• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşaat işçisi dünyalar tatlısı birine aşık oldum ama...

Birbirinizi seviyor iseniz neden olmasın.Siz üniversite mezunusunuz diye evleneceginiz kişi illa üniversite mezunu mu olacak öyle bir kural yok.

Hem ne güzel çalışıp ekmeğini kazanıyor adam evde tembel tembel oturmuyor.Küçücük yaşında calismaya başlamış 14 yaşında çalışıp ailesine bakmış mecburiyetinden takdir edilmesi gerek hem calisiyor hem kardeşini okutmus şimdide kendi okuyor. :KK52::KK9::KK9:
Lütfen toz pembe görmeyin herşeyi

Konu sahibi arkadaşım ben ayyy inşaat işçisi mi?
Hiç dengin mi o senin?
Git doktor bul. Bu herif seni mutlu edemez.
Kültürsüz dayağı da yer oturursun gibi saçmalamayacağım.

Burada çok duyduk drun, avukatın, mühendisin öküzlüklerini.
Mutluluk diploma ile olmuyor.

Ama şunu iyi sorgula bugün seni mutlu eden şeyler yarın da mutlu eder mi?

Onun işi bu belli bir şey. İşsiz kaldığı dönemler olabilir.
Bu aşkı aynı gurur ve mutlulukla sürdürebilecek misin?

En önemlisi çevrenden gelen bu sizi denk bulmama sorununa karşı
evliliğini koruyabilecek misin?

İnsanlar konuşur, konuşur ve hep konuşur malum..:KK14:
Haklısınız ama insanları takan bir yapım yok daha çok kendi hayatıma bakarım kimin ne dediği beni ilgilendirmez

Lütfen toz pembe görmeyin herşeyi
Toz pembe görmüyorum aksine takdir ediyorum çünkü benim babamda küçücük yaşında annesiz babasız kalmış küçük yaşta calismaya başlamış şimdi çok şükür herseyi var kendi işinin patronu ben böyle insanları takdir ederim.

2 yaşındayken annesini kaybetmiş askere gitmeden babasını uvey annesi varmış aslında babamı çok severmiş ama annemle tanisinsaya kadarmış sevgisi(her iki ailede istememis birbirini) babam evden ayrılmış çalıştığı is yerlerinde yatmış kalacak yeri vs yokmuş bugünlere dişini tirnangini kazarak geldi.

Son düzenleme:
bu konuda sana katılıyorum
insana bilgi katan şey öğretimdir
değer katan ise eğitim
eğitim de sadece okullarda olmaz

ileride eşin ne iş yapıyor dediklerinde utanmadan söyleyebilecekse
eşi de kızın arkadaşları ya da ortamı içinde 2 kelam edebilecek şekilde kültürü olan biriyse, birbirlerinin başarılarıyla gurur duyacaklarsa neden olmasın derim yani.
24 yaş nedir ki?
daha milletin lay lay gezdiği zamanlar
isterse çalışırken 2. öğretim ya da açıktan üniversite okuyabilir.
benim eşim 34 yaşında mezun olacak kısmetse
sonra bir de kpss lisans deniyecek yani
Biz de sizin gibi oluruz inşallah. Üniversiteyi de kazanınca akademisyenlik için uğraşacak inşallah.

Biz de sizin gibi oluruz inşallah. Üniversiteyi de kazanınca akademisyenlik için uğraşacak inşallah.
kendinize bir vizyon ve misyon belirleyin
yol haritanız belli olsun
liseden mezun olsun mesela önce
o zaman en azından adı lise mezunu olur
3500 kazanıyor demişsiniz
biraz kenara atmaya ya da varsa borçlarından kurtulmaya çalışsın mesela
bi birikiminiz olur az çok
eğer ki kimseye bakmam diyorsanız sadece anne babanızın onayı önemli zaten.
yeter ki erkek arkadaşınız ile sizin aranızdaki ilişki güçlü ve doğru bir ilişki olsun.
kapıyı kapatınca evde sadece ikiniz kalacaksınız ne yaşayacağınızı kimse bilmeyecek

Seni annenden daha çok seven birinibulamazsın...ve emin ol anneler ne derse çıkıyor, gel yol yakınken vazgeç gzlim. Anneni üzdüğüne kırdığına değmediğini göreceksin

Üniversite mezunuysa döver değilse dövmez gibi sığ düşünceler çok çirkin. İnsanın karakteri, huyu ile alakalı şeyler bunlar. Ama konu sahibi sen yine de şuanki davranışlara çok prim verme, evlilik başka bişey. Evlendik, garantiye aldım diye düşünüp değişebilir. Ya da senin aşktan gözün kördür göremezsin. Dikkat et, doğru karar vermeye çalış.

