Ben biliyorum orda huzur vermeyecekler ki bide hastayim yani bu aksam o kadar cok misafir vardi ayakta duramiyordum.agridan.yinede ciktim hizmetlerini
oolurrr olur hastalıkta saglıkta hep hızmet hep hurmet gelın olmak bu canım tanıstırıyım
yerı gelıyo hıc yapmam dedıgın seylerı yapıyorsun demirabbım hayırlısını versın ınsallah hamd olsun ıckısı yok bekar gezmesı yok namazında nıyazında benım esım allah herkesı hepımızı gecım ehlı kılsın ınsallah
Üstume cok geliyorlar bu aralar . Bi kac gündür rahatsizim cikamadim yukari yatiyordum evde neden yukari cikmiyormusum . Be insanoğlu hastayim ayaga kalkamiyorum yemek kokusu duyunca fena oluyorum azicik anlayis gosterseniz ne olur . Bide kayinvalidemde degil kayinvalidemin kayinvalidesi yapiyor sisiriyor dedeyi . Neymis dede beni ozluyormus ya ben kendi deedeme bu kadat yakinlik gostermedim gerci benim.hic dedem olmadi hepsi ben kucukken vefatetmis
evet guzum yapıyosun ben evlenmedin çok inat tım dediğim dediktim ama şimdi kalmadı hepsiden kıpada bıraktım yoksa geçim yapmak çok zorallaha şükür benim eşiminde içkisi sigarası yok gezmesi yok namazada tam alıştıramadım çünkü mesaili çalışyo öyle oluncada en az 12 saat çalışıyo yoruluyo bakalım inşallah namazada alıştırcam :)
kız bırsoşşş ne yapan orda sessız sessız yenı gordum senı
Ben biliyorum orda huzur vermeyecekler ki bide hastayim yani bu aksam o kadar cok misafir vardi ayakta duramiyordum.agridan.yinede ciktim hizmetlerini
oolurrr olur hastalıkta saglıkta hep hızmet hep hurmet gelın olmak bu canım tanıstırıyım
Seve seve hizmet ederim ben arnavut kiziyim ama iş eşime şikayete gelirse o aile huzurunu bozmaktir ki esimde benim.nasil bi insan olduğumu bilir o bana yasin benden kucuk ama benden daha olgunsun der asla surat asmam bi dediklerini iki etmem e daha ne istiyorsun . Bu aksamda beyfendi afrali tafrali yemisim tafrani off cok sinirliyim :18:
sizii dinliyorummm tatlımm..gidiciyim gözlerim dönmeye başladıkızzlarr herr nee olursaa olsun yatağınızdan çıkmayın gerçekten çok günah .. ilk başta bende yapıordum ama sonradan akıllandım..yataktan çıkınca soğukluk gırıyor araya o yüzden siz siz sorununuzu yatağa taşımayın
inşallah canım rabbım kabul etsın namazlarımızı dualarımızı ınsallah.
anlıyorum seni guzucum benim annemde babannemden çok çekmiş allahtan benim kaynanam yok üvey var ama eşim asla ezdirmez beni zamanında çok üveylik yapmış çok çekmiş eşimallah mekanlarını cennet eylesin datlım takmamaya çalış eşinle aranı iyi tut sen üzme kendini
Seve seve hizmet ederim ben arnavut kiziyim ama iş eşime şikayete gelirse o aile huzurunu bozmaktir ki esimde benim.nasil bi insan olduğumu bilir o bana yasin benden kucuk ama benden daha olgunsun der asla surat asmam bi dediklerini iki etmem e daha ne istiyorsun . Bu aksamda beyfendi afrali tafrali yemisim tafrani off cok sinirliyim :18:
he heee bozma sınırını bozmaaaaa bu tartısma ılk degıldır heralde muhtemelen sonda olmaaycak . olur daha beterı olmasın ınsallah rabbım hepımızı gecım ehlı kılsın ınsaalh. bu arada esıne mı sıkayet edıyorlar senı ?
Ohh ne guzel kaynanasiz bi hayatt ohhh superr . Benim kayinvalidem melekk gibidir ama iste buyuk kayinvalide yani kayinvalidemin kayinvalidesi daha 61 yasinda dinc genc kiz gibi emir vermeyi cok sever .Esim bana senden baska kimsem yok der .ilk defa boyle bisey oldu inşallah son olur . Ben sesimi cikarmam.zaten hatasini anlayacaktir
walla ne yalan söyleyim seviniyorum kaynanamın olmamasına .) ama olsaydı keşke eşim oyle bi hayat yaşamazdı nasipinşallahh datlımmm
aynennn bende yapıyodum baslarda sonra baktım hem gunah hem zaten bı getırısı olmuyo adamın s alladıgı yokrabbım sen benı asi kul olmaktan sakın deyıp gırıp yatıverıyom e madem hadı uyu kuzucum yarın grs. haa kızz macı ızledın mı biz alt komsularla beraber ızledık hahah
aynen kuzum kızdığım zamanlar oluyor ama çıkmıyorum yatağımdan arkamı donup yatıyorum bazen o geliyor bana sarılıyor bazen ben barışıyoruz...ayy maçı hiç sorma kuzum baya olaylı oldu tahmın edıyordum ben böyle olacağını ..iyi geceler beebegim
benım kayınvalıdem allah razı olsun ne muradı varsa ganı ganı versın ınsallah bal kaymaktırrabbım bırbırımıze layık kılsın ınsallah nazar edenlerden edeceklerden sakınsın cumlemızı maaşallah maaşaallahhhhhhh
he heee bozma sınırını bozmaaaaa bu tartısma ılk degıldır heralde muhtemelen sonda olmaaycak . olur daha beterı olmasın ınsallah rabbım hepımızı gecım ehlı kılsın ınsaalh. bu arada esıne mı sıkayet edıyorlar senı ?
Bitek babaanne yapıyor o kayinvalidemede neler yapmis kayinvalidem diyo ki ben cektim sana cektirmem cicegim diyo ya ben kayinvalidemi yerim o kaadar cok seviyorum ki . .
walla ne yalan söyleyim seviniyorum kaynanamın olmamasına .) ama olsaydı keşke eşim oyle bi hayat yaşamazdı nasipinşallahh datlımmm
Bitek babaanne yapıyor o kayinvalidemede neler yapmis kayinvalidem diyo ki ben cektim sana cektirmem cicegim diyo ya ben kayinvalidemi yerim o kaadar cok seviyorum ki . .
ayy allah razı olsun allah bozmasın ınsallah. buyuk kaynanana huysuz demekkı kız ıdare edecen arrık ne yapacan kuzum . sukur kı destekcın var bak yalnız degılsın . bardagın dolu tarafından bak. sen ıstanbuldamıydın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?