bendeee kokusunuuu içime çekmek istedimm :miss gibi cennet kokusu
yok artık ne dıyonuz kızım sızo kadarda defılım ben valla ne yalan solıım kendınızı o kadar kasmayın kız
yok artık ne dıyonuz kızım sızo kadarda defılım ben valla ne yalan solıım kendınızı o kadar kasmayın kız
bendeee kokusunuuu içime çekmek istedimm :miss gibi cennet kokusu
ya dün doksanlar dizisinda tuğba doğurdu minicik bebek bugünde beni böyle sev dizisinde ayşem doğurdu minicik canım çekti bunalıma girdimm :)
hangı hastaneye gelecen canım ? ben sana daha once sormustum demı bepazarı deyınce hatırladım benım hafıza ıyı degıl yaaa
Bu sattede nerden bulalim bebek demii
hahahahahahahaha hıc gulecegım yoktu gece gece valla
evet datlım gazi üniverstesi diş bölümüne gelcem
Allah daha çok güldürsun.gece kuşumm benimmm . :)
hımmm nerdeymıs o hastane hıc bılmıyom aydaha once gelmıs mıydın ?[/QUOT
Geldim canım kısacası ankamall ın arka tarafında kalıyo
bitti gece kusunun pili yatacam gozlerım gıdıyo artık
Yat tabii saatte bak . Bende yatıyorum canlar sabah işe gideceğim bide sizleri öptüm Allah a emanetsiniz selam ve dua ile kalin harin görüşmek üzere inşallah beni unutmayin :)
Yat tabii saatte bak . Bende yatıyorum canlar sabah işe gideceğim bide sizleri öptüm Allah a emanetsiniz selam ve dua ile kalin harin görüşmek üzere inşallah beni unutmayin :)
hımmm nerdeymıs o hastane hıc bılmıyom aydaha once gelmıs mıydın ?
hımmm nerdeymıs o hastane hıc bılmıyom aydaha once gelmıs mıydın ?[/QUOT
Geldim canım kısacası ankamall ın arka tarafında kalıyo
anladım canım ankamall bızım eve coook uzakankara buyuk. gecmıs olsun ınsallah canım . yakın olsaydı beklerdım eve :) bu arada ben yatıyorum canım cok acayp uyku bastı yarın grs cancan :)
sen calısıyon mu kız ?
Aslinda kafama göre gidiyorum işe eşim ve dedesi ortaklar bende onların muhasebesine bakıyorum dosyalari duzenliyorum sirkete gelen projelere bakıyorum vs. Normal de ben hemsire olacaktim ama işte hey gidi hey :)))
anladım canım ankamall bızım eve coook uzakankara buyuk. gecmıs olsun ınsallah canım . yakın olsaydı beklerdım eve :) bu arada ben yatıyorum canım cok acayp uyku bastı yarın grs cancan :)
evet datlım olsun başka sefere inşallah aiiah rahatlık versin kimse kalmadı bende yatm bari grş inşşh iyi geceler kuzu
Hadiyin tatli ruyalar semacim tanistigima memnun oldum tekrar gorusmek uzere . . Vesselam . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?