İnofolic kullanıp hamile kalanlar

Merhaba bayanlar. Bana bir yardım edin:(( 38 gündür adet olmuyorum 2 kutu inofolic kullandım günde 4 doz. 35. Günümde hem idrar hem kan tahlili yaptırdım hamilelik için negatif çıktı. Erken mi yaptırdım da acaba belli olmadı yoksa hamile değil miyim de başka şey mi sebep oluyor? :(

Merhaba bayanlar. Bana bir yardım edin:KK43:( 38 gündür adet olmuyorum 2 kutu inofolic kullandım günde 4 doz. 35. Günümde hem idrar hem kan tahlili yaptırdım hamilelik için negatif çıktı. Erken mi yaptırdım da acaba belli olmadı yoksa hamile değil miyim de başka şey mi sebep oluyor? :KK43:
Mrb arkadasim. 4doz cok fazla degilmi neden o kadar cok kullanıyorsun ben gunde tek doz aliyorum. Adetin baya gecikmis bence normal zamanda test yapmışsın . Belki gec dollenme oluyodur ondan cikmamistir bence pzt yada sali dr git bidaha test yapar hamile degilsen adet söktürücü verir :(

Mrb arkadasim. 4doz cok fazla degilmi neden o kadar cok kullanıyorsun ben gunde tek doz aliyorum. Adetin baya gecikmis bence normal zamanda test yapmışsın . Belki gec dollenme oluyodur ondan cikmamistir bence pzt yada sali dr git bidaha test yapar hamile degilsen adet söktürücü verir :KK43:
Adet gununden iki gun önce bile yapilan kan testlerinde gebelik çıkıyor.benim cok tanidigim var adet gununden once hamile oldugunu ogrenen

Mrb arkadasim. 4doz cok fazla degilmi neden o kadar cok kullanıyorsun ben gunde tek doz aliyorum. Adetin baya gecikmis bence normal zamanda test yapmışsın . Belki gec dollenme oluyodur ondan cikmamistir bence pzt yada sali dr git bidaha test yapar hamile degilsen adet söktürücü verir :KK43:

Normal kullanis şekli öyledir diye hiç sormadım doktora burada da birkaç arkadastan yorumları okuyunca biz hızlandırmak istedik hamileliği ondandir diye düşündüm. Bende hamilelige çok ihtimal vermiyorum çünkü son muayenemde doktor yumurta sayın fazla olduğu için buyuyemiyor demişti klomen tedavisine başlayacak Bir adet olabilirsem. Bu yaşıma kadar hiç böyle bir gecikme yaşamadım. Salı günü için randevu almam lazım :( hamile değilsin lafını duymak kadar sinir bozucu birsey yok şuan :(

Normal kullanis şekli öyledir diye hiç sormadım doktora burada da birkaç arkadastan yorumları okuyunca biz hızlandırmak istedik hamileliği ondandir diye düşündüm. Bende hamilelige çok ihtimal vermiyorum çünkü son muayenemde doktor yumurta sayın fazla olduğu için buyuyemiyor demişti klomen tedavisine başlayacak Bir adet olabilirsem. Bu yaşıma kadar hiç böyle bir gecikme yaşamadım. Salı günü için randevu almam lazım :KK43: hamile değilsin lafını duymak kadar sinir bozucu birsey yok şuan :KK43:
Kutusundada gınde tek doz dıye yazıyo ecz da gınde bı defa dedı.ben dr kontrolınde almadım zaten dr sagolsun hiç ılgılenmedı istıyosan kullan biz yazmiyoruz dedi bende kullanım seklini sormadim. Neyse tatsız tuzsuz bişey fayda etmiyor bence

Eczacı bana da demişti günde 2 doz diye doktorun dediğini söyleyince o şekilde al o zaman vardır bildiği demişti. Her bünye de farklı etkiler yapıyor işte kimine yarıyor kimine yaramıyor. Gerçi bu folik asit olduğu için zararlı bir yani yok takviye görevini görüyor.