Ben yapamam, yapamazdım bunu.. Yapanı da kınamam. Ama sosyal, kültürel, ekonomik anlamda benden daha aşağıda olan bir insanla hayatımı birleştiremezdim. Babamın, abimin karşısına damat diye çıkaracağım adam onlara yakışır olmalıydı. Sosyal ortamda arkadaşlarımla tanıştıracağım, iş yemeğine götüreceğim insan o ortamlara uyum sağlayamayıp kendini ezik hissedecek biri olmamalıydı. Entelektüel olarak hayranlık duymayacağım bir adama da aşık olamazdım zaten. O yüzden olmaz dedim. Bence hala olmaz. Onlarca örneğini görsem de olmaz. Çünkü ben kendi penceremden böyle görüyorum olayı. Başka türlü cevap veremem ki...

kendinize bir vizyon ve misyon belirleyin
yol haritanız belli olsun
liseden mezun olsun mesela önce
o zaman en azından adı lise mezunu olur
3500 kazanıyor demişsiniz
biraz kenara atmaya ya da varsa borçlarından kurtulmaya çalışsın mesela
bi birikiminiz olur az çok
eğer ki kimseye bakmam diyorsanız sadece anne babanızın onayı önemli zaten.
yeter ki erkek arkadaşınız ile sizin aranızdaki ilişki güçlü ve doğru bir ilişki olsun.
kapıyı kapatınca evde sadece ikiniz kalacaksınız ne yaşayacağınızı kimse bilmeyecek
zaten para biriktiriyor uzun zamandır bir ev alabilcek kadar parası var çok şükür ah bi de şu liseyi bitirse tadından yenmez.

zaten para biriktiriyor uzun zamandır bir ev alabilcek kadar parası var çok şükür ah bi de şu liseyi bitirse tadından yenmez.
Ne güzel işte .kaçıncı sınıf suan açık düz mu yoksa açık meslek mi.
Eğer ortalamasi vs yüksek olursa 2.5 senede biter.

Üniversite mezunuysa döver değilse dövmez gibi sığ düşünceler çok çirkin. İnsanın karakteri, huyu ile alakalı şeyler bunlar. Ama konu sahibi sen yine de şuanki davranışlara çok prim verme, evlilik başka bişey. Evlendik, garantiye aldım diye düşünüp değişebilir. Ya da senin aşktan gözün kördür göremezsin. Dikkat et, doğru karar vermeye çalış.

Ben yapamam, yapamazdım bunu.. Yapanı da kınamam. Ama sosyal, kültürel, ekonomik anlamda benden daha aşağıda olan bir insanla hayatımı birleştiremezdim. Babamın, abimin karşısına damat diye çıkaracağım adam onlara yakışır olmalıydı. Sosyal ortamda arkadaşlarımla tanıştıracağım, iş yemeğine götüreceğim insan o ortamlara uyum sağlayamayıp kendini ezik hissedecek biri olmamalıydı. Entelektüel olarak hayranlık duymayacağım bir adama da aşık olamazdım zaten. O yüzden olmaz dedim. Bence hala olmaz. Onlarca örneğini görsem de olmaz. Çünkü ben kendi penceremden böyle görüyorum olayı. Başka türlü cevap veremem ki...
Babam adam gibi bir adam olsaydı ben de onun karşısına çıkarmayı düşünürdüm ama adam gibi bir adam olmadığı için onun karşısına değil sevgilimi kimseyi çıkartmam.

Onlar da tabi yapmayacak diye bişey yok değil benim tecrübem var bakın bu konuda daha evvel doğulu bi sevgilim oldu kendisi üniversite mezunu degildi tam o yörenin adamıydı 2 ay sonra değişti bana ne küfürler etti neler söyledi kısaca davul bile dengi dengine zamanını boşa harcama

Siz haddinizi fazla aşıyorsunuz sanki. Yazdıklarınıza dikkat edin bence. Bu platformda bir sürü doğulu ya da eşi doğulu olan insan var.

Babam adam gibi bir adam olsaydı ben de onun karşısına çıkarmayı düşünürdüm ama adam gibi bir adam olmadığı için onun karşısına değil sevgilimi kimseyi çıkartmam.

Çok çocukça, çok toy konuşuyorsun şu an. Her ailede kavga, tartışma olur. Bazı ailelerde daha çok olur. Ama anne babası hakkında kötü konuşan bir insanın karakterinden şüphe ederim ben. Umarım toyluğundandır bu sözlerin.

Son düzenleme:
Sen kendi duygularından eminsen karşı tarafı iyi gözlemde..yanlış anlama ama kendini senden aşağı görebilir ve bunun acısını senden çıkarabilir.şimdi değilse bile ilerde seni psikolojik olarak aşağı çekmek adına baskı yapabilir.diğer taraftan senin yaşam standartın harcamaların bellidir karşındaki insan yetiştirilme şeklinden ya da ne bileyim maddi zorluk çektiğinden bunlar ona lüks gelebilir..seni sen olduğun için mi işin Gücün için mi istiyor çok ii analiz et derim o böyle biri değil dersin ama belli olmazz..seni sürekli alttan almasına gelince benim gözlemim erkekler dolup dolup bi anda Patlıyo sonra da geri Dönüşü olmuyo

Ben yapamazdim. Arkadaş cevreme, yemekli toplantılara, konuşulan konulara yabancı olmayacak ne bileyim kendini dışlanmış hissetmeyecek biri olmalı. Öğrenmeye açık olmali ben sürekli dinlemek ve anlatmayı severim. Mesleğinde bana bir şeyler öğretmeli mesela en basitinden. Bir mimar olsa oturup çizimlerini kontrol ederim, doktor olsa kitaplarını okurum, öğretmen olsa derslerini takip ederim, bankacı olsa yasaları incelerim gibi. Eşim tarih konusunda bilgili ve alanı bu, sürekli denk geldikce anlattiriyorum en basitinden bayılıyor adam bir sure sonra. Yanı aşk tamam önemli ama iliski sadece bununla kurulmuyor, uyum da gerek. Beklentilerim bunlar olmasaydi neden olmasın evlenirdim. Sıkılmayacağım birini tercih ederdim ben. Senin isteklerine uyuyorsa devam edersin.

Ahhh ahh ne desem ki..Askta makam mevki islemiyo

Back
X