- 23 Ağustos 2020
- 6.756
- 12.726
- 198
- Konu Sahibi Fairy-tale
-
Bende evimi ikinci el ihtiyacı olan birine kiralamıştım komşular şikayet etmiş olmalı , nerdeyse evimden oluyordumValla Almanya'da
airbnb yapma
paylasimli evlerde kalma
subrent denen gecici yerlerde kalma. misal biri tatile cikiyor, is icin 3 ayligina gidiyor evini evsahibinden habersiz kiraya veriyor
var. Ben emlak ofisinden tuttum mesela, evim iyi muhitte kirasi cokdepozitosu cok, paran varsa emlakcidan kapiyorsun ama mesele uygun/normal fiyatli ev bulmakta
1 yıldır Londra'da yaşıyorum. Referans mektubu ile ilgili burada bir isyeri sahibi olan birilerinden bulunmali ki kimse yapmaz. zaten sizin icinde gerekli degil esiniz bir isyeri kuracak. Arkadaslarim geldi 2 ay olacak buradan referans mektuplari yok. Daha doğrusu buradaki tanidiklarimin hicbirinin bu ülkeye ait referans mektupları yok. Tabi olmasi vize almayi kolaylastirabilir bilemem. Ben evlilik vizesi ile gelenlerdenim. Is imkanlari fazla Londra'nin. Cok Türk var. is imkanlari fazla oglunuzu da krese verebilirsiniz. Ev kiralari biraz uçuk rakamlar zoopla tarzi sitelerden bakiyorsunuzdur zaten. Gelenler genelde oda tutuyorlar. Ben yapamam paylasimli bir yerde. 1 odali evler de cok pahali ucuzda illaki bi sorunu oluyor evlerin. Londra disinda büyük house dedigimiz evler londra daki 1 odali ev fiyatlarina denk yani londra dışı ucuz londraya göre. Bir arkadasimin bankada 5000 sterlin gostererek geldi. Diger arkadasim 15 bin sterlini vardi ama minimum 5 bin yeterliymis. Ulaşım olanaklari kolay. Her yere trenle ya da overground la gidebilirsiniz. Ucretsiz devlete ait kurslari var kolejlerde oralara basvurabilirsiniz kendinizi geliştirmek için. Bilmiyorum merak ettikleriniz neler?Merhaba,
Ankara anlaşması ile İngiltere'ye gitmeyi planlıyoruz. Bunun için bazı hazırlıklarımızı yaptık.. Eşim yazılım-donanım üzerine çalışıyordu yıllardır, bunun üzerinden şirket kurarak yerleşeceğiz inşallah. Ben de vasıfsız bir iş bulup, çalışayım, topluma karışayım istiyorum. 4 yaşında bir de oğlumuz var..
Orada yaşayan, bize yardımcı olabilecek bilgi, deneyime sahip olan ya da referans mektubu konusunda destek olabilecek arkadaşlar burada var mıdır diye yazmak istedim size.. Malum bu platform neredeyse dünyanın her yerine yayıldı artık :) Mutlaka birileri çıkar diye düşünüyorum.. Herkese şimdiden çokk teşekkürler :)
Teşekkür ederimÖncelikle sanki ben asmr çeken biriymisim gibi algılandı çünkü küçük kafalarla insanlarla dalga gecenlere ben katlanamiyorum .
Ama bilgi vereyim asmr uyku sorunu çekenlere yardımcı olabilecek bir tür tepkidir . Youtube'da asmr üzerine birçok video var.
Öncelikle hangi seslerin size asmr verdiğini bulmanız lazım. örnek vermek gerekirse, çeşitli cisimleri tırmalama, tıklatma (tahta, cam vs.), klavye sesi, sayfa çevirme sesi, fısıltı, makas sesi vs.
Yani bu bir YouTube akımı değildir.
Asmr sadece yemek yemek de değildir .
Konu sabote oldu evet çok üzgünüm ama gerçekten hiç mi okumaz hiç mi arastirmaz hiç mi bir şeyi merak etmezsiniz ya korkunc gerçekten ....
