bende fenerbahceliyim,fakat kociş galatasaraylı
BEN KOCAM KAYNANANM KAYNIM FENERBAHCELIYIZ KAYINPEDER GALATASARAYLI DUSUNUN BIZIM FB GS MACI IZLEDIGIMIZI FENER GOL ATINCA SEVINEMIYOZ KORKUDAN HAHAHAHA
hıımmm bugün maç günü demekbenim eşim hiç ilgilenmeeeezzz biz en çok evde film bakarııız korku filmi
BEN KOCAM KAYNANANM KAYNIM FENERBAHCELIYIZ KAYINPEDER GALATASARAYLI DUSUNUN BIZIM FB GS MACI IZLEDIGIMIZI FENER GOL ATINCA SEVINEMIYOZ KORKUDAN HAHAHAHA
binada bi tek ben fenerliyim
eşim ailesi sülalesi galatasaraylı malesefff
benım face degıl kız anatomı ıle ablamın faceden arkadas olduk hehehe ama yakında acacam kendıme bı facebook kendıme kocamı yavas yavas alıstıryıyorum ... ızın vermıyoda uyusss
esesscimm sen böylee resımler paylaşmaya devam edersen yazın yerlı turıst patlaması yaşıycak alanyaaabendee gelmek ıstıyomm yaaa
tamam affettım seniiokuyorum yavrumm inşallah ıstedıgıız gıbı bulursunuz
OOOOOO YAZIK SANA KIYAMMMMM
ayy benimki mackollikkk
hicte hoslanmam mac izleyenden
bende film severim,dijitürkte film kanallarından izleriz romantik,drama,korku
cinemaya recep gelmis ona gidelim derdi dünnnnnnnn
OOOOOO YAZIK SANA KIYAMMMMM
Sizleri varyaaaaa coooooook sevıyorum canlarım benımmmmm bırbırımızı hııc gormeden ne guzel arkadas olduk bıde kadın kadını cekemez derler hahaHalt etmıs onu dıyenler canımsınız hepınızzzzzz
GOLSUZ MAC DIJITURKSUZ EV CANERSIZ FENER FUTBOLSUZ HAYAT DUSUNEMIYORUMMMM HAHAHAHAHAHAHA YASAAAAA FENERBAHCEEEEE :dayy benimki mackollikkk
hicte hoslanmam mac izleyenden
bende film severim,dijitürkte film kanallarından izleriz romantik,drama,korku
cinemaya recep gelmis ona gidelim derdi dünnnnnnnn
ben en çok eses mi merak ediyorrrruuuummm
Sizleri varyaaaaa coooooook sevıyorum canlarım benımmmmm bırbırımızı hııc gormeden ne guzel arkadas olduk bıde kadın kadını cekemez derler hahaHalt etmıs onu dıyenler canımsınız hepınızzzzzz
kuzum benim neyimi merak etin sor söleyeyim anotomii askım
bendeeeeeene taraftasın
kimin maçı var aşkım bugün,benimkide uyuz gs kolik
evde dijitürk,gold master dosdoluuuuuuu
hadııııııı kız mac 8 de bacım . bende tavuk yapıcam fırın posette benımkı mac varya bugun hıc yemek falan sormazkoyu trabzonsporlu enıste oyle mı bız de FENERBAHCELIYIZ OVUNMEK GIBI OLMASAIN HAHAHA
bizde anne olacağğııız inanıyoruuuum kızlarrrr
benım face degıl kız anatomı ıle ablamın faceden arkadas olduk hehehe ama yakında acacam kendıme bı facebook kendıme kocamı yavas yavas alıstıryıyorum ... ızın vermıyoda uyusss
bi ker konuştuuuk ya ablasının olduğuuu için ama acack face inşallah enişte izin verirrrseee
kuzum benim neyimi merak etin sor söleyeyim anotomii askım
eniştemiz bi görmüüüş vurulmuuuş babaya aşiğim demiiişşş böyle güzelliği kim merak etmeeeezzz
bağcılar tarafındaa sennnn
aşkım fb ts maçı var kıran kırana hemde trbznda şike davalarından baya olaylı bı maç olacağa benzerrrr
kızz 7 de dedı benım kociş hafta ıcı dıye erken saatte trbznda olduğu ıcın maç olaylı olmasın dıye öyle oldu dedibizdee trabzonsporluyuzzz hadıı bakalımm kıran kıranaa hamsii yesinn sizin kartalı
inşallaaaahhhhhh
yaaa aç kız merak edıyorum hepinizi görürüüz birbirimiziiibendee sizleriii çok sewiyorum kım dedıysee o lafı halt etmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ben severim maç aslında ben bjk lıyım r diğitürkte güzel filmler oluyooo evetttt dün eşim yoktu belki bizde gidedik komik film bayıllııırrr
GOLSUZ MAC DIJITURKSUZ EV CANERSIZ FENER FUTBOLSUZ HAYAT DUSUNEMIYORUMMMM HAHAHAHAHAHAHA YASAAAAA FENERBAHCEEEEE :d
aşkım fb ts maçı var kıran kırana hemde trbznda şike davalarından baya olaylı bı maç olacağa benzerrrr
kızz 7 de dedı benım kociş hafta ıcı dıye erken saatte trbznda olduğu ıcın maç olaylı olmasın dıye öyle oldu dedibizdee trabzonsporluyuzzz hadıı bakalımm kıran kıranaa hamsii yesinn sizin kartalı
inşallaaaahhhhhh
yaaa aç kız merak edıyorum hepinizi görürüüz birbirimiziiibendee sizleriii çok sewiyorum kım dedıysee o lafı halt etmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşallaaaahhhhhh
eniştemiz bi görmüüüş vurulmuuuş babaya aşiğim demiiişşş böyle güzelliği kim merak etmeeeezzz
:13::13:
yook bebeğim ya abarticak bi yanım yok .. normal esmer kara kas kara göz klasik türk kızıı
aşkımmm sendee benım gıbı kaynanalarla aynı bınadamı oturuyorsun yoksaaa
attlaa gell usagummmmmmmmmmm
ahhh bi bebiş olsaa gelecegumm uşagummm
Artık Hepimizin ki tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?