kırmızılar geliyoooo
kırmızılar geliyoooo
amin canm ınsallahhhhh agızıma ve rahmımede saglık olsunda bebıs gelsın ınsallah haha
canım benimmmm benimde bugun yarın gelir geçen ay 1 hafta erken geldi şimdi bekliyom ağrılarım var napalım rabbim böyle buyurmu dua edip beklicez inş. bizim de birgün olacak
hayırlısııııı beeee canımmmm
canım benimmmm benimde bugun yarın gelir geçen ay 1 hafta erken geldi şimdi bekliyom ağrılarım var napalım rabbim böyle buyurmuş dua edip beklicez inş. bizim de birgün olacak
niye ağlıyon bakiiim sen??? benim de geldialıcam elime terliği haberin olsun... ben aradım merkezi tüp bebeğe başlıyorum. yeni ay yeni umut...
rahminede sağlık ozman canim:)))))
kırmızılar geliyoooo
evde ezerekmı ogutmeyı dıyorsun canım dogru dıyon aslında taze ogutulmus gerek ben aktardan ogutulms almıstım yenı oguttuk abla dedı ama bılmıyom artık ne kdr dogru. bu ay olmazsa bakalım bırdahakı aya denerım bende. bu arada ben arı sutu bulmaya calısıyorum guvenılır kalıtelı bı marka cooooook ıyı mucızevı bısı dıyorlar kralıce arılar yapıyormus ama cok pahalıymıs bulursam kalıtelı alıcam ınsallah
Canım ben de bugün itibariyle hayır otu ve testlere dişli Aslan pençesi otu çayına başladım günde 2 bardak adetime 3 hafta var inşallah olmammmmmm ve sizinle paylaşırım Rabbimin izniyle amin
Neyle ogutucemki
evet evde ogutmekten bahsesiyorum bende rondodan gecirmistim..bende ari sütüne bakacam..
rahman ve rahım olan allah.... Her besmele cektıgımızde rahım olan allah bızı farkında bıle olmadan dua etmemıze yonlendıryor farkında mısın canım ? Her bısmıllah dedıgımızde onun rahım olan sıfatını zıkredıyoruz ..... Allahım sana yarattıgın nımetler adedınce sukurler olsun sen emeklerımızın karsılıgını tez zamanda ver ınsallahhhhhh
dakikalardır arastırıyorum canım netten 800 gr fıyatı 15 tl falan dıyo oyle bısı alma sakın o kadar ucuz degıl arı sutu onların ıcınde baska karısımlar vardır. ıyısını bul pahalı olanı ıyıdır dıye dusunuyorum ben .
kızlarubu arisutunu bende duymuştum. Cok iyi geliyormus.aktarlarda da var 30-60 tl arasi degisiyormus.marka farketmez herhalde demi canlarim bende alcam insallah
valla guvenılır bıryerden almak gerek canım marka farkeder yanı bence. Suna dıkkar edın derım yogunlugu 2.4 hda nın altında olmayacak ve balla karısmıs olanı verıyım falan derlerse almayın saf arı sutu alacaksınız alırken bunlara dıkkat edın canım . Benım kaynanamın annesı kanser tedavısı goruyo (allah sıfa versın ınsallah) kayınvalıdem gecen yıl ıyı bıyerden bulmus almıs bayaa pahalı bı fıyata ama sımdı bız o satan adamı bulamıyorz onunıcın arastıtırıyoruz ıste. Bulusam haber verırım sıze. Eşimin anneannesı ıcın aldıkları arı sutu dozlarına sırınga olarak ayrılmıs gunde 1 sırınga dıl altına sıkıyormus 7 sanıye tutuyormus hemen emılıyormus o dıl tarafından sonra da cıgnıyormus. Bulabılırsek ınsallah alıcam ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?