERANI IZAM VE RESULIKIRAM HAZRETLERININ HURMETINE FATIMA ANAMIZIN HURMETINE GELMIS GECMIS TUM EVLIYALARIN EFENDILERIMIZIN HURMETINE KILDIGIMIZ NAMAZLAR OKUDUGUMUZ MUBAREK AYETI KERIMELER HURMETINE SEN BANA VE BENLE BIRLIKTE TUMMM DILEYEN KULLARINA HAYIRLI SAGLIKLI SIHHATLI EVLATLAR NASIP EYLE GUZEL ALLAHIMMMM SEN BIZE KALDIRAMAYACAGIMIZ YUKLER VERMEZSIN SEN BIZI BIZDEN IYI BILENSIN TEZ ZAMANDA HAYIRLISIYLA EVLATLARIMIZI GONDER RABBIMMMMMM AMİN !!!!!
Canm nasilsin?Ayyy pazara gitmeyi özledim ya izmirdeylken hmn bizim mahallenin girişine kuruluyordu pazar esimle gider yarimsaatte yapardik.şimdi sirnaktayim pazar filan yok hep marketten yapiyoruz alisverisi tabi herşey çok çok daha pahali.bu arada 16.günüm iğneyi vurulali.normal adet tarihim aslında 11mart ama iğneyi vurulduğum için 7mart demiştim.yarin sabah test yapicam artik inssss gelmez.
benim enz 6 geçiyor öyle oluyorum olursun canım
hayir cnmm çörek otunu evde Öğütmek daha makbul..
Canım ben de bugün itibariyle hayır otu ve testlere dişli Aslan pençesi otu çayına başladım günde 2 bardak adetime 3 hafta var inşallah olmammmmmm ve sizinle paylaşırım Rabbimin izniyle amin
kırmızılar geliyoooo
Aminnnnnnnn.agzina sağlık canım. ALLAH yüzümüzü güldürsün inşallah...
Üzülme canim benim .hayirlisi bir dahaki aya inşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?