infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

canım yarın doktora gideceğim dün eşimle atıştık bira bana izin alamam felan deme dedim acele etme neden acele ediyorsun dedi oturdum ağladımm anne olmak istiyorumm suç mu günah mı

çok haklısın canım benim ama onlar bizim kadar duyarlı olmuyorlar maalesef.benimkide öyle.sıkma sen canını elbet gider üzme sen kendini

afiyet olsun canmmm

çok haklısın canım benim ama onlar bizim kadar duyarlı olmuyorlar maalesef.benimkide öyle.sıkma sen canını elbet gider üzme sen kendini

Bencede sikma canını benimkide ayni niye sikinti yapip stres yapıyosun telas etme olur diyo surekli ki zaten ben de konuşmuyorum eşimle birkacgunde konusmayi dusunmuyorum..

zaten biz bi eczaneye gitmiştik kadında bu yollarla hamile kalmış eşime döndü dediki sen hiçbişey yaşamayacaksın bu yaşayacak tüm eziyeti bu çekecek ne olacaksa buna olacak dedi çok haklı gerçekten biz çok ince düşünüyoruz birde

Bencede sikma canını benimkide ayni niye sikinti yapip stres yapıyosun telas etme olur diyo surekli ki zaten ben de konuşmuyorum eşimle birkacgunde konusmayi dusunmuyorum..

dün gönlümü aldı yine ama acele etme demesi saçma

hahhahahaabizimki asla küs bırakmaz beniher lafı der sonra beraber yatarız bende ondan nefert ediyorm yaa

canım yarın doktora gideceğim dün eşimle atıştık bira bana izin alamam felan deme dedim acele etme neden acele ediyorsun dedi oturdum ağladımm anne olmak istiyorumm suç mu günah mı

erkekler bizim gibi düşünmüyor üzülme canım bi anlık demiştr yoksa o da baba olmak istemez mi

çok doğru demiş valla onlar için zor bir durum yok alt tarafı bir test veriyorlar affedersin ama en hafif tabirle onu bile mutlu olup veriyorlar eşime de diyorum aynısını ya biz napalım bir sürü ilaç ,tedavi,iğne vsss bitmiyor.

Son düzenleme:
Sen niye agladin canim ben dun doktora gitmistim universite hastanesine git dedi.kan tahlili muayene icin para verdim keske en basta desydi.vakit kaybi bosyere.canim sıkıldı sen niye agladin

canım eşimle tartıştık yarın doktora gideceğim acele ediyorsun felan dedi 2 yıl olmuş yok neyine acele ediyorum anlamadım

neden canım neyin var hayirdir...

bebek için canım zaten hastayım adet oldum gerginim hassasım anlamıyor beniii

erkekler bizim gibi düşünmüyor üzülme canım bi anlık demiştr yoksa o da baba olmak istemez mi

haklısın canımm tabi istemez mi istiyor bi çocuk görsün gözleri ışıldıyor.

vallaha öyle tatlım yarın banada iğne verecek biliyorum o sadece gidecek bi sperm verecek

valla ne dese bos bana bide adet dönemimdeyim cok sinirli oluyorum yanasmaz bana..

ben dayanamıyorum küs kalmayı sevmiyorum sonra ona sarıldım ağladım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…