infertiliteyi yenmek için verdiğimiz çabalar

Diğer topiklerde bulduğum bi bilgiyi sizinle paylaşmak istedim....

Alıntı:

ben fsh için herkese wheat grass (buğday çimi) tabletlerini öneririm. eğer ilaçlar işe yaramadıysa ve doktor donör diyorsa 2 ay deneyin ne kaybedersiniz? ingilizcesi olanlar wheat grass infertility veya wheat grass high fsh yazarlarsa çok bilgi var. 94 de inconceivable diye kitap yazan bir bayan var. 90 ların başında yaş 42 fsh 42 çocuğun olmaz deniyor. 6 ay baktırıyor fsh 30 dan yüksek hep ve sonuç yok. sonunda o yaşam tarzını değiştiriyor. et-süt-tatlı-çay-kahve-alkol kesiyor. sağlıklı besleniyor. her sabah taze 1 bardak taze wheat grass içiyor. yogaya başlıyor. sanuç fsh 21 e düşüyor ve donör klinikleriyle görüşürken doğal yoldan hamile kalıyor. böyle çok örnek var.
deneyin. ilk başta günlük 2000 mg dan başlayıp 5000 e kadar çıkın (günlük doz 5000-7000 mg arası). almak için en uygun yerler zencefil ve ambar internetten zencefil aktar vs diye ararsanız çıkıyor. ayda 2 kutu gidiyor. donör aşamasına gelenler uygun diet ile denesin. ne kaybedersiniz?

Gülüm bunların yanında E2 kaç çıkmış..Çünkü benimde hep fsh 6 çıkıyordu senelerdir hiç bişeyin yok diyip durdular ama meğersem E2 hep yüksekmiş ve fshı baskılarmış bu durumda..Yani E2 değerin de 50 nin altıysa süper ama yüksekse????Her şeyin gönlünce olmasını diliyorumm.Ayrıca ben bugün brancaya başladım liste burada mı yoksa diğer topiktemi devam ediyor..Benide eklersenziz sevinirimm..Yaş 26 sorun kabarık liste kadın+erkek..

İSİM----------SORUN--------- YAŞ------- İLACA BAŞLAMA TARİHİ

1- Nil1970---- yum. yetmezliği------(41) ------- 3 Kasım 2011
2-ECE-ESKİCİ--- Sebepsiz----------(41)---------nisan'dan itibaren aralıklı
3-esra8 ------SPERM AZLIGI ben (23)eşim(31)-------12 ekim
4-seapearl----erken yum.yetm.-------36----------2 Kasım 2011
5-sivatan------sebepsiz---------------30-----------1 Kasım 2011
6-megan17----sebepsiz---------------25-----------9 Kasım 2011
7-millstone-----kadın+erkek-----------26-----------27 Kasım 2011

Son düzenleme:

canım hastaneye resmi olarak giriş yaptırmakta bi sorun yaşadım. özel muayene olunca doktor sadece bunlara gerek gördü...ben de sordum aslında e2 ye bakmayacakmısınız diye ...ben gerek görmüyorum dedi... yarın doktorla görüşmeye gidecem.

Kızlar yaaa..Tadı gerçekten çokkk kötüüüüü..Ama napıyim içiyorum vallaaa.Şifa olur inşşş..

oo bizim bütün kızlar burdaymışşş
Laylay lay bende geldimm

sivatanı arıyorum ya kaçmış heralde..
kırmızılar mı geldi ne oldu anlamadım yaa
özelden de yazamıyorum mesaj kutusu dolmuşşş
:44:

sivatanı arıyorum ya kaçmış heralde..
kırmızılar mı geldi ne oldu anlamadım yaa
özelden de yazamıyorum mesaj kutusu dolmuşşş
:44:

elibesesim burdayım canımcım

adet oldum ben yeni batım 27 aralık oldu

yarın devlete gidicem kan verip bütün tahlillerimi baştan yaptırıcam

2,5 yıl oldu yaptıralı tekrar yenileyelim istedim sonrada kendi druma gidicem

akşam eşimin arkadaşından haber aldık eşi hamileymiş 5 yıl olmadı aşılama filan herşeyi denediler olmadı şimdi kendiliğinden olmuş maşallah

sen nasılsın canım benim

Son düzenleme:
sivatancım. kısmet böyleymiş. umudumuz bi sonraki aya kaldı demek... hayırlısı olsun.... inancını ve ümidini kaybetmeden yola devam....

nil ben alışığım zaten canım o yüzden hiç üzülmedim inan

sadece stresten iştahım kesilmişti cumartesi günü tel çaldı kız negatif dedi teli kapatır kapatmaz karnım zınk diye acıktı nedense psikolojik sanırım

diğer ayları değerlendiricez artık hayırlısıyla demekki anne olma zamanım gelmemiş daha

bu işler kader kısmet işi bence sabır lazım o da bizde bol bol var şükürler olsunki

ama bir daha asla ve asla test yapmam günüm geçsin baya bi onu beklerim testle kafamı yoramam strese sokamam kendimi

günaydın kuşum nasılsın bakemm??

