- 8 Ekim 2012
- 3.399
- 6.490
- 358
- 36
Arada kendimizi şımartalim tabiki ve bünyeyi şaşırtmak lazım bide sahab yemissin yakarsın canım şu çok iyi şimdidebu sabah kekle kaloriyi abarttığım için sabah ara öğün yapmadım ve şimdiye kadar ortalama 1,5 litre su içtim
Kesinlike doğru bende nesfit yiyecem artık unutuyorum yürüyüşe çıktığımda markete girmeyi muhakka bugün alacağım nasip olursa. Allah'ın izniyle gidecek bu kilolar arkadaşım biz galip geleceğiz her istediğimizi giyip rahat olacağız en önemlisi sağlığımız yerinde olsun boşa hammallik yapmayalım olacak İnşaALLAHbenimde spor yapmam lazım ama 7 iş başı olunca sabah öyle çok vaktim olmuyo ama sizdeki azmi görünce yapasım geldi bu akşam evde harkeket yapıcam sabah kahvaltısı bu sabah vaktim yoktu biraz geç kalkmıştım kek yedim normalde cornflakes yerim sizcede uygunmu
Kismetse pazartesi günleri tartılalim ve İnşaALLAH verdiğimiz kiloların sevincini burda paylaşalımaynen canım istediğimizi giymek gibisi yok bende hep 58li kilolardayım boyum 163 evlendim ilk 4 ay iş bıraktım derken 78 kilo olmuştum şuan 68 lerde ama sıkılıyorum kilo hantallık yapıyo bende artık haftaya pazartesi tartılırım dün 68 gelmiştim bir haftada umarım bendede değişiklik olur
Canım umarım akşam erken yiyebiliyorsun dur yani mümkün mertebe 7 yi geçirme inan çok ise yarıyor sadece sıvı tüketmeye çalış ben faydasını görüyorum mide dinleniyor ya kabızlık bitiyor.maşallah canım ne güzel kaçamaksız ve hareketli :)
bende akşam 5-6 tane sarma yedim bide 1 kaşık kavurma ortalama 3 litreden fazla su
bu sabahda cornflakes
keşke bizdede teşvikli komşular olsa canım ama yok :)Günaydın hayırlı sabahlar İnşaALLAH
Bende şimdi yaptım kahvaltımi
Yarım simit avuç içim kadar peynir domates salatalık biber birer tane ve 2 çay bardağı semersiz çay sabah çok erken yürüyüş yaptım komşumun teşvik etmesi ile öğlen nesfit yiyecem kısmet olursa
Akşam belli değil bakalım
Kacamaksiz ve bol hareketli günler olsun
akşamları 5 te çıktığım için genelde 6 6:30 gibi yiyebiliyorum canım kabızlık sıkıntım genel anlamda yok sade abur cubura dur diyemiorum oda bana kilo yapıyo malesef şimdi onu durdurmam lazımCanım umarım akşam erken yiyebiliyorsun dur yani mümkün mertebe 7 yi geçirme inan çok ise yarıyor sadece sıvı tüketmeye çalış ben faydasını görüyorum mide dinleniyor ya kabızlık bitiyor.
Kolay gelsin İnşaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?