Asmr videolarını seven biri olur mu diye attım
Allah akıl fikir versin.kanalıma destek olur musunuz
ya ben bunu daha önce de okudum burada.
bu süre içinde nerede kalıyor insanlar peki.
diyelim ankara anlaşması ile gittiler ev bulana kadar nerede kalacaklar?
Oda kiralıyorlar maalesef tanımadıkları insanlarla aynı banyoyu mutfağı kullanıyorlar ve ülkenin hiçbir yerinde insancıl bir kira miktarı yok benceya ben bunu daha önce de okudum burada.
bu süre içinde nerede kalıyor insanlar peki.
diyelim ankara anlaşması ile gittiler ev bulana kadar nerede kalacaklar?
Ağzının sesini dinleterek kazandığı para helalse bizde kocalara yıllarca saçımızı süpürge edip o nafakayı hakediyoruz. Ayrıca buradaki kadınların çoğu vasıflı insanlar kişi kendinden bilirmiş işi...İnsanlar bu işten tonlarca para kazanıyor ..
Belki siz gibi 5000 lira maaş gözüken adamdan 3_4 bin lira nafaka koparmayi düşünmekten daha akıllıca yaptıkları en azından sadece yemek yiyorlar
Oda kiralıyorlar maalesef tanımadıkları insanlarla aynı banyoyu mutfağı kullanıyorlar ve ülkenin hiçbir yerinde insancıl bir kira miktarı yok benceMissCherryBlossom
Hayır korkunç değil. İlgimi çekmeyen, ihtiyaç duymadığım bir konuyu araştırmak zorunda değilim. Böyle bir şeye ihtiyaç duysam emin olun bir yerde karşıma çıkardı ve o zaman merak eder bakardım. Üslubunuz çok enteresan. Mesela şu an ben de pek fazla kişinin bilmediği bir alanda eğitim alıyorum. Onu burda sayıp döküp ama hiç mi okumuyorsunuz, hiç mi merak etmiyorsunuz desem ne kadar saçma olur değil mi? İşte aynı sizin yaptığınız şey.Öncelikle sanki ben asmr çeken biriymisim gibi algılandı çünkü küçük kafalarla insanlarla dalga gecenlere ben katlanamiyorum .
Ama bilgi vereyim asmr uyku sorunu çekenlere yardımcı olabilecek bir tür tepkidir . Youtube'da asmr üzerine birçok video var.
Öncelikle hangi seslerin size asmr verdiğini bulmanız lazım. örnek vermek gerekirse, çeşitli cisimleri tırmalama, tıklatma (tahta, cam vs.), klavye sesi, sayfa çevirme sesi, fısıltı, makas sesi vs.
Yani bu bir YouTube akımı değildir.
Asmr sadece yemek yemek de değildir .
Konu sabote oldu evet çok üzgünüm ama gerçekten hiç mi okumaz hiç mi arastirmaz hiç mi bir şeyi merak etmezsiniz ya korkunc gerçekten ....
1 yıldır Londra'da yaşıyorum. Referans mektubu ile ilgili burada bir isyeri sahibi olan birilerinden bulunmali ki kimse yapmaz. zaten sizin icinde gerekli degil esiniz bir isyeri kuracak. Arkadaslarim geldi 2 ay olacak buradan referans mektuplari yok. Daha doğrusu buradaki tanidiklarimin hicbirinin bu ülkeye ait referans mektupları yok. Tabi olmasi vize almayi kolaylastirabilir bilemem. Ben evlilik vizesi ile gelenlerdenim. Is imkanlari fazla Londra'nin. Cok Türk var. is imkanlari fazla oglunuzu da krese verebilirsiniz. Ev kiralari biraz uçuk rakamlar zoopla tarzi sitelerden bakiyorsunuzdur zaten. Gelenler genelde oda tutuyorlar. Ben yapamam paylasimli bir yerde. 1 odali evler de cok pahali ucuzda illaki bi sorunu oluyor evlerin. Londra disinda büyük house dedigimiz evler londra daki 1 odali ev fiyatlarina denk yani londra dışı ucuz londraya göre. Bir arkadasimin bankada 5000 sterlin gostererek geldi. Diger arkadasim 15 bin sterlini vardi ama minimum 5 bin yeterliymis. Ulaşım olanaklari kolay. Her yere trenle ya da overground la gidebilirsiniz. Ucretsiz devlete ait kurslari var kolejlerde oralara basvurabilirsiniz kendinizi geliştirmek için. Bilmiyorum merak ettikleriniz neler?