Eczacı bana da demişti günde 2 doz diye doktorun dediğini söyleyince o şekilde al o zaman vardır bildiği demişti. Her bünye de farklı etkiler yapıyor işte kimine yarıyor kimine yaramıyor. Gerçi bu folik asit olduğu için zararlı bir yani yok takviye görevini görüyor.
Aynen canim. Bu ayda alicam bu defa iki doz kullancam. Beni ilk baslarda ishal etti inofolic geneldede yan etki yok cok sasirdim. ama yinede kullanmaya devam ediyorum iste. Bu arada adet oldunmu sen cnm benimde dun adet gunumdu hala olmadim hic bi belirtide yok heveslenmek istemiyorum surekli ruyama giriyo hamileymisim bu gidislede ancak ruyamda gorcem galiba :(

Aynen canim. Bu ayda alicam bu defa iki doz kullancam. Beni ilk baslarda ishal etti inofolic geneldede yan etki yok cok sasirdim. ama yinede kullanmaya devam ediyorum iste. Bu arada adet oldunmu sen cnm benimde dun adet gunumdu hala olmadim hic bi belirtide yok heveslenmek istemiyorum surekli ruyama giriyo hamileymisim bu gidislede ancak ruyamda gorcem galiba :KK43:

Henüz olmadım adet. Merak ediyorum çok akşam a idrar testi yapıcam yarın da doktora gidicem. Adet olacak belirtisi yok hamilelik belirtisi yok adet yok :)))))) yok üzerine yok

Merhaba bende adetin 3. Günü hormon testi yaptırdım o gün de serophene+inofolic kullanmaya başladım bir hafta sonra doktora gittim hormon testinde LH FSH sen yuksek çıktı testosteron da yuksek ve pko teşhisi kondu :( ek olarak glifor kullanmaya başladım. Yarin doktor kontrolün var yumurta ne durumda bakicaz 6 aydır bebek istiyoruz ilk ay hamile kaldım kimyasal gebelik oldu. Sizlerin gelişmeleri nasil

Ben 12 aydır sürekli deniyorum birsey yok. Son adetten 40 gün geçti hala adet olmadım. Doktor yumurtaların küçük dedi adet olmayı bekliyordum tedavi için. Kan ve idrar yaptım negatif yarın tekrar gidicem doktora bakalım ne diyecek. ..

Sorunlarımız ortadan kalkmış olsun en azından canım hamilelik değil ise de. Onun haberini de alırız inşallah :) morallerimiz iyi olsun. Benim daha çatlama durumuna bakılacak bakalım yarin yazalım yine de :)

Adet olunca dr gidecektim tedavi baslasin diye
Ben 12 aydır sürekli deniyorum birsey yok. Son adetten 40 gün geçti hala adet olmadım. Doktor yumurtaların küçük dedi adet olmayı bekliyordum tedavi için. Kan ve idrar yaptım negatif yarın tekrar gidicem doktora bakalım ne diyecek. ..
Bende soracaktim cnim ne cikti diye . Uzildum negatif olmasina. Suan benzer durum yaşıyoruz dun adet gunumdu olmadim hala adet belirtisi yok hamilelik belirtiside yok öyle icerde sevgili yumurtalarim ne yapıyorsa bilmiyorum :( . Bakalim dr un ne diyecek heralde tarlusal falan verir :(

Merhaba bende adetin 3. Günü hormon testi yaptırdım o gün de serophene+inofolic kullanmaya başladım bir hafta sonra doktora gittim hormon testinde LH FSH sen yuksek çıktı testosteron da yuksek ve pko teşhisi kondu :KK43: ek olarak glifor kullanmaya başladım. Yarin doktor kontrolün var yumurta ne durumda bakicaz 6 aydır bebek istiyoruz ilk ay hamile kaldım kimyasal gebelik oldu. Sizlerin gelişmeleri nasil
Mrb cnm benimde hep lh fshtan yuksek cikiyor nerdeyse 3kati gibi rakam cikiyo ne olacak biyle bilmiyirum 5.ay deneme adet bekliyorum onuda olamadim. Stres stres uzerine :( kimyasal gebelikte cok ilginc geliyo bana nasil oluyorsa. Bu atada insulin direncine bakildimi glifor kullaniyosun .iyi bir dr bulmussun ise yaracak tum ilaclari yazmis .benim dr da bekle diyo baska bisey demiyo.ins hayırlı güzel haberler veririz ;)

Adet olunca dr gidecektim tedavi baslasin diye

Bende soracaktim cnim ne cikti diye . Uzildum negatif olmasina. Suan benzer durum yaşıyoruz dun adet gunumdu olmadim hala adet belirtisi yok hamilelik belirtiside yok öyle icerde sevgili yumurtalarim ne yapıyorsa bilmiyorum :KK43: . Bakalim dr un ne diyecek heralde tarlusal falan verir :KK43:

Az önce de idrar testi yaptım yine negatif :( stres sıcak birseyler olmamı engelliyor :(((eşime ne zaman negatif desem inanmıyor

Back
X