Gebeliğe Hazırlık İnofolic Combi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım merhaba bende de sadece usg de pko görübtüsü var sizin sebep neydi olmadı canım sadece bu pko muydu 3 kez tüp denemişsin galiba

Canım sol tüpüm sorunluydu ona rağmen tüp denedim olmadı sonra tüpüm alındı 3.yü denedim yine olmadı. Kısmet nasip ne diyeyim.

Canım sol tüpüm sorunluydu ona rağmen tüp denedim olmadı sonra tüpüm alındı 3.yü denedim yine olmadı. Kısmet nasip ne diyeyim.
eşinizde bi sıkıntı var mıydı canım olacak bi gün allahın izniyle inacımız olduktan sonra .. tüpteki sıkıntı nasıl negatife sebep olur bazen aklım almıyo hiçbişeyi

eşinizde bi sıkıntı var mıydı canım olacak bi gün allahın izniyle inacımız olduktan sonra .. tüpteki sıkıntı nasıl negatife sebep olur bazen aklım almıyo hiçbişeyi

sol tüpümde hidrosalpenks vardı.
yani enfeksiyon ve buna bağlı olarak genişleme ve şekil bozukluğu vardı.
enfeksiyon rahime akarak bebeğin tutunmasına engel oluyormuş.
o yüzden ameliyatla sol tüpüm alındı.
eşimde şükür ki bir şey yok.
şu an sebepsiz diyor doktorum.
bazen her şey mükemmel olsa da Allah ın takdiri böyle olabilir diyor.

Kızlar Inofolic combiden iftar ve sahur da birer tane içsem sıkıntı olur mu saat aralığı az diye sormak ıstedim?

Bayanlar yazdıklarınızı okudum bende 5 aydırlı bebek istiyorum, doktor kontrolüne gittim hafif yumurtlama tembelliği var dedi Bana inofolic combi yazdı bir aydırlı kullanıyorum inş bizde sevinçli haberi alırız. Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin inş.

Merhaba benim yumurtalıklarim çok az doktor bana bu ilacı verdi acaba hamile kalabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…