Koca nafakası yemeye devam o zaman yallahAğzının sesini dinleterek kazandığı para helalse bizde kocalara yıllarca saçımızı süpürge edip o nafakayı hakediyoruz. Ayrıca buradaki kadınların çoğu vasıflı insanlar kişi kendinden bilirmiş işi...
Ben evliyim yalnız. Kusura bakmayın ama yaptığınız şey islami açıdanda doğru değil. Neyse söyleyeceklerim bu kadar allah akıl fikir versin.Koca nafakası yemeye devam o zaman yallah
Yanlış bilgileri tabiki düzeltebilirsiniz bende evlilik vizesiyle geldim. Ankara anlasmasiyla alakalida cevredeki es dostlardan duyduklarimdan ibaret bilgilerim. Isin hukuki boyutunu gercekten kimse anlamak cok zor. Arkadasim pastane acmak için geldi ama sizin o dediginiz 20k larda parasi yoktu. Ama işinin ehliydi. Sertifikalari boldu. Referans mektubuna gelince bu sekilde burda yasayan herhangi birileri yazamaz. Bilgisayar sektöründe mi buradan birileri bulunmali. Ayrica Her avukat farkli yönlendiriyor. Çünkü buranin tek bir sistemi yok. Ayni kosullari saglayan arkadaslarim ya da akrabalar bile ayni cizgi icin farkli yollari izlediler. Tabi bu anlasma bitiminde diger anlasmayla gelebilmek cok cok zor.Dogru bilgilerle beraber yanlis bilgiler de veriyorsunuz , yani sizi ozellikle alintilamayayim diyorum kac seferdir ama artik dayanamadim
Bazi mesleklerde referans mektubu sart ozellikle bir bucuk ay icerisinde anlasma bitecegi icin en onemli evraklardan oldu referans yazisi ( bu arada potansiyel musteri mektubu onun doğru adi )
Pek cok kisi destek amacli referans yazisi veriyor , tabi ki bunu istemenin dogru adresi burasi degil , Facebook'ta ankara anlasmasi grubunda referans mektubu talepleri oluyor ve insanlar yardimci oluyor
Bankada gosterilmesi gereken tutar 5.000 gbp degil , kisinin yanindaki dependantlarinin ve yapacagi ise gore o tutar değişiyor, misal home Office calisacak tek kisi ya da bir cift icin 5 bin gbp yeterli iken , cocuklu aileler icin 7.5-10 k yapilacak isr gore yeterli oluyor , eger dukkan acma vs uzerine geliniyorsa tutar 20 k seviyesinde olmali en az
Konu sahibi ankara anlasmasi icinen dogru bilgileri facedeki bazi gruplardan alirsiniz , ozelden yazın bana tavsiye ederim size güvenilir ve duzgun gruplari
Ben evliyim yalnız. Kusura bakmayın ama yaptığınız şey islami açıdanda doğru değil. Neyse söyleyeceklerim bu kadar allah akıl fikir versin.
Fetva mı verdim ndndndn. Neyse konuyu çocuk tacizlerine tecavüzlerine kadar saptıracak kadar seviye yerlere düştü ben kaçarİslami açıdan mi uygun değil
9 yaşındaki kızla evlenebilir diyenlerle aynisiniz şu an gozumde.
siz nasıl fetva verebiliyorsunuz kim ve ne vasıfla ?
Ses videosunu İslam'a bağlayan sen değil mıydın teyzeFetva mı verdim ndndndn. Neyse konuyu çocuk tacizlerine tecavüzlerine kadar saptıracak kadar seviye yerlere düştü ben kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?