Merhaba Allah'ın izniyle vereceğiz tabiki azim ve sabır kısmet olursa hergun paylaşabilirsek yedigimizi ictigimizi yazalım ki nasıl beslendigimizi bilelim yanlışlarımızı düzeltelimbende bugün ikindi diyete başladım. inşallah verebiliriz, 1.70 boy 85 kilo. Vermem gereken 20 kg
Tarcinli sut ne ise yariyor? Cok duyuyorum daÇok şükür demin yarim saatlik bi yürüyüş daha yaptım en ve son olarak tarçınlı sütümüze içtim elhamdülillah
Benimle beraber kilo vermek isteyen arkadaşlarım olursa buyursun birlikten kuvvet doğar
Sanki aksam aksam makarna fazla olmamis mi?Evet elhamdülillah akşam yemeğimide yedim saat 7 de yedim
İki kepçe taze fasulye
Biraz makarna ve yoğurt
Şuana kadar neredeyse 2.5 litre su ve iki kupa yeşil çay artık yemek faslı bitti
Sabaha kısmet olursa
Tarçının en önemli özellikleri enerjiyi yükseltmesi ve kan şekerini dengelemesidir. Bu açıdan en faydalı baharatlardan biridir. Ayrıca tarçın tüketimi sonrasında tokluk hissi sağlar ve metabolizmayı hızlandırarak daha fazla kalorinin yakılmasına ve zayıflamadayardımcı olur. Sütle de birleşince sanki sütlü tatlı yiyor gibi oluyorum ayrıca göbek ve basen yağlarının yakılmasında yardımcı olduğunu duydum kullananlardan ve şahit oldum kardeşimden bende başladımTarcinli sut ne ise yariyor? Cok duyuyorum da
Evet haklısın öyle gibi fakat hiç ekmek tüketmedim ve gerçekten az bir miktar yedim bakalım kısmet tartı ne söyleyecek yarın tartılacağımSanki aksam aksam makarna fazla olmamis mi?
Merhaba cqnim elbette hoşgeldim bende senin gibi düşünüyorum birlikten kuvvet doğar ve kesinlikle ne yiyip içteysen buraya yaz canım inan ki çok etkili oluyor yanlışını doğrunu görüyorsun fikir alış verişi yapar birbirimizi uyarırız.merhaba eğer kabul ederseniz bende grubunuza katılmak isterim bu sabah tartıldım 68 kiloyum istikrar için birileriyle yaparsam devam edebilirim diye düşünüyorum bu arada ben süt sevmem ama tarcını başka nasıl yiyebiliriim malesef sorun basenlerde..
HmmmmTarçının en önemli özellikleri enerjiyi yükseltmesi ve kan şekerini dengelemesidir. Bu açıdan en faydalı baharatlardan biridir. Ayrıca tarçın tüketimi sonrasında tokluk hissi sağlar ve metabolizmayı hızlandırarak daha fazla kalorinin yakılmasına ve zayıflamadayardımcı olur. Sütle de birleşince sanki sütlü tatlı yiyor gibi oluyorum ayrıca göbek ve basen yağlarının yakılmasında yardımcı olduğunu duydum kullananlardan ve şahit oldum kardeşimden bende başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?