afiyet olsun canım.
iyi haberlerle gel inşallah canım
canım yarın doktora gideceğim dün eşimle atıştık bira bana izin alamam felan deme dedim acele etme neden acele ediyorsun dedi oturdum ağladımm anne olmak istiyorumm suç mu günah mı
teşekkürler canım gel beraber olsuuunn
afiyet olsun canmmm
çok haklısın canım benim ama onlar bizim kadar duyarlı olmuyorlar maalesef.benimkide öyle.sıkma sen canını elbet gider üzme sen kendini
çok haklısın canım benim ama onlar bizim kadar duyarlı olmuyorlar maalesef.benimkide öyle.sıkma sen canını elbet gider üzme sen kendini
Bencede sikma canını benimkide ayni niye sikinti yapip stres yapıyosun telas etme olur diyo surekli ki zaten ben de konuşmuyorum eşimle birkacgunde konusmayi dusunmuyorum..
neyin var cnm bende pek iyi değilim dün çok ağladımmm
zaten biz bi eczaneye gitmiştik kadında bu yollarla hamile kalmış eşime döndü dediki sen hiçbişey yaşamayacaksın bu yaşayacak tüm eziyeti bu çekecek ne olacaksa buna olacak dedi çok haklı gerçekten biz çok ince düşünüyoruz birde
Nasilsiniz kizlar ben cok iyi diilim
hahhahahaaBencede sikma canını benimkide ayni niye sikinti yapip stres yapıyosun telas etme olur diyo surekli ki zaten ben de konuşmuyorum eşimle birkacgunde konusmayi dusunmuyorum..
canım yarın doktora gideceğim dün eşimle atıştık bira bana izin alamam felan deme dedim acele etme neden acele ediyorsun dedi oturdum ağladımm anne olmak istiyorumm suç mu günah mı
hahhahahaabizimki asla küs bırakmaz beni her lafı der sonra beraber yatarız bende ondan nefert ediyorm yaa
zaten biz bi eczaneye gitmiştik kadında bu yollarla hamile kalmış eşime döndü dediki sen hiçbişey yaşamayacaksın bu yaşayacak tüm eziyeti bu çekecek ne olacaksa buna olacak dedi çok haklı gerçekten biz çok ince düşünüyoruz birde
dün gönlümü aldı yine ama acele etme demesi saçma
canm bende oralarını begendım sadecesen nerelisin
ya bende çok uzatamm kız çok uzatma yazıkbenimki huyumu bildiginden yanasmaz bugun isten gelir bjsey olmamis gibi konusur ama yüz vermemmmmm
Sen niye agladin canim ben dun doktora gitmistim universite hastanesine git dedi.kan tahlili muayene icin para verdim keske en basta desydi.vakit kaybi bosyere.canim sıkıldı sen niye agladin
neden canım neyin var hayirdir...
erkekler bizim gibi düşünmüyor üzülme canım bi anlık demiştr yoksa o da baba olmak istemez mi
çok doğru demiş valla onlar için zor bir durum yok alt tarafı bir test veriyorlar affedersin ama en hafif tabirle onu bile mutlu olup veriyorlar eşime de diyorum aynısını ya biz napalım bir sürü ilaç ,tedavi,iğne vsss bitmiyor.
valla ne dese bos bana bide adet dönemimdeyim cok sinirli oluyorum yanasmaz bana..
tokat sivas karmasi
ya bende çok uzatamm kız çok uzatma yazıköpsün barışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?