- 20 Şubat 2016
- 188
- 82
- 13
- 31
İnofolic combi kullandım bn sabah akşam 1kullandım ve şu an Allah nasip ederse hamileyim bir buçuk ay kullandım bnde kist vardı ve bebek için verdiKızlar bu ilac hakkında bilgisi olan anlatabilir mi rica etsem? çok önemli benim için nasıl kullanılır ve nezaman
bende kullaniyorm suan polikistik over var bendede bakalm nolcak femarayla bir kullaniyorm yarn yumurta gelismisse igne yaptrcam catlatmak icin bakalm insallah iyi haberler verir doktorm yarn. sen kac yillik evlisin anlatrmisinİnofolic combi kullandım bn sabah akşam 1kullandım ve şu an Allah nasip ederse hamileyim bir buçuk ay kullandım bnde kist vardı ve bebek için verdi
İnofolic combi kullandım bn sabah akşam 1kullandım ve şu an Allah nasip ederse hamileyim bir buçuk ay kullandım bnde kist vardı ve bebek için verdi
İnş iyi haberler alırız senden canım bn 9 buçuk aylık evliyim şimdi dr gidiyorum akşam kanamam oldu hadi hayırlısı dua edib ne olur da hamilelik devam etsinbende kullaniyorm suan polikistik over var bendede bakalm nolcak femarayla bir kullaniyorm yarn yumurta gelismisse igne yaptrcam catlatmak icin bakalm insallah iyi haberler verir doktorm yarn. sen kac yillik evlisin anlatrmisin
Selam cnm tebrik ederim.pkomusun sende?ADETin nasil?ilac almadan kendin adet olabiliomusun?
Pko muydu hastalığınız.İnofolic combi kullandım bn sabah akşam 1kullandım ve şu an Allah nasip ederse hamileyim bir buçuk ay kullandım bnde kist vardı ve bebek için verdi
Kızlar düşük tehlikem var dua eder misiniz bnm için
Yok canım değilimmmPko muydu hastalığınız.
Kızlar düşük tehlikem var dua eder misiniz bnm için
Yok canım ikinci ay hamile kaldım 9 buçuk aylık evliyiz ilk iki ay korunduk zaten sonra olursa olur diye hiç bebek düşünmedik ama son üç aydır ciddi düşündük bi sorunumuzda yok bnde kist vardıo kadar sabah aksam içiyordun bnm ki kapsül bi taneiçiyorum canımcanım sen kullandığın ilk ay mı hamile kaldın biraz kendinden bahseder misin ne zamandır bebek istiyorsunuz bir sorununuz varmıydı bir günde kaç defa kullanıyordun
Yok canım ikinci ay hamile kaldım 9 buçuk aylık evliyiz ilk iki ay korunduk zaten sonra olursa olur diye hiç bebek düşünmedik ama son üç aydır ciddi düşündük bi sorunumuzda yok bnde kist vardıo kadar sabah aksam içiyordun bnm ki kapsül bi taneiçiyorum canım
Bendede pko başlangıcı var bana sabah 2 akşam 2 verdi doktorun bir bildiği vardır elbetKızlar bende de pco var doktor inofolic ToZ verdi sabah 1 akşam 1 şase içiyorum. Acaba faydası olur mu çoğu kişi sabah 2 akşam 2 kullanıyor
Inşâllah faydası olur cümlemizeBendede pko başlangıcı var bana sabah 2 akşam 2 verdi doktorun bir bildiği vardır elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?