infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Dıyosunnnnnn... Ağzından bal damlıyooo canım benimmmm inşallaahhh hadi bakalımm zaten ben ayın 22sinde falan yumurtladımm....

Canım Rabbimin izniyle kesin senin eğer idrarda çıktıysa tamamdır :)) yumurtlamadım kaçıncı gününde çıktı idrarda canım

cnm aleyküm slm.
hayırlı olsn allah tamamına erdirsin yat dinlen hiç iş yapmaa istirahat et..

Canım Rabbimin izniyle kesin senin eğer idrarda çıktıysa tamamdır :)) yumurtlamadım kaçıncı gününde çıktı idrarda canım

2 gün önce ovulasyon testinde çift çizgi cıkmıştı canım dünkü yaptığım hamilelik testinde de çok silik ikinci çızgi cıktı işte sanırım yumurtlamadan 15 gün sonra çıktı... Ama tabi hastaneden emin olmadan bişe diyemiyorum inşallah boş gebelik falan değildir... o yüzden de aslında biraz korkuyorum hastaneye gitmeye...

günaydın herkesse arkadaşlar,
herkese allah gönlündekini nasip etsin..
ese07 çiğim sende inşallah adet olmazsın bekliyorum hayırlı haberlerini :)

Canım iyi sabretmişsin hemen gitseydin ya inşallah vardır :))

merhabalarrr kızlarrrr
kimseciklerr yok herkes pazar gezmesinde herhaldeee istanbulda çok soğuk bi hava varr

hoşbuldum canım benim Allah razı olsun müminin mümine ettiği dua günahsız ağızdan edilmiş duadır ondan birbirimize dua edelim hep birbirimizi bizden daha iyi kimse anlamaz

merhabalarrr kızlarrrr
kimseciklerr yok herkes pazar gezmesinde herhaldeee istanbulda çok soğuk bi hava varr

ben burdayıımmm ama aşk hikayelerinizi okuyodum ondan biraz geciktim maşallah hepinize Rabbim yuvalarımızı hayırlı evlatlarla tamamlasın hepimizin mutluluğunu daim etsin

ben burdayıımmm ama aşk hikayelerinizi okuyodum ondan biraz geciktim maşallah hepinize Rabbim yuvalarımızı hayırlı evlatlarla tamamlasın hepimizin mutluluğunu daim etsin

aminn cnm benımmm senin hikayenı hatırlıyorum dıger topıkte anlatmıştık yıne cnm istersen burdada anlat..nasılsın beyzacım adet belırtılerın varmı bgun yarın gelır dıyordun ?

j
Aynı şeyi düşündüm aksam burda yazılanlar vi evde toplansak ne olur acaba. SUNA baksana bacım is gördük kocam uyuyo ben ki DAYIM hahaha

önce kim nerde oturoyo tabi bilmek lazim sonrada kizlara ulaşmak evde olur dişardada duyuru yapmak lazim tamam burda dualar yaziliyo ama gözden kaçabiliyor.öbür türlü yüz yüze atmosfer ddaha farkli olur diye düşünüyorum ama bilmem ama diğer kizlar ne der

Ben pazarımı,alısverişimi yapayım kızlar görüşürüz

Canm nasilsin?Ayyy pazara gitmeyi özledim ya izmirdeylken hmn bizim mahallenin girişine kuruluyordu pazar esimle gider yarimsaatte yapardik.şimdi sirnaktayim pazar filan yok hep marketten yapiyoruz alisverisi tabi herşey çok çok daha pahali.bu arada 16.günüm iğneyi vurulali.normal adet tarihim aslında 11mart ama iğneyi vurulduğum için 7mart demiştim.yarin sabah test yapicam artik inssss gelmez.

İnsallah bebisin seninledir canim 17 veya 18. Gun belli oluyormus ama bence kan testi yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…