İnşaALLAH kilo vereceğim

Günaydın canım hayırlı sabahlar
Kahvaltımi yaptım 2 dilim ekmek domates salatası bir kupa çay çok az peynir 4 zeytin
Öğlen nasipse nesfit yiyecem su 1 litre içtim daha da olur nasipse yürüyüş yaptım 1 saat komşumla pek iyi oluyor motive ediyoruz birbirimizi

Şimdi sade kahvemide içtim elhamdülillah bakalım kacamaksiz bir gün dilerim hepimize

Birazdan nesfit yiyecem ara da bir tane hurma yerim 2 tanede gün kurusu kayısı
Akşam
Yeşil mercimek yemeği
Salata
Yoğurt ekmek yemiycem
Belki bulgur pilavı yaparım ondan yerim

merhaba canım sen döktürmüşsün buralarda :) ben yazamadım dün bugün yoğuluk var bende dün akşam konserdeydim baya tepindik eşimle yediklerimi yakmışımdır :) bugün daha bi dikkatli başladım güne 14 ağustosda tatile gidebiliriz sabah 2si bir arada nescafe sonra 2 tane salatalık yedim 10 gibi nektarin yedim öğlen yemeğinde ezogelin çorba pulbiberli yoğurt 1 dilimde karpuz yedim akşamda misafirleirm var ben ikram yapmayı kendim yememeyi planlıyorum :)

bende akşam sade salata yemeyi düşünüyorum hareket yapmam lazım bizim oturduğumuz yerde tek bi yer vardı yürüyüş için orayıda kapalı pazar yerine çeviriyolar eşimle konuştuk servisten daha uzak biyerde inip akşam öyle yürümeyi planlıyorum nasipse gitsin basenler

Harik... yaşasın yürümek evet gidecek basenler canım Allah'ın izniyle
Veeee o pantolonların içine gireceğiz gardropta eskiyecegine ayarımızda eskiyecek İnşaALLAH Allah'ın izniyle

Akşam yürüyüşümü de yaptım birazdan tarçınlı süt içicem
Yarın tartılacağım bakalım neler olmuş merakla bekliyorum

Aaa ben akşam menümü yazmadım
1 kase mantar çorbası ev yapımı
2 dilim tahıllı ekmek
Salata 1 kase
Su 3.5 litre olmuştur
Yarına Allah kerimi

Günaydın hayırlı sabahlar cumamız mübarek olsun İnşaALLAH Rabbim bizleri darda bırakmasın amin.
Evet güzel bir sabah oldu şükür elhamdülillah yürüyüşümü yaptım birazdan da kahvaltımi yaparım
Nesfit yiycem yarim litre su içtim
Yeşil çay içerim arada bakım yine yazarim
Öğlen ve akşam menüsü belli değil

Öğlen 1 parca simit salata ve 2 kupa çay içtim egzersiz yaptım
Tartilmayi unuttum ya yarın sabah artık nasipse

Ama gerçekten yemeği azıtıp daha doğrusu vücudumun gerektiği kadar yemek ise yarıyor sanki incelmiş gibiyim öyle hissediyorum bakalım tartı ne diyecek
Dün beyim de dedi süzülmüşsün biraz dedi sevindim amaaaa

Merhaba:) ben de zayıflamaya calısan diyet değil düzenli beslenen biri olarak dayanısmayla devam etmeyi umuyorum. Cunku bi süreden sonra caresiz hissediyosun senin gibi insanları görmek istiyosun. Ben 7 kilo verdim ama spor yapmadıgım icin suan gram gram veriyorum bugün egzersizlerime basladım. İnşallah hedefime ulaşırım sizlerle

Merhaba canım hoşgeldin iyiki geldin yapabileceğine inan Allah'ın izniyle yaparsın hiç bir yiyecek bizim sagligimizdam ve özguvenimizden önemli değil gerçekten bunu anladim ya
Anlık canım tatlı istiyor yiyorum sonra yedim de ne oldu şimdi diyorum koca bir porsiyon dan aldığım hazzı artık bir çataldan da aldigimi anladim tamamen nefis istiyor az yeme bitir ne olacak ya ama artık yok Rabbim ne kadar ömür verdi bilemem ama yaşadığım sürece sağlıklı beslenmeye çalışacağım ve fazla kilomun hammalligini yapmayacağım nasip olursa İnşaALLAH hepimiz için geçerli bunu kendimize yapmayalım.
Sevgili peygamberimiz aleyhisselam da buyurmuş ki sofradan doymadan kalkın. Ne güzel demiş ama elhamdülillah

Yedigimizi ictigimizi yazalım herşeyi ama
Birbirimize yol gösteririz İnşaALLAH hayırlı olsun İnşaALLAH hepimiz için tekrardan

Hosbuldum teşekkür ederim:) inşallah basarabiliriz. Ben de cok istiyorum gercekten ama yavas kilo vermem benim şevkimi kırıyor malesef

Selam kızlar
Bem Döne. 3.nisanda diyete başladım. Bugün saydım 117.günümmüş, 4 ay olmuş.
Kışon 93-94 kilolara kadar çıkmıştım, rejime başladığımda 90.9 kiloyla başladım. Kışın birkaç sefer başladım ama 2.gün hatta ilk günün akşamında bıraktığım oldu. 80 ler bile inmek büyük hayaldi benim için. 80 li rakamları tarrıda görünce o kadar sevinmiştim ki.
Hala devam ediyorum arada sekteye uğrasa da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…