infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

yok artık ne dıyonuz kızım sız o kadarda defılım ben valla ne yalan solıım kendınızı o kadar kasmayın kız

ya dün doksanlar dizisinda tuğba doğurdu minicik bebek bugünde beni böyle sev dizisinde ayşem doğurdu minicik canım çekti bunalıma girdimm :)

bendeee kokusunuuu içime çekmek istedimm : miss gibi cennet kokusu

ya dün doksanlar dizisinda tuğba doğurdu minicik bebek bugünde beni böyle sev dizisinde ayşem doğurdu minicik canım çekti bunalıma girdimm :)

hangı hastaneye gelecen canım ? ben sana daha once sormustum demı bepazarı deyınce hatırladım benım hafıza ıyı degıl yaaa

bitti gece kusunun pili yatacam gozlerım gıdıyo artık

Yat tabii saatte bak . Bende yatıyorum canlar sabah işe gideceğim bide sizleri öptüm Allah a emanetsiniz selam ve dua ile kalin yarin görüşmek üzere inşallah beni unutmayin :)

Son düzenleme:
Yat tabii saatte bak . Bende yatıyorum canlar sabah işe gideceğim bide sizleri öptüm Allah a emanetsiniz selam ve dua ile kalin harin görüşmek üzere inşallah beni unutmayin :)

walla benim koca işte bn rahatım o yuzden bnde öptüm canlar allah rahatlık versinn unuturmuyuz hiçç :)

sen calısıyon mu kız ?

Aslinda kafama göre gidiyorum işe eşim ve dedesi ortaklar bende onların muhasebesine bakıyorum dosyalari duzenliyorum sirkete gelen projelere bakıyorum vs. Normal de ben hemsire olacaktim ama işte hey gidi hey :)))

Son düzenleme:
Aslinda kafama göre gidiyorum işe eşim ve dedesi ortaklar bende onların muhasebesine bakıyorum dosyalari duzenliyorum sirkete gelen projelere bakıyorum vs. Normal de ben hemsire olacaktim ama işte hey gidi hey :)))

hımm ıyı bakalım . neyse benı tutmayın galı cok kotu oldum yataga zor gıdıcem heral ıyı gecelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…