infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

evet guzum yapıyosun ben evlenmedin çok inat tım dediğim dediktim ama şimdi kalmadı hepsiden kıpada bıraktım yoksa geçim yapmak çok zor allaha şükür benim eşiminde içkisi sigarası yok gezmesi yok namazada tam alıştıramadım çünkü mesaili çalışyo öyle oluncada en az 12 saat çalışıyo yoruluyo bakalım inşallah namazada alıştırcam :)

anlıyorum seni guzucum benim annemde babannemden çok çekmiş allahtan benim kaynanam yok üvey var ama eşim asla ezdirmez beni zamanında çok üveylik yapmış çok çekmiş eşim allah mekanlarını cennet eylesin datlım takmamaya çalış eşinle aranı iyi tut sen üzme kendini

inşallah canım rabbım kabul etsın namazlarımızı dualarımızı ınsallah.

kız bırsoşşş ne yapan orda sessız sessız yenı gordum senı

sizii dinliyorummm tatlımm..gidiciyim gözlerim dönmeye başladı kızzlarr herr nee olursaa olsun yatağınızdan çıkmayın gerçekten çok günah .. ilk başta bende yapıordum ama sonradan akıllandım..yataktan çıkınca soğukluk gırıyor araya o yüzden siz siz sorununuzu yatağa taşımayın

aynennn bende yapıyodum baslarda sonra baktım hem gunah hem zaten bı getırısı olmuyo adamın s alladıgı yok rabbım sen benı asi kul olmaktan sakın deyıp gırıp yatıverıyom e madem hadı uyu kuzucum yarın grs. haa kızz macı ızledın mı biz alt komsularla beraber ızledık hahah

Ohh ne guzel kaynanasiz bi hayatt ohhh superr . Benim kayinvalidem melekk gibidir ama iste buyuk kayinvalide yani kayinvalidemin kayinvalidesi daha 61 yasinda dinc genc kiz gibi emir vermeyi cok sever .Esim bana senden baska kimsem yok der .ilk defa boyle bisey oldu inşallah son olur . Ben sesimi cikarmam.zaten hatasini anlayacaktir

walla ne yalan söyleyim seviniyorum kaynanamın olmamasına .) ama olsaydı keşke eşim oyle bi hayat yaşamazdı nasip inşallahh datlımmm

walla ne yalan söyleyim seviniyorum kaynanamın olmamasına .) ama olsaydı keşke eşim oyle bi hayat yaşamazdı nasip inşallahh datlımmm

benım kayınvalıdem allah razı olsun ne muradı varsa ganı ganı versın ınsallah bal kaymaktır rabbım bırbırımıze layık kılsın ınsallah nazar edenlerden edeceklerden sakınsın cumlemızı maaşallah maaşaallahhhhhhh

aynen kuzum kızdığım zamanlar oluyor ama çıkmıyorum yatağımdan arkamı donup yatıyorum bazen o geliyor bana sarılıyor bazen ben barışıyoruz...ayy maçı hiç sorma kuzum baya olaylı oldu tahmın edıyordum ben böyle olacağını ..iyi geceler beebegim

sana da canım hayırlı gecelerın olsun ınsallah grs...

inşalllahhhh .) maşallaahhhh maşallaahhh :)

Cok zor anmesizlik . . Kötülerin şerrinden Rabbime sığınirim saygimda kusur etmem amma ve lakin yuvamida koruma altina alirim

Son düzenleme:

Ammannnn bosverin kaynanalari kaynanayi ne yapmali kaynar kazana atmali hem onlara iyi davranmaliyiz ki yarin obur gün bizde gelin alacaz onlarla sinanmayalim . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…