aşkımmm sendee benım gıbı kaynanalarla aynı bınadamı oturuyorsun yoksaaa
ahhh bi bebiş olsaa gelecegumm uşagummm
evet cnm maleseff
gel sen bebis girsin böbise
İnşallah diyemicem kendim adina ben simdi adet oldum rabbim hayirlisini versin cumlemize insallah diyorum artik
iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzz
beylikdüzü tatlım
iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzz
becede halt etmiş o lafı diyeen
:13::13:
yook bebeğim ya abarticak bi yanım yok .. normal esmer kara kas kara göz klasik türk kızıı
esmersennn güzelsinnnnnnşarkısı bile varrrrr canım senin gönlün güzel yüzünede yansımıştıııırrr
coklu alıntıyı nası yapıyonuz bacılar bı ordan bı burdan alıntı yapıp yazıyorsunuzya ben bılmıyom nasıl yapılıyo ?
kuzenım orda oturuyor sık sık gelıyorumm onaa çok güzel beylıkduzu
esmersennn güzelsinnnnnnşarkısı bile varrrrr canım senin gönlün güzel yüzünede yansımıştıııırrr
ooyy bacım karsılıklı hepsiii,güzel yüzlere güzellik olmazmıııııııı
tüp bebek için örnek verdim canım bebeğim neden tutunamıyor diye bakacaklaarr hastaneden yeni geldim evee
kız bız kartal degıl kanaryayız delıhahahahaha yerımsenın ts sevdanı ben . bızım alt komsularda ts lı benım kocam sınema sıstemını acıyo bangır bangır gooooooooooool olunca hıc ses etmıyo alt komsular kıyamam hehe
evet cnm maleseff
gel sen bebis girsin böbise
coklu alıntıyı nası yapıyonuz bacılar bı ordan bı burdan alıntı yapıp yazıyorsunuzya ben bılmıyom nasıl yapılıyo ?
sagdan hepsini alıntıla diceksin cnm
nerden ya ben de merak ediyorduummm:44::44::44::44:
yeni bat nedir cnm?
düzenleyeyim hemen
hahahaha doğru ya kafam karıştı kartal bjk dı sız kanaryasınız biz hamsi heheheh aynen bızdede dıjıturk ev yıkılcak alt katta kaynatam var benım allah fener gol atınca delıye donuyorrr
kaderr arkadasımm benımmm
yavrummm alıntı yap yazsı varya onun yanında + var ondan yapıyorsun alıntılıycaklarını + lıyorsun
hahahaha doğru ya kafam karıştı kartal bjk dı sız kanaryasınız biz hamsi heheheh aynen bızdede dıjıturk ev yıkılcak alt katta kaynatam var benım allah fener gol atınca delıye donuyorrr
aynennnnnnnn
yavrummm alıntı yap yazsı varya onun yanında + var ondan yapıyorsun alıntılıycaklarını + lıyorsun
sagdan hepsini alıntıla diceksin cnm
nerden ya ben de merak ediyorduummm:44::44::44::44:
sağdan alıntı yapma varya orta tıkla hepsini alıntı ile cevap de aynen
kuzenım orda oturuyor sık sık gelıyorumm onaa çok güzel beylıkduzu
Ya 8 i yada 10 subat ayi 28 cektigi icin bende bilemiyorum artik mart in 10 unda oldugum icin nisanin ya 8 inde yada 10 unda olurum galiba bilmiyorumki esescim
saol canım benim inşallahh canım bu 3. olcak maddi manevi tükendik bu da olmazsa artık kaç sene sonra tekrar yapa biliriz bilmiyoruuum sen nasılsınn canımCanimmm cok geçmiş olsun sonuclarin iyi cikar inşallah. .
tamam cnm 10 nisan yapıorm
battas olduk hanife81
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?