İngiltereye gitmek isteyen erkek kardeşim

Ben onun yerinde olsam en azından Türkiye'de dişimi sıkıp 2 yıl tecrübe yapmaya çalışırdım. Paramı da biriktip giderdim. Orada kendi mesleğimi yapmayı hedeflerdim. Dil olduktan sonra kapılar açılır illa ki.

Ha çöpçülükle, Burger King'de vb. çalışarak çok iyi bir hayat yaşayacağını sanıyorsa o hayatlar filmlerde sadece. Burada asgari ücret alan birinden daha iyi yaşar ama yine de oranın tadını çıkarabileceğini sanmıyorum.

Benim arkadasım Abd de yaşıyor çok mutsuz 30 u geçti yaşı doğru düzgün sevgili de bulamıyor gerçi onu burda ben de bulamadım da neyse:)
ABD güzel canlı gece hayatı vs de .hep ilişkiler çıkar üzerine.yani bir derdin olsa arkadaşların yanında değil diyor.anca eğlenceye falan çağırıyorlar.tek gecelik yada kısa süreli ilişkiler vs .hayaller kurarak gitti şimdi pişman dönemiyor da burda sıfırdan başlayacak .
İngilizler soğuk evet.İskoç İrlanda pek bilmiyorum açıkcası ama o ülkelerde çok karanlık kasvetli paso içiyorlar gerçi içmeyip ne yapacaklar havaları berbat(

İlla yurt dışı olucaksa İtalya veya İspanya olmalı.onların kültürü daha yakın bize.

Valla panpa iyi ornekler de var bence
Benim arkadasim da kadin, ABDde yasiyor, gayet de sahane biriyle evlendi
Misal sevgili ben de bulamiyorum ama tanidigim baska bir kadin gayet de buldu evlendi bile..kismet diyorum acikcasi. Artik Turk erkekleri de garip bir cins oldu, evlenmek istemiyor, sorumluluk almak istemiyor, yatmak kalkmak pesinde, ya da bazilarinin burnu asiri derecede havada....bilmiyorum yani nasil olur. 10yil once olsa Turk erkegi yine en iyisi derdim ama artik bizimkilerin de sutu bozuldu.

Londra zaten acayip pahalı bir şehir
Asgari ücret alsa anca ev arkadaşı vs le kalıcak ne bilim zor olur
Hayatımda Londra kadar pahalı bir yer görmedim ya .Luksemburga bile gitmişliğüm var yani
Ama yaşanılcaksada İngiltere de Londra da yaşanılır.büyük şehirleri seviyorum genelde.küçük yerler sıkıcı geliyor bana

Kültür farkı yaşamak çok normal bir şey. Orada hayat bambaşka, burada bambaşka. Kaç milyon nüfusa sahip ve içinde birçok milleti barındıran bir ülke ABD. Arkadaşın New Jersey taraflarında takılsın biraz illa ki sarışın bir Türk çıkar karşısına

Evet Avrupa lı oldu öküzler:))
Ya tabiki de var ama az işte
Çünkü Amerikalılar yabancılarla evlilik konusunda zor karar veriyorlar
Arkadasım da güzel kız yani ortamı da var ama bir türlü bulamadı .bunalıma girdi iyice.çocuk sahibi olmak istiyor tabi yaş itibaren.
Yine başka bir arkadasım da İngiliz le evlendi .çocuk sorunlu çalışmıyor.çocuğun ailesi de bir garip .saçma sapan insanlar yani.kız bulamam başkasını dedi evlendi bunla.adama bakıyor çalışıp .
Tabi güzel evlilikler yapan da var da.şans işte
Bir komşum evlenmişti Amerikalı bir subayla onlar yıllarca çok güzel bir evlilik yaşadılar .
Asker ,polis gibi mesleklerden olanlar iyi oluyor galiba orda daha nasıl desem gelenekçi .başka bir arkadasım da yine bir askerle evlendi oda mutlu oldu.
Ama harcanan da çok oldu.yalnızlıktan bunalıma giren depresyon tedavisi gören vs
Yani umduğunu bulamayan çoğunlukta

ABDyi tam bilmiyorum ama bu kadin tanidigim avukat biriyle evlendi, okyanuz kenarind evi, cok guzel 2 cocugu boyle filmlerdeki gibi bir hayati var
ABD genel olarak karmakarisik bir yer kulturel anlamda zencini kulturu farkli, ispanyolun kulturu farkli, California eyaleti farkli, dogusu farkli.......
Almanya daha homojen mesela. Burda Turk 2 kizla tanistim, biri Italyan birile evlendi burda tanistilar, digeri Alman biriyle evli. Alman olan gayet evine bagli, saygili, durust bir koca gayet iyi yani.
Eeee ben de zannimca o arkadasla ayni kategorideyim ama bunalimda degilim saldim gitti yani batti balik yan gider modundayimBu yil ne tutarsam onunla evleniyorum parasiz culsuz olsun artik o kriterimi de salladim gectim ciddiyim. Nefes alsin yetere dogru ilerliyorum