ben dün hayıt hapına bakladım...hadi Bismilahhh

canım tadı kötü ewet ama içmemiz gerekiyor afiyetle

inşallah işe yarar Rabbim bu ilacı vesile kılsın bizlere bebeklerimize kavuşmamız için

Sivatan, bir önceki cevabın okudun.
Hayırlısı canım, demek ki bu ay kısmet değilmiş ama pes etmek yok.
Inşallah en kısa zamanda pozitif bir sonuç alırsın.
Ama görünüşe göre bu ay az çalıştın.
Biraz daha fazla çalış, bakalım ne oluyor.
Kendine iyi bak.

seninde dediğinzi gibi biz hemen hamiş ilan etmiştik seni:)
ama nerden bilelim doğuştan hcg li oldugunu
bundan sonra bat 5 gün en az geçmeden test yapmak yok sana şekerciiimm tamam mı
ilaca devam edicek misin bu arada?

ya biz ara verdikkkkkkkkkkkkk----------------
iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama

günaydın kuşum nasılsın bakemm??

ben dün hayıt hapına bakladım...hadi Bismilahhh

inşallah işe yarar birsom benim sen inan ki güzel şeyler gelsin tamammı canım arkadaşcım

ewet aris bu ay az çalışmıştım küsmüştük eşimle

yarın dra gidiyorum bakalım tahlillerimi isticem yenilemek için

hayırlısı olsun hakkımızda ne diyelim

ben biliyom cicim doğuştan hcgliyim ben dedim size

ahanda ben daha test yaparmıyım hiç Allah korusun aldım ağzımın payını ben 2.sefer valla bu kadar yeter

ilaca devam edicekmiyim bilmiyorum yarın dra gidiyim sonuçlarımı alıyım kist oldu sanırım bu ayda bende sonra karar veririm

sen neden ara verdin ki yaaaaa bakıyım

canım tadı kötü ewet ama içmemiz gerekiyor afiyetle

inşallah işe yarar Rabbim bu ilacı vesile kılsın bizlere bebeklerimize kavuşmamız için

Sağol sivatancımmmmm..Ayenn vesile olur inşşşş..Senin içinde hayırlısı değilmiş demekten başka bir şey gelmiyor eldennn.Bir daha ki aylara bakalımmmm inşşşşşş..

aa canım bu topiki sen açmışsın cok sevindimmm

ya bişi dicem
benim 25 Kasımdı bat
cumartesi akşamı birden kesildi
hasta oldum ondan heralde yani ishal filan heryerim agrıyodu üşttüm sanıyorum..
neyse pazar günü pazartesi hiç gelmedi salı günüde gelmedi
Salı akşamı bu ilacı içtim hemen 10dk sonra bi kan geldi şok oldum boşandı birden resmen ama yine hemen kesildi.
ilaca devam ediyorum yine dün akşam öyle bi geldi bugünde leke gibi kahverengi geliyor
kürtajdan sonraki ilk ayım oldugu için mi acaba?
ilacı bırakmıcam eşimde hapını içiyor bu ay da umudum yok bu sekilde kanamayla olmaz zaten ama ben yinede şifa olsun diye içicem.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende de sebebsiz infertilite sorunu var 8 yıllık evliyim yumurta çatlatma aşılama oldum tek yaptırmadığım tüp bebek kaldı.bu ay preseed diye bir jel kullanacağım kullanan arkadaşlar varmı? Rabbim hepimizin muradını en kısa zaman da versin inşallah.

merhaba arkadaşlar eşi azospermli olanlar eşlerine neler yedirdiklerini neler yaptıklarını yazabilirmi 4 yıldır bu illetleyiz ve artık yenmek istiyoruz azospermi

preseed de baya iyi diyolar
bide hayıt hapını içebilirsin canım o da işe yarar.. tüp bebekle cok fazla şans yok sen yine de kürleri filan dene
özellikle incir kürü de cok iyi yada yiyebilirsin her gün..

merhaba arkadaşlar eşi azospermli olanlar eşlerine neler yedirdiklerini neler yaptıklarını yazabilirmi 4 yıldır bu illetleyiz ve artık yenmek istiyoruz azospermi

canım genelde şunlar:
1.kecioynuzu ( cig de yenebilir, kürü de yapılabilir pekmezi de yenebilir)
2. bal polen karışımı

benim bildiğim bunlar keciboynuzu pekmezi filan cok iyi diyolar haberin olsun.. araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…