preseed de baya iyi diyolar
bide hayıt hapını içebilirsin canım o da işe yarar.. tüp bebekle cok fazla şans yok sen yine de kürleri filan dene
özellikle incir kürü de cok iyi yada yiyebilirsin her gün..
canım genelde şunlar:
1.kecioynuzu ( cig de yenebilir, kürü de yapılabilir pekmezi de yenebilir)
2. bal polen karışımı
benim bildiğim bunlar keciboynuzu pekmezi filan cok iyi diyolar haberin olsun.. araştır istersen.
inşallah işe yarar birsom benim sen inan ki güzel şeyler gelsin tamammı canım arkadaşcım
ewet aris bu ay az çalışmıştım küsmüştük eşimle
yarın dra gidiyorum bakalım tahlillerimi isticem yenilemek için
hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim
ben biliyom cicim doğuştan hcgliyim ben dedim size
ahanda ben daha test yaparmıyım hiç Allah korusun aldım ağzımın payını ben 2.sefer valla bu kadar yeter
ilaca devam edicekmiyim bilmiyorum yarın dra gidiyim sonuçlarımı alıyım kist oldu sanırım bu ayda bende sonra karar veririm
sen neden ara verdin ki yaaaaa bakıyım
saol canım arı sütü bal polan ve keçiboynuzu ürünlerini kullanıyoruz başka bir sitede azoyla yıllardır uğraşmış şehir şehir gezmiş bir bayan arkadaşının tavsiyesiyle bir aktarla tanıştığını ve onun hazırladığı macun sayesinde spermlerin 2 ayda 0 dan 20 milyona ulaşıp şuan 2 aylık hamile olduğunu yamzış düngece aktarla bende görüştüm ve şimdiye kadar hiç olumsuz bir durumla karşılaşmadığını hatta doktorların hastalarını ona yönlendirdiğini söledi bana sadece 2 ay sabredeceksiniz dedi ve her yere kargo gönderiyo bir zamanlar abiside azoymuş arştıra araştıra bulduk biz bu formülü dedi ve faiyatı konusunda da çok yardımcı oluyor ilgilenen varsa yardımcı olurum aktar yeni bir site açmış henüz çok yeni reklama girer diye ismini söyleyemiyorum inş bizede şifa olur
brancalı ve preseedli ilk ayım negatif... bu gün regli oldum...33-34 günde adet olan ben bu ay 28 günde oldum...geçen ay brancayı kullandığım için bu ay kullanmayacağım..bir ay kullanılıp bir ay kullanılmayacak diye söylenmişti burda .. hayırlısı... bu ay çalışmalara ve umuda devammm... sizlerden müjdeli haberleri sabırsızlıkla bekliyorum... sevgiler...
saol canım arı sütü bal polan ve keçiboynuzu ürünlerini kullanıyoruz başka bir sitede azoyla yıllardır uğraşmış şehir şehir gezmiş bir bayan arkadaşının tavsiyesiyle bir aktarla tanıştığını ve onun hazırladığı macun sayesinde spermlerin 2 ayda 0 dan 20 milyona ulaşıp şuan 2 aylık hamile olduğunu yamzış düngece aktarla bende görüştüm ve şimdiye kadar hiç olumsuz bir durumla karşılaşmadığını hatta doktorların hastalarını ona yönlendirdiğini söledi bana sadece 2 ay sabredeceksiniz dedi ve her yere kargo gönderiyo bir zamanlar abiside azoymuş arştıra araştıra bulduk biz bu formülü dedi ve faiyatı konusunda da çok yardımcı oluyor ilgilenen varsa yardımcı olurum aktar yeni bir site açmış henüz çok yeni reklama girer diye ismini söyleyemiyorum inş bizede şifa olur
brancalı ve preseedli ilk ayım negatif... bu gün regli oldum...33-34 günde adet olan ben bu ay 28 günde oldum...geçen ay brancayı kullandığım için bu ay kullanmayacağım..bir ay kullanılıp bir ay kullanılmayacak diye söylenmişti burda .. hayırlısı... bu ay çalışmalara ve umuda devammm... sizlerden müjdeli haberleri sabırsızlıkla bekliyorum... sevgiler...
hayırlısı canım en azından düzene koymuş bu iyi bi bişey..
inşallah en gec 3 ayda gelir bebişin..
evet yeni ilac 1 ay kullan 1 ay kullanma seklindeymiş
hem tatlı kaşıgı oldugu için miktarıda fazla .. hadi hayırlıs bi 30 gün daha beklicez artık
benimde son 2 gün gelicekler
canım sabır inşallah güzel haberler peşpeşe gelecek.kullanmaya başlama tarihi çok yakın arkadaşların.sırayla bekliyoruz güzel haberleri
iremcim...
Yürüdüm biraz güç, biraz huzursuz....
Dikenli, çetin, taşlı bir sahadan.
Önüm bir yokuş, hep çakıl diken.
Yürüdüm fakat ben inatla sabırla...
güzel haberlerimizi hep birlikte burda paylaşmak dileğiyle..
sen neler yapıyosun..var mı bi gelişme...
Sitenin linkini bana mesaj atarmisin lutfen?
canım güzel arkadaşım bende iyiyim.iş değişikliğim oldu yoğunum ama mutluyum.Her yeni başlangış yeni umutlarla yeni umutlar da yeni mutluluklarla inşallah.
sevgiyle canım
yeni işin hayırlı olsun
bana sitenin adresini gönderirsen sevinirim
sağol menekşem .diğer yere yazamıyorum acaba engellendim mi.bilgin var mı ?
branca ursilui temini için iremcim bana yardımcı olurmusn lütfen bu ilaca çok ihtiycım var.belki vesiledir evlat sahibi olmam için.5 yıldr erken yumurta yetmezliğim var ilaçla adet görüyorum aşılama ve tüp denedik tutmadı eşimde de hareket azlığı ve yapı bozukluğu var.lütfen yardımcı olurmusn arkdaşım burdan bi arkdaştan ona çok yardımcı olduğunu okudum.sen fayda gördünmü.cevabını dört gözle bekliyorum sevgiler.
Merhaba
hala bulamadıysanız ben romanya dan getirmeye çalışıyorum branca ursuliyi isterseniz site bir şişe ayırabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?