infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

hıımmm bugün maç günü demek benim eşim hiç ilgilenmeeeezzz biz en çok evde film bakarııız korku filmi

ayy benimki mackollikkk
hicte hoslanmam mac izleyenden
bende film severim,dijitürkte film kanallarından izleriz romantik,drama,korku
cinemaya recep gelmis ona gidelim derdi dünnnnnnnn

benım face degıl kız anatomı ıle ablamın faceden arkadas olduk hehehe ama yakında acacam kendıme bı facebook kendıme kocamı yavas yavas alıstıryıyorum ... ızın vermıyoda uyusss

bi ker konuştuuuk ya ablasının olduğuuu için ama acack face inşallah enişte izin verirrrseee

attlaa gell usagummmmmmmmmmm

ayy benimki mackollikkk

ben severim maç aslında ben bjk lıyım r diğitürkte güzel filmler oluyooo evetttt dün eşim yoktu belki bizde gidedik komik film bayıllııırrr

ayy benimki mackollikkk
GOLSUZ MAC DIJITURKSUZ EV CANERSIZ FENER FUTBOLSUZ HAYAT DUSUNEMIYORUMMMM HAHAHAHAHAHAHA YASAAAAA FENERBAHCEEEEE :d

bendeeeeee ne taraftasın

bağcılar tarafındaa sennnn

kimin maçı var aşkım bugün,benimkide uyuz gs kolik
evde dijitürk,gold master dosdoluuuuuuu

aşkım fb ts maçı var kıran kırana hemde trbznda şike davalarından baya olaylı bı maç olacağa benzerrrr

kızz 7 de dedı benım kociş hafta ıcı dıye erken saatte trbznda olduğu ıcın maç olaylı olmasın dıye öyle oldu dedi bizdee trabzonsporluyuzzz hadıı bakalımm kıran kıranaa hamsii yesinn sizin kartalı

bizde anne olacağğııız inanıyoruuuum kızlarrrr

inşallaaaahhhhhh

benım face degıl kız anatomı ıle ablamın faceden arkadas olduk hehehe ama yakında acacam kendıme bı facebook kendıme kocamı yavas yavas alıstıryıyorum ... ızın vermıyoda uyusss

yaaa aç kız merak edıyorum hepinizi görürüüz birbirimiziii bendee sizleriii çok sewiyorum kım dedıysee o lafı halt etmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

beylikdüzü tatlım

ben severim maç aslında ben bjk lıyım r diğitürkte güzel filmler oluyooo evetttt dün eşim yoktu belki bizde gidedik komik film bayıllııırrr

GOLSUZ MAC DIJITURKSUZ EV CANERSIZ FENER FUTBOLSUZ HAYAT DUSUNEMIYORUMMMM HAHAHAHAHAHAHA YASAAAAA FENERBAHCEEEEE :d

iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzz

becede halt etmiş o lafı diyeen

aşkım fb ts maçı var kıran kırana hemde trbznda şike davalarından baya olaylı bı maç olacağa benzerrrr

kızz 7 de dedı benım kociş hafta ıcı dıye erken saatte trbznda olduğu ıcın maç olaylı olmasın dıye öyle oldu dedi bizdee trabzonsporluyuzzz hadıı bakalımm kıran kıranaa hamsii yesinn sizin kartalı

kız bız kartal degıl kanaryayız delı hahahahaha yerımsenın ts sevdanı ben . bızım alt komsularda ts lı benım kocam sınema sıstemını acıyo bangır bangır gooooooooooool olunca hıc ses etmıyo alt komsular kıyamam hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…