allah şifa versin ben kapsül olanını kullandım iyi işe yaradı. toz olanı hakkında fikrim yokMerhaba hanimlar ben inofolik Combi kullanmak istiyorum. Size sorum inofoligin toz olanı mi yoksa kapsül olanı mi daha etkili kullananlar ve kullanıp olumlu sonuç alanlar yorum yaparsa sevinirim
Sevindim sizin adınıza ne gibi bi yararı olduallah şifa versin ben kapsül olanını kullandım iyi işe yaradı. toz olanı hakkında fikrim yok
Bende bgn toz olanı siparis ettim inşallah oda ise yarar olmazsa bu kutu bitince kapsül kullanırım bendeBen kapsul kullandim 2ay 2.kutu bitmeden hamile kaldim.
İnsallah hersey gonlunuzce olsun amin..Bende bgn toz olanı siparis ettim inşallah oda ise yarar olmazsa bu kutu bitince kapsül kullanırım bende
Amin inşallah tüm bekleyenlerin siz başka birşey uyguladiniz mi ne zaman sonra olduİnsallah hersey gonlunuzce olsun amin..
Soğan Kuru ve testere dişli aslan pencesi ni ikisi aynı anda mi basladin ikisi de 15 gün mu icilecek birde adet bitince baslaniyir dimi kusura bakma çok soru sordum ama
Soğan Kuru ve testere dişli aslan pencesi ni ikisi aynı anda mi basladin ikisi de 15 gün mu icilecek birde adet bitince baslaniyir dimi kusura bakma çok soru sordum ama
2 sinide 15 gün içtin dimiAdet bitimi ikinci gun basladim.sabah aksam sogan kuru oglenleri testere disli aslan pencesi ictim cnm
Evet cnm2 sinide 15 gün içtin dimi
bir ay kullanıp hamile kalmıstım :) kaybettim amaSevindim sizin adınıza ne gibi bi yararı oldu
Çok teşekkür ederim canım yardimci oldun bayaEvet cnm
Üzüldüm canim Rabbim en kisa zaman da versin dileğini. Bende aldım bakalım adetten sonra başlamayı düşünüyorumbir ay kullanıp hamile kalmıstım :) kaybettim amakullanmanı tavsiye ederim ama doktorunada sor yinede
Çok teşekkür ederim canım yardimci oldun bayaadetten sonra bende kullanmayı düşünüyorum soğan kurunu rahim inceltiyor falan yazmışlar ama deniyim diyorum bu ay da aslan pencesi Civan percemi çoban çantasını kullandım ama olumlu sonuç alamayacağım sanırım
Amin inşallah çok sağol canim :)Canim umitsizlik yok... Alacaksin ALLAHİN izniyle insallah
Bende kimyasal geçirdim haziran ayında bende inofolic toz aldım inşallah ise yararKızlar merhaba doktorum bana inofolic combi önerdi pco luyum ve geçen hafta bir kimyasal gebelik geçirdim. Çok ileri değildi degerim çok yukselemeden düştü. Doktorum da bunu yazdı bu akşam eşim gelirken alacak sabah akşam önerdi acaba etkilerini yazarmısınız banada biryandan diyet yapıyorum burda diyet grubundayım acaba kilo aldırıyormu versiriyormu bu ilaç herkes farklı seyler soylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?