İnkum'da hotel pansiyon

arnir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
13.684
7.410
248
Balıkesir
Bayram için kumsala yakın temiz ve ucreti uygun bir yerler arıyoruz.Aradığım hoteller 4 gün 2 kişi için 1000 tl diyor sadece kahvaltı var.resmen isyanlardayım

eşimle konuştuk ve şehir içinde bir yerlerde kalalım plaja yakın olmak zorunda değil diye düşündük.nasıl olur giden bu şekilde yapan oldu mu?

inkumda 5 yıl önce falan tatile gitmiştik ailecek ve ilk tatilimizdi otelini bilemem pansiyonda kaldık ve memnun kalmaı böcekler cirit atıyordu ve içerisi kokuyodu tuvaletten dolayı

Kızını götürmeyecek misin seboş?
Yani bence değmez.. hem çalışıyorsun hem de sayılı gün. Bir maaşın kadarından yılda 1 kere kendin için harcaman çok olmaz bence. Ben tatil olayına böyle bakıyorum..pansiyonda asla tatil yapamam ben.

Kızını götürmeyecek misin seboş?
Yani bence değmez.. hem çalışıyorsun hem de sayılı gün. Bir maaşın kadarından yılda 1 kere kendin için harcaman çok olmaz bence. Ben tatil olayına böyle bakıyorum..pansiyonda asla tatil yapamam ben.

yok canım bu ön tatil asıl tatil değil bayramda ankarada durmamak için.

inkumda 5 yıl önce falan tatile gitmiştik ailecek ve ilk tatilimizdi otelini bilemem pansiyonda kaldık ve memnun kalmaı böcekler cirit atıyordu ve içerisi kokuyodu tuvaletten dolayı

tuhh yaa ne yapsak ki yakın ucuz olur diye dusunmustum ama

Back
X