İnşaALLAH kilo vereceğim

benimde spor yapmam lazım ama 7 iş başı olunca sabah öyle çok vaktim olmuyo ama sizdeki azmi görünce yapasım geldi bu akşam evde harkeket yapıcam sabah kahvaltısı bu sabah vaktim yoktu biraz geç kalkmıştım kek yedim normalde cornflakes yerim sizcede uygunmu

bu sabah kekle kaloriyi abarttığım için sabah ara öğün yapmadım ve şimdiye kadar ortalama 1,5 litre su içtim

Merhaba arkadaşlar sabah menüm şöyle
3 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek
1 domates ve salatalık 4 zeytin ve biraz peynir su ana kadar 1.5 litre su ve iki kupa yeşil çay içtim ara öğün tarçınlı süt akşam belli değil kısmet bakalım yürüyüş yaptım sabah yarim saat önümüzdeki saatler ne olacak bakalım bu arada tartının pili bitmiş tartılamadım birazdan eczaneye gidicem hem ilaclarimi alicam hep tartılacağım tam bir hafta oldu başlayalı diyet ve spora 59 dum bakalım ne olmuş çok merak ediyorum kısmet Rabbimiz bizlere yardım etsin her daim AMİN

bu sabah kekle kaloriyi abarttığım için sabah ara öğün yapmadım ve şimdiye kadar ortalama 1,5 litre su içtim
Arada kendimizi şımartalim tabiki ve bünyeyi şaşırtmak lazım bide sahab yemissin yakarsın canım şu çok iyi şimdide
Kesin 3 litre rahat olur Kolay gelsin anladigim kadarıyla çalışıyorsun

Kesinlike doğru bende nesfit yiyecem artık unutuyorum yürüyüşe çıktığımda markete girmeyi muhakka bugün alacağım nasip olursa. Allah'ın izniyle gidecek bu kilolar arkadaşım biz galip geleceğiz her istediğimizi giyip rahat olacağız en önemlisi sağlığımız yerinde olsun boşa hammallik yapmayalım olacak İnşaALLAH

aynen canım kesinlikle haklısın boyun kaç bilmiyorum ama kilon 59 çokda fazla sayılmaz aslında.
Ben öğlen şehriye çorbası pul biberli yoğurt 1 tane kadarda salatalık yedim ara öğün nektarin var yanımda.
Evet çalışıyorum sabah 7 işbaşı olduğundan yürüyüş falan şansım yok malesef iş çıkışında 1,5 2 kilometre kadar yürücem akşamda eşimle sahile gitcez ordada biraz yürüyüş yapma fırsatım olur.Yarın sabah nesfitle devam edicem kurban bayramına kadar birazda olsa gidicek inşALLAH

Canım boyum 1.58 ya basenlerim var ya göbek şey aslında beyim öyle aman aman kötü değil kilon diyor ama ben dediğin gibi pantolonlarim ve o güzelim eşofmanlarım olmayınca çok kötü hissettirdi neyse umarım hepimiz istediğimiz gibi giyinebiliriz Allah kerim bakalım güzel olacak herşey İnşaALLAH

Allah'a şükürler olsun 58 olmuşum böyle giderse haftada 1 kilo süper benim için az az gitsin ama kalıcı olsun istiyorum zaten bakalım
Bol eksili günler hepimize

aynen canım istediğimizi giymek gibisi yok bende hep 58li kilolardayım boyum 163 evlendim ilk 4 ay iş bıraktım derken 78 kilo olmuştum şuan 68 lerde ama sıkılıyorum kilo hantallık yapıyo bende artık haftaya pazartesi tartılırım dün 68 gelmiştim bir haftada umarım bendede değişiklik olur

Kismetse pazartesi günleri tartılalim ve İnşaALLAH verdiğimiz kiloların sevincini burda paylaşalım
Kesinlike değişim olur bir hafta az değil ne kadar az kaçamak o kadar eksi olacak
Tahminien zor ama lütfen hareket etmeye bak her fırsatta bu yürüyüş olur egzersiz olur olsun da ne olursa artık

Bugünü de kacamaksiz geçirdim çok şükür akşam menüm
Bir kase ev yapımı mantar çorbası
Küçük bir kase yoğurt
3 çatal bulgur pilavı veee 3. 5 litre su
Elhamdülillah tam bir saat yürüyüş Allah bereket versin
Yarına Allah kerimi

maşallah canım ne güzel kaçamaksız ve hareketli :)
bende akşam 5-6 tane sarma yedim bide 1 kaşık kavurma ortalama 3 litreden fazla su
bu sabahda cornflakes

Günaydın hayırlı sabahlar İnşaALLAH
Bende şimdi yaptım kahvaltımi
Yarım simit avuç içim kadar peynir domates salatalık biber birer tane ve 2 çay bardağı semersiz çay sabah çok erken yürüyüş yaptım komşumun teşvik etmesi ile öğlen nesfit yiyecem kısmet olursa
Akşam belli değil bakalım
Kacamaksiz ve bol hareketli günler olsun

maşallah canım ne güzel kaçamaksız ve hareketli :)
bende akşam 5-6 tane sarma yedim bide 1 kaşık kavurma ortalama 3 litreden fazla su
bu sabahda cornflakes
Canım umarım akşam erken yiyebiliyorsun dur yani mümkün mertebe 7 yi geçirme inan çok ise yarıyor sadece sıvı tüketmeye çalış ben faydasını görüyorum mide dinleniyor ya kabızlık bitiyor.
Kolay gelsin İnşaALLAH

keşke bizdede teşvikli komşular olsa canım ama yok :)

akşamları 5 te çıktığım için genelde 6 6:30 gibi yiyebiliyorum canım kabızlık sıkıntım genel anlamda yok sade abur cubura dur diyemiorum oda bana kilo yapıyo malesef şimdi onu durdurmam lazım

Muhakkak abu cubur dur de lütfen evet trans yağ işlenmiş gıda bunlar yapan zaten kiloyu

Şükür elhamdülillah akşam yemeğimide yedim
Küçük bir tabak kıymalı patates yemeği
Bir kase salata 2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tahıllı ekmek ve tam bu saate kadar 3 litre su bir kupa yeşil çay birazdan yürüyüşe çıkıcam nasipse şekersiz kahvemi içicem dönüşte günü

Yürüyüşümü yaptım aşşağı yukarı 1 saat sürdü tarçınlı süt içtim birazdan da yatarım çok yoruldum bugün ya neyse bunada şükür elhamdülillah
Hayırlı geceler

Şunu söylemeliyim ki insan GERÇEKTEN İSTEYİNCE yapamam diye birşey yok gerçekten iste ve dile
Allah'ın izniyle sen yeterki istemeyi bil ve gerçekten istediğini göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…