infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Aslinda kafama göre gidiyorum işe eşim ve dedesi ortaklar bende onların muhasebesine bakıyorum dosyalari duzenliyorum sirkete gelen projelere bakıyorum vs. Normal de ben hemsire olacaktim ama işte hey gidi hey :)))

nasip te ne varsa onu yaşarsın datlım :) hayırlısıı de

günaydınn canlarımmm
yarına randevum var doktora gideceğim dua edin bana

canım merhaba, hepimizin sıkıntıları aynı...
eşin gittimi cnm doktora... eğer gitmediyse hep sorunu kendinde arama... eşinde bir sperm testi versin..
üzme kendini dediğin gibi demekki zamanı var sabır edelim canım.

kızlar günaydın
Bende 3,5 senelik evliyim ve 2 senedir bebek istiyoruz. Eşimin sperm sayısı çok az, morfoloji ve hareket de sıfır. Bir kere tüp bebek yaptırdım ama olmadı tabiki. Şimdi de yaklaşık 3 aydır Kaan AYDOS'a tedavi oluyoruz. Keçi boynuzu ve proxeed plus kullanıyoruz. Nisan ayının başında test yaptırıp sonuçlara bakacağız. Dua edemiyorum ama Allahtan ümidimi hiç kesmiyorum. İnşallah benimde bir gün olacak. Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Benim gibi erkek infertilitesi yaşayan var mı? Yada yaşayıp normal yolla hamile kalan var mı?

canım benim dün gece adet oldum bat 11 nisan oldu inşAllah tedaviye başlıycam iğne tedavisine bakalım bu ay ne olucak:18::18:beni dualarınızdan eksik etmeyin sizler benim dualarımdasınızz

canım benim hoş geldin öncelikle Rabbim yardımcımız olsun kimimiz erkek kimimiz kadın infertilitesiyle mücadele ediyoruz yalnız mutlaka dua et edemiyorum deme dualarımız olmasa kim bilir ne halde olurduk dua et ve Rabbimden de umudunu kesme hatta bizlerede dua et Rabbim hepimizi sağlıklı hayırlı evlatlarla rızıklandırsın inşAllahhh

Canım inan başkalarına dua ediyorum ama ne hikmetse kendime edemiyorum ama Rabbim de biliyo ya çok istiyorum. Kurban olduğum inşallah hepimize de nasip eder.

Gunaydinnnn kizlar gece sarjim bitti diye yazamadım sonrasinda da uyumusum

nasılsınız kızlar yatakyan kalktım bilgisayarın başına oturdumm bagımlılıkmı yaptı nee

Aynen cnm gece telefon elimde sarj bitti diye uyudum sarja taktjm sabah uyanıp yataktan kalkmadan telwfonla yine girdim uyumadan once ve kalktiktan hrmen sonra bakmadan duramiyorumm bende

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…