Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayram için kumsala yakın temiz ve ucreti uygun bir yerler arıyoruz.Aradığım hoteller 4 gün 2 kişi için 1000 tl diyor sadece kahvaltı var.resmen isyanlardayım
inkumda 5 yıl önce falan tatile gitmiştik ailecek ve ilk tatilimizdi otelini bilemem pansiyonda kaldık ve memnun kalmaı böcekler cirit atıyordu ve içerisi kokuyodu tuvaletten dolayı
Kızını götürmeyecek misin seboş?
Yani bence değmez.. hem çalışıyorsun hem de sayılı gün. Bir maaşın kadarından yılda 1 kere kendin için harcaman çok olmaz bence. Ben tatil olayına böyle bakıyorum..pansiyonda asla tatil yapamam ben.
Kızını götürmeyecek misin seboş?
Yani bence değmez.. hem çalışıyorsun hem de sayılı gün. Bir maaşın kadarından yılda 1 kere kendin için harcaman çok olmaz bence. Ben tatil olayına böyle bakıyorum..pansiyonda asla tatil yapamam ben.
inkumda 5 yıl önce falan tatile gitmiştik ailecek ve ilk tatilimizdi otelini bilemem pansiyonda kaldık ve memnun kalmaı böcekler cirit atıyordu ve içerisi kokuyodu tuvaletten dolayı