Gebeliğe Hazırlık İnofolic Combi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emine0558

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
188
41
13
32
Merhaba hanimlar ben inofolik Combi kullanmak istiyorum. Size sorum inofoligin toz olanı mi yoksa kapsül olanı mi daha etkili kullananlar ve kullanıp olumlu sonuç alanlar yorum yaparsa sevinirim

Merhaba hanimlar ben inofolik Combi kullanmak istiyorum. Size sorum inofoligin toz olanı mi yoksa kapsül olanı mi daha etkili kullananlar ve kullanıp olumlu sonuç alanlar yorum yaparsa sevinirim
allah şifa versin ben kapsül olanını kullandım iyi işe yaradı. toz olanı hakkında fikrim yok

Soğan Kuru ve testere dişli aslan pencesi ni ikisi aynı anda mi basladin ikisi de 15 gün mu icilecek birde adet bitince baslaniyir dimi kusura bakma çok soru sordum ama

Adet bitimi ikinci gun basladim.sabah aksam sogan kuru oglenleri testere disli aslan pencesi ictim cnm

Çok teşekkür ederim canım yardimci oldun baya adetten sonra bende kullanmayı düşünüyorum soğan kurunu rahim inceltiyor falan yazmışlar ama deniyim diyorum bu ay da aslan pencesi Civan percemi çoban çantasını kullandım ama olumlu sonuç alamayacağım sanırım

Canim umitsizlik yok... Alacaksin ALLAHİN izniyle insallah

Kızlar merhaba doktorum bana inofolic combi önerdi pco luyum ve geçen hafta bir kimyasal gebelik geçirdim. Çok ileri değildi degerim çok yukselemeden düştü. Doktorum da bunu yazdı bu akşam eşim gelirken alacak sabah akşam önerdi acaba etkilerini yazarmısınız banada biryandan diyet yapıyorum burda diyet grubundayım acaba kilo aldırıyormu versiriyormu bu ilaç herkes farklı seyler soylemiş

Bende kimyasal geçirdim haziran ayında bende inofolic toz aldım inşallah ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…