"Er kisi"
Cidden konu sahibi, Ingiltereye gidecek er kisiler icin konu acmis arka arkaya. Kardes-yegen karisti : )))

Kesinlikle gitsin denesin. Gittim gordum. Londrada da, guney Ingiltere sehirlerinde de kaldim. Ay ben burda yasarim hissi olusmadi bende. Ama kardesiniz, yeni mezun, kesinlikle uzun sureli de kalsa, devamli orda yasamaya da karamr verse her turlu kendisi icin iyi bir firsat. Trde de bir kariyeri yok acin gencin önünü gitsin

Ya kadınlar bu olanağı veriyor da ondan benim en yakın kız arkadasım İstanbul'da çok ünlü bir şirkette Çalışıyor herkes tek gecelik ilişki Peşinde diyor. Bende İstanbul'da çalışıyorum ama şirket mühendis dolu :)

Ya kısmetten öte bence strateji taktik işi, millet kafada birini belirliyor ona doğru ilerliyor siz bira daha romantik ve duygusal bakıyorsunuz ondan böyle oldu diye düşünüyorum

Yok ya saçmalama
Çulsuzla ne yapıcan valla adama bakarsın
O arkadasım işte evlendi İngiliz’le .dedi bulamamam bu yaştan sonra çocuk 3-4 yaş küçük kızdan.çalışmıyor kızın parasını yiyor .kızı delirtti sinir hastası etti.ben hayatımda böyle uyuşuk salak birşey görmedim.evine bir ekmek almıyor ya.annesiyle kaldılar bir ara.kadın bunlardan kira aldı .böyle tipler .hala kızı suçluyor aile.Türk diye istememişler başta.ay sizin tembel çulsuz oğlunuzu kim ne yapsın bir de kız beğenmiyorlar ya:))
Alman’la birlikte yaşayan bir arkadasım vardı evleniceklerdi çocuk alkolikti ayrıldı arkadasım.
Ama genelde Alman erkekleri iyi diye duydum etraftan.ben de biriyle görüşmüştüm Alman tam bir öküzdü .bana her milletin öküzü gelir zaten .şaka bir yana Almanların bir donuk ifadesi var onu sevmiyorum bu İskandinav vs de de var mesela.aşırı tepkisizler.sinir mi oldu bana yoksa hersey yolunda mı hiç renk vermiyorlar.ben içi dışı bir insanım.fazla politikler isteklerini direk söylemiyorlar rahatsız olduğu birşeyi içinde tutuyorlar ben olsam söylerim mesela sonunu düşünmem içimde patlar zaten :)))
Gönlüm Fransızlardan yana .ama onlarda da ahlak anlayışı biraz garip.sevgilisiyle flört eden başka bir erkeğe tepki vermiyorlar vs.ilginç Yani bana göre değil.biraz sahiplenilmek her zaman iyidir.
Bunlar tabi genel şeyler.farklı olabilir kendilerini değiştirebilirler tabi.ama benim gözlemlerim bunlar
Kültürel açıdan İspanyol Latin erkekleri bize en yakın olan .bir İspanyol erkeği yanındaki kıza sahip çıkar kıskanır sahiplenir.o yüzden mesela çoğu Latin arkadasım diğer Avrupa lılarla vs yapamıyor yine kendi ülkesinden buluyor.
Uzak Doğuyu bilmiyorum o konuda yorum yok :))
Bir de Avrupa’da doğup büyümüş eğitimli Arap göçmenler de iyi bence.

Konuyu aabote etmiş Olacağım da çevrenize bakarsanız Üniversite'de bulduklarıyla mı tanışıp evlendi arkadaşlarınız ? Annemle son dönemde kavga ediyoruz herkes Üniversite'den bulduğunu ile evlendi sen kaldın Üniversite'de bilecektim diyor

Bu yabancılarla evlenenler evet üniversite den de var iş sosyal ortamdan da hatta netten tanışıp evlenen de oldu
Ama omlar orda yaşıyordu tabi .
Sen de yurt dışında mısın?

Bu yabancılarla evlenenler evet üniversite den de var iş sosyal ortamdan da hatta netten tanışıp evlenen de oldu
Ama omlar orda yaşıyordu tabi .
Sen de yurt dışında mısın?
Yok şu an türkiyedeyim, annemden birini bulamadığım için azar yiyorum da ...

MissCherryBlossom bende sizin gibiyim romantik bakıyorum yalnız kaldım, taktikçiler ilerledi gitti.
Bu arada konu sahibi ben bir yıl Londra'da yaşadım kötü işte çalışılacak gibi değil gerçekten iyi bir alanda olması Lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…