nilcim kan sonucum negatifmiş 0,100 dediler
kısmet böyleymiş hayırlısı olsun hakkımızda
sivatancım. . sonucunu merakla bekliyorum. sonuç her ne olursa olsun hakkında hayırlısı olur inşallah... ben hala senden ümitliyim...
benim bu gün 23 gün gecikmeli adetimin üçüncü günüydü. bi kaç hormon testine baktırdım. doktorla pazartesi görüşmeye gideceğim için
telefon açmadım.. tahlil sonuçlarını laboratuvardan telle öğrendim.
TSH 1.56
FSH 6.94
prolaktin 5.77
çıkmış .. FSH iyi ama diğerleri nasıl bilmiyorum.. anlayanlar yorumlarsa sevinirim...
Gülüm bunların yanında E2 kaç çıkmış..Çünkü benimde hep fsh 6 çıkıyordu senelerdir hiç bişeyin yok diyip durdular ama meğersem E2 hep yüksekmiş ve fshı baskılarmış bu durumda..Yani E2 değerin de 50 nin altıysa süper ama yüksekse????Her şeyin gönlünce olmasını diliyorumm.Ayrıca ben bugün brancaya başladım liste burada mı yoksa diğer topiktemi devam ediyor..Benide eklersenziz sevinirimm..Yaş 26 sorun kabarık liste kadın+erkek..
sivatanı arıyorum ya kaçmış heralde..
kırmızılar mı geldi ne oldu anlamadım yaa
özelden de yazamıyorum mesaj kutusu dolmuşşş
:44:
sivatancım. kısmet böyleymiş. umudumuz bi sonraki aya kaldı demek... hayırlısı olsun.... inancını ve ümidini kaybetmeden yola devam....
Kızlar yaaa..Tadı gerçekten çokkk kötüüüüü..Ama napıyim içiyorum vallaaa.Şifa olur inşşş..
canım tadı kötü ewetama içmemiz gerekiyor afiyetle
inşallah işe yararRabbim bu ilacı vesile kılsın bizlere bebeklerimize kavuşmamız için
elibesesim burdayım canımcım
adet oldum ben yeni batım 27 aralık oldu
yarın devlete gidicem kan verip bütün tahlillerimi baştan yaptırıcam
2,5 yıl oldu yaptıralı tekrar yenileyelim istedim sonrada kendi druma gidicem
akşam eşimin arkadaşından haber aldık eşi hamileymiş 5 yıl olmadı aşılama filan herşeyi denediler olmadı şimdi kendiliğinden olmuş maşallah
sen nasılsın canım benim
günaydın kuşum nasılsın bakemm??
ben dün hayıt hapına bakladım...hadi Bismilahhh
Sivatan, bir önceki cevabın okudun.
Hayırlısı canım, demek ki bu ay kısmet değilmiş ama pes etmek yok.
Inşallah en kısa zamanda pozitif bir sonuç alırsın.
Ama görünüşe göre bu ay az çalıştın.
Biraz daha fazla çalış, bakalım ne oluyor.
Kendine iyi bak.
seninde dediğinzi gibi biz hemen hamiş ilan etmiştik seni:)
ama nerden bilelim doğuştan hcg li oldugunu
bundan sonra bat 5 gün en az geçmeden test yapmak yok sana şekerciiimm tamam mı
ilaca devam edicek misin bu arada?
ya biz ara verdikkkkkkkkkkkkk----------------
iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama
canım tadı kötü ewetama içmemiz gerekiyor afiyetle
inşallah işe yararRabbim bu ilacı vesile kılsın bizlere bebeklerimize kavuşmamız için
arkadaşlar infertilite için çok çabalar veriyoruz doktorlara gidiyoruz ilaçlar içiyoruz kürler yapıyoruz
bende istedim ki yapılanları paylaşalım kim neyden fayda görmüş bakalım bizde uygulayalım muhakkak ki duymadığımız bilmediğimiz ama birçok kişinin de faydasını gördüğü çok yöntem vardır bunları paylaşalım konuşalım istedim
o zaman buyrun bakalım başlayalım
preseed de baya iyi diyolararkadaşlar bende de sebebsiz infertilite sorunu var 8 yıllık evliyim yumurta çatlatma aşılama oldum tek yaptırmadığım tüp bebek kaldı.bu ay preseed diye bir jel kullanacağım kullanan arkadaşlar varmı? Rabbim hepimizin muradını en kısa zaman da versin inşallah.
merhaba arkadaşlar eşi azospermli olanlar eşlerine neler yedirdiklerini neler yaptıklarını yazabilirmi 4 yıldır bu illetleyiz ve artık yenmek istiyoruz azospermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?