Bitek babaanne yapıyor o kayinvalidemede neler yapmis kayinvalidem diyo ki ben cektim sana cektirmem cicegim diyo ya ben kayinvalidemi yerim o kaadar cok seviyorum ki . .[/QUOTE
bu arada aleyna senın adetın damla dmla olup bıtmıstı demı bak yemek kokusundan faln cok rahatsız oluyorum dıyorsun canım bı test yapsan yaa
ayy allah razı olsun allah bozmasın ınsallah. buyuk kaynanana huysuz demekkı kız ıdare edecen arrık ne yapacan kuzum . sukur kı destekcın var bak yalnız degılsın . bardagın dolu tarafından bak. sen ıstanbuldamıydın ?
Cok dişli ama varya uff nasil naz yapiyor neler yapiyor ya gozunle gormen lazim bazen gülüyorum cocuk gibi . Evet sekerim istanbuldayım
Ammannnn bosverin kaynanalari kaynanayi ne yapmali kaynar kazana atmali hem onlara iyi davranmaliyiz ki yarin obur gün bizde gelin alacaz onlarla sinanmayalim . .
Bitek babaanne yapıyor o kayinvalidemede neler yapmis kayinvalidem diyo ki ben cektim sana cektirmem cicegim diyo ya ben kayinvalidemi yerim o kaadar cok seviyorum ki . .[/QUOTE
bu arada aleyna senın adetın damla dmla olup bıtmıstı demı bak yemek kokusundan faln cok rahatsız oluyorum dıyorsun canım bı test yapsan yaa
Bu aksam idrar testi yaptim evde yine negatof birazda ona mi üzüldüm nedir
inşallaahh canımmm önce anne olaydık sonra kaynana olurduk :)
inşallaahh canımmm önce anne olaydık sonra kaynana olurduk :)
datlım benım gorumcemın 5 gun geçince test yaptık negatif ertesi gun doktora gittik 6 haftalıkmış ben o yuzden pek guvenmıyorum idrar testine bence kan ver
dereyı gormeden pacayı sıvadı bu kızonce hayırlısyla bı ana olakda hahaha
hımmm sebebı baska o zaman rahatsızlıgının. onada uzulmus olabılrsın stres yaptın farkında olmadan demekkı canım
Aaa annede olacaz balım bak gör sen
hahahaolsun olsun :) düşünceli kızzz taa nereleri düşünüyoo
Yarin kan verecegim nedir neyin nesidir bu kasik agrisi ya igne batmasi gitti sanki simdide civi cakiyorlar kasiklarimadatlım benım gorumcemın 5 gun geçince test yaptık negatif ertesi gun doktora gittik 6 haftalıkmış ben o yuzden pek guvenmıyorum idrar testine bence kan ver
demı bız cok ısteyelımde allah verır ınsallah. peygamber efendımız cok ısteyın rabbınızın rahmetı buyuk herseye yeter demıs. yanı hadısı tam hatırlamıyomda bunu gıbı bısıydı ıste
Yarin kan verecegim nedir neyin nesidir bu kasik agrisi ya igne batmasi gitti sanki simdide civi cakiyorlar kasiklarima
ver canım inşallaaahh hayrlıı haberini alırızzz
inşallahhhh datlımm hayırlıylaa inşallah
ver canım inşallaaahh hayrlıı haberini alırızzz
İnşallah ayy heyecan bastı simdiden :26:
Suan canim bebek bacağı isirmak istedi boyle tombikk.tombikk :))
anladım ben seni canım yorma :) inşallahh nakahdaşım ankaranın nersinde oturuyodun datlım
bendeee kokusunuuu içime çekmek istedimm :miss gibi cennet kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?