- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
bu ay zayrn bal tarcin corek otu kullanmistim yumurtalar buyuyo catliyo ama bebis olmuyor
cnmmm bal tarçın corek otunu yapiyorum zaten yanin da polen ve aru sutu de deniyeyim dedim nasil tuketildigi hakkinda bilgi verir misin? günde kac defa kac gun tuketilecek ne zaman baslanacak birde eslerimizde tuketsinler degil mi?(
ben dışarı çıkıyorum eşimle kızlarr aktardanda çörek otuyla tarçın alayım görüşürüz kendınıze ciicii bakın
hayir cnmm çörek otunu evde Öğütmek daha makbul..
corekotunun ogutulmusunu alabılıyorsun canım aktarlardan balı da guzel kalıtelı bı marka al canım
Hemsommm bu bal corekotu tarcin nerden alicaz ben anlamafim ogutucezmi ogutmiluycezmi bunlari:44:
kırmızılar geliyoooo
merhabalarrr kızlarrrr
kimseciklerr yok herkes pazar gezmesinde herhaldeeeistanbulda çok soğuk bi hava varr
canım üzülme lütfen insallah önümüzdeki ay hep birlikte hamiş kalalım baharla hepimiz hamiş kalalım insallah.hadi hepimiz kür yapalım sende yap gülüm 2. günü bal tarcın cörek otuna basla gülüm.
cnm ben baslıcam yarın bal,tarcın,cörekotuna ...
incir yiyorum cok faydasıı var bencee banaaaa ...
canım allahım kucağına almayı nasip etsin inşalllah stres yapma olumlu düşün ki olumlu olsun dualarımdasın kendimle beraber buradaki herkeze rabbim tez zamanda kucaklasını doldursun taşırsın kimseyi evlat hasretiyle sınamasınnn
Hayırlı olsun canım. Stressiz guzel günler gecir bebisin gelsin inşallah canim benim
inşallah canım 12 gün sonra güzel haberler veririsindualarımız kabul olurr inşallahhh
cnm aleyküm slm.
hayırlı olsn allah tamamına erdirsin yat dinlen hiç iş yapmaa istirahat et..[/QU
sağol canım Allah razı olsun yatıyorum çok dikkat etmeye çalışıyorum inşallah herşey yolunda gider...
kırmızılar geliyoooo
anneannem,dedem,annem,babam,kardeslerim,ben,eşimm
aileee saadetiiiiiyemek yedik,cay iciyoruz..sizler neler yapıyosunuz kızlarr
bir dahaki ay olur inşallah canım bunlar son kırmızılar olsun inşallah....
Him tamam canim aktara bir sorayim bakalim saf olanı varmı. Cok sagol canm benim.hastaniza da cok gecmis olsun.Allah sifa versin insallah.
maşalllah maşallahhh insan sevdikleri ile olunca zaman başka akıyoorr
inşallah hepimiz ben erken evlendim 15yilimizdayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?