evet nettekı yumurtlama tarıhlerı hıc tutmadı bendede :s kız ınsallah bu ay gebe oluruzda gerek kalmaz ovulasyona neyım haha
idrarda cikan testin kanda negatif cikmasi imkansiz ancak test arizali olursa oyle olur..
Dıyosunnnnnn... Ağzından bal damlıyooo canım benimmmm inşallaahhh hadi bakalımm zaten ben ayın 22sinde falan yumurtladımm....
Selam kizlar tup bebek 1 adet embriyo transferi yapildi. Su anda teknik olarak hamileyim insallah tutunur bebegim lutfen dualarinizi eksik etmeyin... bir de dua ogrendim paylasmak istiyorum rabbim kabul etsin...
Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil'l-hayr... rabbim! Kolaylastir zorlastirma, rabbim hayirla sonuclandir.. . Amiiiiinnnn...
Canım Rabbimin izniyle kesin senin eğer idrarda çıktıysa tamamdır :)) yumurtlamadım kaçıncı gününde çıktı idrarda canım
kaç gün kullandın söktürücüyü 6gün ilaç kullanıyorsun 6 gün geçiyor adet oluyorsuun
2 gün önce ovulasyon testinde çift çizgi cıkmıştı canım dünkü yaptığım hamilelik testinde de çok silik ikinci çızgi cıktı işte sanırım yumurtlamadan 15 gün sonra çıktı... Ama tabi hastaneden emin olmadan bişe diyemiyorum inşallah boş gebelik falan değildir...o yüzden de aslında biraz korkuyorum hastaneye gitmeye...
senin bir çocuğun var yanılmıyorsam değil mi? 2. mi olmuyor?
Hoşgeldin kuday sende diğer anne adaylarimizda hep bizim dualarimizdasiniz.eses sen nasilsin? birsen sen nasilsin şu topikte bi eses bi birsen aklimda kaliyo diğer kizlarla pek sohbet edemedimdim ama bütün anne adaylarinada selamlar olsun.
merhabalarrr kızlarrrr
kimseciklerr yok herkes pazar gezmesinde herhaldeeeistanbulda çok soğuk bi hava varr
ben burdayıımmm ama aşk hikayelerinizi okuyodum ondan biraz geciktimmaşallah hepinize Rabbim yuvalarımızı hayırlı evlatlarla tamamlasın hepimizin mutluluğunu daim etsin
Canım iyi sabretmişsin hemen gitseydin ya inşallah vardır :))
Dıyosunnnnnn... Ağzından bal damlıyooo canım benimmmm inşallaahhh hadi bakalımm zaten ben ayın 22sinde falan yumurtladımm....
Aynı şeyi düşündüm aksam burda yazılanlar vi evde toplansak ne olur acaba. SUNA baksana bacım is gördük kocam uyuyo ben ki DAYIM hahaha
Ben pazarımı,alısverişimi yapayım kızlar görüşürüz
Canim sali bitti ama hali falan kaldirdim olurum sanirim
Canm nasilsin?Ayyy pazara gitmeyi özledim ya izmirdeylken hmn bizim mahallenin girişine kuruluyordu pazar esimle gider yarimsaatte yapardik.şimdi sirnaktayim pazar filan yok hep marketten yapiyoruz alisverisi tabi herşey çok çok daha pahali.bu arada 16.günüm iğneyi vurulali.normal adet tarihim aslında 11mart ama iğneyi vurulduğum için 7mart demiştim.yarin sabah test yapicam artik inssss gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?