rabbım kabul etsın ınsallah canım benım
Sakın umutsuz olma çünkü müslüman ümidini yitirmex bakma sen benim yatak dosek dediğime teyzeminde olmadi senin gibi simdi boyundan büyük kızı var
Nasilsiniz kizlar ben cok iyi diilim
kocacıgımııı cokkkkk sevıyoreeeee :))) rabbım yanımdan uzak etmesın ınsallah cumlemızınkıyle beraberrrrrr yanınada hayırlı bebıslerle bırlıkteeeeee ınsallahhhhh yazmadan yatamadımmm byeee
Nasilsiniz kizlar ben cok iyi diilim
neden canm hayırdır ??????????????Nasilsiniz kizlar ben cok iyi diilim
kötüyüde nerden çıkardınnasla kötü degil benm begendıgım antalyann en güzel yerı olarak söyledımm tabi kendi memleketimi övecemm
inşallah oluruzda o yol çok kötü anca bebişle geliriz inşallah bidahakine
kızlar günaydın
Bende 3,5 senelik evliyim ve 2 senedir bebek istiyoruz. Eşimin sperm sayısı çok az, morfoloji ve hareket de sıfır. Bir kere tüp bebek yaptırdım ama olmadı tabiki. Şimdi de yaklaşık 3 aydır Kaan AYDOS'a tedavi oluyoruz. Keçi boynuzu ve proxeed plus kullanıyoruz. Nisan ayının başında test yaptırıp sonuçlara bakacağız. Dua edemiyorum ama Allahtan ümidimi hiç kesmiyorum. İnşallah benimde bir gün olacak. Rabbim isteyen herkese de nasip etsin inşallah. Benim gibi erkek infertilitesi yaşayan var mı? Yada yaşayıp normal yolla hamile kalan var mı?
Ben adetın 21.günü progesteron tahlılı verdım ve sonuc 1,4 cıktı bu nedemek benım bıldıgım kadarıyla dusuk bır sayı ne demek oluyor progesteron dusuk cıkarsa eger ne yapmam gerekecek hormon testlerımı adetın 4 gunu verdım ve onlarda sorun cıkmamıstı kafam karıstı bu konuyu bılenlerden acıl yardım rica ediyorum
canm bende oralarını begendım sadeceesescim ben kötü dedin demedimki canim her yeri birbirinden güzel demek istedim aşk olsun
Ben adetın 21.günü progesteron tahlılı verdım ve sonuc 1,4 cıktı bu nedemek benım bıldıgım kadarıyla dusuk bır sayı ne demek oluyor progesteron dusuk cıkarsa eger ne yapmam gerekecek hormon testlerımı adetın 4 gunu verdım ve onlarda sorun cıkmamıstı kafam karıstı bu konuyu bılenlerden acıl yardım rica ediyorum
neyin var cnm bende pek iyi değilim dün çok ağladımmm
günaydın kızlar çay keyfi yapıyoruummgelin hep beraber içelimmm
hayırdır kızlar iyimisiniz?
günaydınn canlarımmm
yarına randevum var doktora gideceğim dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?