İnşaALLAH kilo vereceğim

esincan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
668
154
163
İzmir
Evet yine geldim buranın büyüsüne inanıyorum ve zorunlu hissediyorum kendini yaklaşık 5 yıl önce burda edindiğim diyet arkadaşlığı sayesinde tam 15 kilo verdim maalesef onun 8 kilosunu geri aldım şimdi yine başlıyorum nasipse her yediğimi içtiğini yazacağım yaptığım sporumu Rabbim izin verirse yine başaracağım
Şu an 58 kiloyum boyum 1. 58 nasipse 50 kilo olmak istiyorum ve inanıyorum yine olacak İnşaALLAH

Bugün hafta sonu olduğu için geç kahvaltı yaptım 2 dilim tatilli ekmek 1 kupa yeşil çay avuç için kadar peynir ve domates salatası yedim biraz öncede ızgara köfte ve salata ile günü kapadım ve en önemlisi bol su içiyorum yürüyüşumu yaptım yaklaşık 1 saat iyi gittigimi düşünüyorum diyete başlayalı 4 gün oldu nasipse pazartesi tartılacağım bakalım azda olsa gitmismi

Çok şükür demin yarim saatlik bi yürüyüş daha yaptım en ve son olarak tarçınlı sütümüze içtim elhamdülillah
Benimle beraber kilo vermek isteyen arkadaşlarım olursa buyursun birlikten kuvvet doğar

bende bugün ikindi diyete başladım. inşallah verebiliriz, 1.70 boy 85 kilo. Vermem gereken 20 kg
Merhaba Allah'ın izniyle vereceğiz tabiki azim ve sabır kısmet olursa hergun paylaşabilirsek yedigimizi ictigimizi yazalım ki nasıl beslendigimizi bilelim yanlışlarımızı düzeltelim

Günaydın
Malum hafta sonu geç kahvaltı yapcam henüz oğlumda beyimde uyuyor bende az evvel uyandım ve ilk isim büyük bir kupa su içmek oldu birazdansa kahvaltımi yaparım menüyü daha Sonra bildiricem

Evet kahvaltımi yaptım yaklaşık 1 saat önce menüm şöyle
1 yumurta 2 domates ve 3 biberle menemen avuç içim kadar peynir bir kupa çay 2 dilim tahıllı ekmek ara öğün yapmayacağım şu ans kadar 1 litre su içtim birazdan şekersiz türk kahv3mi içerim nasipse veeee tabiki yürüyüşümü yapacağım sonrasında akşam menüm belli değil onuda yazarim yiyince

Evet elhamdülillah akşam yemeğimide yedim saat 7 de yedim
İki kepçe taze fasulye
Biraz makarna ve yoğurt
Şuana kadar neredeyse 2.5 litre su ve iki kupa yeşil çay artık yemek faslı bitti
Sabaha kısmet olursa

Tarcinli sut ne ise yariyor? Cok duyuyorum da

Ha bu arada selam

Konu dikkatimi cekince hemen mevzuya daldim

Evet elhamdülillah akşam yemeğimide yedim saat 7 de yedim
İki kepçe taze fasulye
Biraz makarna ve yoğurt
Şuana kadar neredeyse 2.5 litre su ve iki kupa yeşil çay artık yemek faslı bitti
Sabaha kısmet olursa
Sanki aksam aksam makarna fazla olmamis mi?

Tarcinli sut ne ise yariyor? Cok duyuyorum da
Tarçının en önemli özellikleri enerjiyi yükseltmesi ve kan şekerini dengelemesidir. Bu açıdan en faydalı baharatlardan biridir. Ayrıca tarçın tüketimi sonrasında tokluk hissi sağlar ve metabolizmayı hızlandırarak daha fazla kalorinin yakılmasına ve zayıflamadayardımcı olur. Sütle de birleşince sanki sütlü tatlı yiyor gibi oluyorum ayrıca göbek ve basen yağlarının yakılmasında yardımcı olduğunu duydum kullananlardan ve şahit oldum kardeşimden bende başladım

Günaydın kahvaltımi yaptım
2 dilim ekmek
2 kupa çay
1 domates 1 salatalık söğüş
3 zeytin ve 1 litre su bitti

merhaba eğer kabul ederseniz bende grubunuza katılmak isterim bu sabah tartıldım 68 kiloyum istikrar için birileriyle yaparsam devam edebilirim diye düşünüyorum bu arada ben süt sevmem ama tarcını başka nasıl yiyebiliriim malesef sorun basenlerde..

Merhaba cqnim elbette hoşgeldim bende senin gibi düşünüyorum birlikten kuvvet doğar ve kesinlikle ne yiyip içteysen buraya yaz canım inan ki çok etkili oluyor yanlışını doğrunu görüyorsun fikir alış verişi yapar birbirimizi uyarırız.
Bu arada tarçınlı yoğurt yapabilirsin suyun içine tarçın çubuğu atabilirsin mes3la 1 litre içme suyuna 3 tane tarçın çubuğu çok etkili oluyor gereksiz yeme isteği gidiyor canım

Evet öğlen öğünümüde yedim misafirlikteyim ikram edilen tatlı ve böreğe elimi sürmedim fakat tuzlu kurabiye yedim küçüktü 3 tane yedim 2 çay bardağı çay ve evden çıkmadanda ara öğün olarak tarçınlı süt içtim akşam menüm belli elhamdülillah zeytinyağlı barbunya
2 dilim tam tahılı ekmek ve salata 6 da yiyecem nasipse spor sabah 40 dakika yürüdüm akşamda yemekten sonra bi yarım saat daha yürürüm nasipse günü böyle bitireceğim İnşaALLAH Rabbimiz hepimize kolaylık versin İnşaALLAH Âmin

Hmmmm
Anladim. Deneyeyim bende.
Bu arada bende 3 Nisanda 85.8 le baslamistim diyete,gecen hafta 75.8 dim. Bayram sonrasi sporlari biraz atladim,oyle olunca kaldi. Simdi tekrar basladim spora insallah.

Şükür elhamdülillah yemeğimi yedim yemek faslı bitti İnşaALLAH menüm aynı idi birazdan yürüyüşe çıkıcam az daha unutuyordum canım çok tatlı istedi hurma yedim 2 tane küçüktü bide türk kahvesi içtim sade yarına Allah kerim

bende dün öğlen yemeğinde domates çorbası,çoban salata ve pulbiberli naneli yoğurt yedim akşamda mercimek çorbası 3 tane köfte 1 bardak kayısı suyu bide biraz abartı sanırım kornet yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…