Aslinda kafama göre gidiyorum işe eşim ve dedesi ortaklar bende onların muhasebesine bakıyorum dosyalari duzenliyorum sirkete gelen projelere bakıyorum vs. Normal de ben hemsire olacaktim ama işte hey gidi hey :)))
Hadiyin tatli ruyalar semacim tanistigima memnun oldum tekrar gorusmek uzere . . Vesselam . .
saol canım bende memnun oldum grş iyi geceler
Herkese merhaba kızlar. . 30 yaşındayım. Anasınıfı Öğretmeniyim.
1.5 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır bekliyoruz bebeğimizi. Rabbim daha nasip etmedi zamanı var demek ki.
Şuanda bi problem yok görünüyor. Klomen tedavisi gördüm iki kez rahim filmi çektirdim. En son aşı yapılacaktı şubat ayında. Erteledik. Mart ayında dinlenme. Nisanda yeniden gidicem doktora. Ya klomene devam ya da aşıya start vericez. Bakalım doktorumla beraber karar vericez. Bende bu ay hayıt hapını deniyorum. Adetlerim stresten bir kaç aydır düzensizleşti. İnşallah işe yarar.
GÖRELİM BAKALIM MEVLAM NEYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLER..
dennizkabugu *************** 7 mart beklemede
hanife4545 *************** 7mart beklemede
yelisss ************** 7 mart beklemede
eses07 ************** 9 mart beklemede
feelcrying ************** 9 mart beklemede
hanife81 ************** 9 mart beklemede
leman24 ************** 10 mart beklemede
delinefsim ************** 10 mart beklemede
ebugra ************ 10mart beklemede
kuday ************ 10 mart beklemede
nazende88 ************* 10 mart beklemede
CrystalDoll ************* 10 Mart beklemede
kızlar günaydın
Bende 3,5 senelik evliyim ve 2 senedir bebek istiyoruz. Eşimin sperm sayısı çok az, morfoloji ve hareket de sıfır. Bir kere tüp bebek yaptırdım ama olmadı tabiki. Şimdi de yaklaşık 3 aydır Kaan AYDOS'a tedavi oluyoruz. Keçi boynuzu ve proxeed plus kullanıyoruz. Nisan ayının başında test yaptırıp sonuçlara bakacağız. Dua edemiyorum ama Allahtan ümidimi hiç kesmiyorum. İnşallah benimde bir gün olacak. Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Benim gibi erkek infertilitesi yaşayan var mı? Yada yaşayıp normal yolla hamile kalan var mı?
canım benim hoş geldin öncelikle Rabbim yardımcımız olsun kimimiz erkek kimimiz kadın infertilitesiyle mücadele ediyoruz yalnız mutlaka dua et edemiyorum deme dualarımız olmasa kim bilir ne halde olurduk dua et ve Rabbimden de umudunu kesme hatta bizlerede dua etRabbim hepimizi sağlıklı hayırlı evlatlarla rızıklandırsın inşAllahhh
insallahh cnm ya sen daha 8 ay olmus evleneli ..
aceleye gerek yok olur insallah inanıyorummm ..
cok ıyı anlıyorum senı benım esımde yaptı bana cok. keza potansıyelı var bundan sonrası ıcındesınırden kuduruyorsun sımdı anlıyorum. bana yaptı aynını esım ılk zamanlarda uyutmuyodum yastıgını yorganını cekıp odanın ısıgını camını acıyodum ıyıce cırkefe baglıyodum yanı sorma artık takmıyorum amaaaaaaan dıyorum ertesı gunde arayıp sormuyom senın hesap ...
günaydınnnnnnnnnnnnnmutlu huzurlu saglıklılı bol mucizeli bir gün olsun inşallah
nasılsınız kızlar yatakyan kalktım bilgisayarın başına oturdumm bagımlılıkmı yaptı neegunaydinñnnn tatlm
nasılsınız kızlar yatakyan kalktım bilgisayarın başına oturdumm bagımlılıkmı yaptı nee
sen ne durumdasın tatlımmAynen cnm gece telefon elimde sarj bitti diye uyudum sarja taktjm sabah uyanıp yataktan kalkmadan telwfonla yine girdim uyumadan once ve kalktiktan hrmen sonra bakmadan duramiyorumm bende
sen ne durumdasın tatlımm
afiyet olsun canmmmadet olmus durumdayim onumuzdeki ay yada aylara kaldi artik sekerim..cnm kahvaltihazirlamam lazim yazarim ama gelicem hemen
Evet herseyin canim hayirlisi evladın bile hayirlisi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?