infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

deli kiz allah bir yastikta yaşlandirsin canim hepiniz ayri ayri mutluluk hakediyorsunuz.

Ben adetın 21.günü progesteron tahlılı verdım ve sonuc 1,4 cıktı bu nedemek benım bıldıgım kadarıyla dusuk bır sayı ne demek oluyor progesteron dusuk cıkarsa eger ne yapmam gerekecek hormon testlerımı adetın 4 gunu verdım ve onlarda sorun cıkmamıstı kafam karıstı bu konuyu bılenlerden acıl yardım rica ediyorum

günaydın kızlar çay keyfi yapıyoruumm gelin hep beraber içelimmm

esescim ben kötü dedin demedimki canim her yeri birbirinden güzel demek istedim aşk olsun

canım merhaba,
bendede kadınsal bir sorun yok.. eşimin sperm sayısı 1,5 milyon doktor çok düşük normal yolla hamile kalması çok zor dedi... bitkilerle falan da olabilir ama çook zaman alır dedi...bizde keçiboynuzuna başladık o bitincede havuç kürüne başlıycaz bakalım.. bende bu arada incir kürü yapıyorum kendime... ayrıca benim eşiminde hareketli spermi hiç yokmuş... biz bu doğal bitkileri kullanıp nisan ayında tekrar 2.testi vereceğiz. bakalım yükselme var mı inşallah vardır.. proxeed de almak istedim fakat aktardan sperm arttırıcı bir kapsül aldım fiyatıda proxeed kadar 110 tl..

Canim ben dun baktim 10 ustu olmasi lazimmis dusuk seninkide yumurtlamada sorun var demek canim.progestan verir belki

benim bildiğimde 10 üstü olması gerekiyor canım.ilaç falan verir belki doktor.

hayırdır kızlar iyimisiniz?

canım yarın doktora gideceğim dün eşimle atıştık bira bana izin alamam felan deme dedim acele etme neden acele ediyorsun dedi oturdum ağladımm anne olmak istiyorumm suç mu günah mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…