infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canım benimmmm benimde bugun yarın gelir geçen ay 1 hafta erken geldi şimdi bekliyom ağrılarım var napalım rabbim böyle buyurmu dua edip beklicez inş. bizim de birgün olacak

hayırlı bbegimm,ekleyebildimmi cnm seniiii

canım benimmmm benimde bugun yarın gelir geçen ay 1 hafta erken geldi şimdi bekliyom ağrılarım var napalım rabbim böyle buyurmuş dua edip beklicez inş. bizim de birgün olacak

hayırlısıı kuzumm,dua eder,dua beklerimmm

hayırlısıı cnm üzülmicemmm

niye ağlıyon bakiiim sen??? benim de geldi alıcam elime terliği haberin olsun... ben aradım merkezi tüp bebeğe başlıyorum. yeni ay yeni umut...

hayırlısıı kuzummmmm

rahminede sağlık ozman canim:)))))

rahman ve rahım olan allah.... Her besmele cektıgımızde rahım olan allah bızı farkında bıle olmadan dua etmemıze yonlendıryor farkında mısın canım ? Her bısmıllah dedıgımızde onun rahım olan sıfatını zıkredıyoruz ..... Allahım sana yarattıgın nımetler adedınce sukurler olsun sen emeklerımızın karsılıgını tez zamanda ver ınsallahhhhhh

evet evde ogutmekten bahsesiyorum bende rondodan gecirmistim..bende ari sütüne bakacam..

Canım ben de bugün itibariyle hayır otu ve testlere dişli Aslan pençesi otu çayına başladım günde 2 bardak adetime 3 hafta var inşallah olmammmmmm ve sizinle paylaşırım Rabbimin izniyle amin

ins.cnm adet olmazsin......ben de mi denesem tok karnina veya qc karnina farkeder mi nasil demliyoruz cayi cnmm

evet evde ogutmekten bahsesiyorum bende rondodan gecirmistim..bende ari sütüne bakacam..

dakikalardır arastırıyorum canım netten 800 gr fıyatı 15 tl falan dıyo oyle bısı alma sakın o kadar ucuz degıl arı sutu onların ıcınde baska karısımlar vardır. ıyısını bul pahalı olanı ıyıdır dıye dusunuyorum ben .

Canim benim ya bende esprisine anne rahminden bahsediyorsun sandım. Öyle tabi canim dunya dua ustune kurulu Allah dualarimizi kabul etsin yüzümüzü güldürsün inşallah

Kızlarubu arisutunu bende duymuştum. Cok iyi geliyormus.aktarlarda da var 30-60 tl arasi degisiyormus.marka farketmez herhalde demi canlarim bende alcam insallah

kızlarubu arisutunu bende duymuştum. Cok iyi geliyormus.aktarlarda da var 30-60 tl arasi degisiyormus.marka farketmez herhalde demi canlarim bende alcam insallah

valla guvenılır bıryerden almak gerek canım marka farkeder yanı bence. Suna dıkkar edın derım yogunlugu 2.4 hda nın altında olmayacak ve balla karısmıs olanı verıyım falan derlerse almayın saf arı sutu alacaksınız alırken bunlara dıkkat edın canım . Benım kaynanamın annesı kanser tedavısı goruyo (allah sıfa versın ınsallah) kayınvalıdem gecen yıl ıyı bıyerden bulmus almıs bayaa pahalı bı fıyata ama sımdı bız o satan adamı bulamıyorz onunıcın arastıtırıyoruz ıste. Bulusam haber verırım sıze. Eşimin anneannesı ıcın aldıkları arı sutu dozlarına sırınga olarak ayrılmıs gunde 1 sırınga dıl altına sıkıyormus 7 sanıye tutuyormus hemen emılıyormus o dıl tarafından sonra da cıgnıyormus. Bulabılırsek ınsallah alıcam ben .

Him tamam canim aktara bir sorayim bakalim saf olanı varmı. Cok sagol canm benim.hastaniza da cok gecmis olsun.Allah sifa versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…