hepsi ayni ya böyle uyudugu zaman bogazlayasim geliyo onu
canımcıgımm duygusala baglayıp adama bagırmasaydın yıyomu yıyo bosver gerısını. erkekler detaylara pek takılmıyo alısmıs olman lazım buna kuzucum :
aynen canımm katıyolıyoorum bnde bi poz atıyorum baktım ses yok arkamı dönüp yatıyorum o zaman çoktann 2.ci rüyasını görüyoo..:)
Bu akşam bende eşime kirginim yatagimi ayirmadim ama cok kirildim.moralsiziz desene bu aksam . .
ayyyy bütüünnn erkekler böyleymişşş baksanaaaaaa
aynen temelli sinir oluyoruumm amam artık alıştııımgibi yoksa kadın yıpranıyorrr sen sabaha kadar delir kafayı ye adam horul horul uyusunnn en iyisi sen de yatt ayyy bide ben deli gibi ağlarııım sabah gözüm nasıl şişer ben böyle çok üzüldüm deyince derki bide sen de herşyeti çok kafaya takıyorsun bu kadar üzülmeee
onceden cok aglardım benım gozlerım dayak yemıs gıbı sıserdı o ertesı gun ısten geldıgınde alerjımı oldun hayırdır derdı hahahahah artık alıstım bende tınmıyom
sen nıye kırgınsın kucuk kuzum benımm hayırdır ?
ya haklisin ama moralimi bozdu yarın tum gun boyunca ne tlf açarım nede konusurum gicik verir gibi uyuyo horlayarak pes yani..
seninkide bi alemmişş datlım en azından benımki ağladığmı anlarr da yine bşi yapmaazz
sizin sohbete doyum olmaz kızlarr ben yatar yorgunum :113::113::113::113:
Babaanneler orduya gitmek istiyorlarmis esimide goturuyorlar esimde tamam demis bana sormadan o yol beni cok kötü yapıyor bide havalar buz gibi hele orda nasildir bende gitmesek dedim o zaman sende adapazarina gitme dedi annemler adapazarinda com zoruma gitti ben yeni evliyim ama evliligimi doya doya yasayamiyorum.
yaa dıyomya ıste pek beter benımkı ıyıdır ıyıdır ama tersı cok pıstır hıc ınce dusunemez vs vs vs işte amaaan herseye alışılıyo zamanla kadın olunca heekesın suyuna gıdıyon ıste
sizin sohbete doyum olmaz kızlarr ben yatar yorgunum :113::113::113::113:
evlılık bole bısı canım. bole kırıla kırıla anlıyorsun neyın ne oldugunu. her gun aynı sen sakrak gecmıyo maalesef
Babaanneler orduya gitmek istiyorlarmis esimide goturuyorlar esimde tamam demis bana sormadan o yol beni cok kötü yapıyor bide havalar buz gibi hele orda nasildir bende gitmesek dedim o zaman sende adapazarina gitme dedi annemler adapazarinda com zoruma gitti ben yeni evliyim ama evliligimi doya doya yasayamiyorum.
evet datlım kadın olunca suyuna gitmek alttan almak genelde sana düşüyo benm eşiminde siniri uzun sürer beni deli eder
canım benim sıkma canını oluyo böyle şeylik evliliğin tabanında var bunlar bi tek eşinle değil ailesiylede evleniyosun .(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?