Inşaat temizliği yapacam püf noktalarınızı benimle paylaşırmısınız???

melita09

hedef 68 inşallah güncel: 69.25
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
1.100
2.014
133
Arkadaşlar evim yeni bitti çalışıyorum .... Elde para bitti yeni ev alalım derken temizlikçi tutamam. Bana inşaat temziliğini kolaylıkla yapabileceğim noktalarını payşaırsanız sevinirim....

öncelikle kolay gelsin..ilk önce bezle yada süpürgeyle camların üzerindeki kaba tozları al..sonra bütün evi ve balkonların kaba kirini ot süpürgeyle al.ben kaba kirleri aldıktan n sonra bütün evi elektrikli süpürgeyle aldım..yani şöyleki,ev biraz yüzüne bakılır hale geldi..çok kaba harç kiri için inşaat spatulası kullanabilirsin..damlayan boya ve harç kalıntısı için en incesinden mutfak teli kullanabilirsin..camlardaki boya için tiner ve plastik spatula kullanabilirsin..en zoru camlar,tuvalet banyo ve fayanslı yerler..ayrıca etkili temizlik maddeleride kullanabilirsin..ben fazla kullanmamayı tercih ettim..cif,çamaşır suyu ve kireç çözücü yetti..

Canım çok teşekkür ederim önerilerin için ....eve girince nerden başlayacağını şaşırıyor insan....bende banyo tuvaletleri silmeden önce patates çuvalı ile kireci dökmem gerekiyormuş yoksa yapışıyor. Kimsemde yok eşimle yapacaz akşamları mecburen...

Önecelikle hayırlı olsun yeni eviniz, güle güle oturun

Banyo fayanslarındaki derzlere sakın ıslak bez sürmeyin, sildikçe dağılıyor, kuru bi bez ya da fırçayle dökün onları, sonra silip kurulaayın, harçlar için spatula, tel kullanabilirsiniz, kolay gelsin

Günaydın arkadaşım bizimde evde inşaat pislikleri vardı hep elektrikli süpürge ile tüm evi baştan aşağı süpürdük istersen önce normal süpürge ile süpürebilirsin boya gibi kalıntılı olan yerleri spatula ve bıçak yardımı ile yaptık evi süpürdükten sonra sildik ıslak zeminlerde yüzey temizleyici parkeleri de ahsap temizleyici ile sildik tuvalet banyo gibi yerleri cifle temizledik bir komşumuz evi temizlemek için yıkamak istemişti ama yönetici izin vermemişti sizede kolay gelsin arkadaşım

Sağolun arkadaşlar bu hafta sonu başlıyorum ..dediğiniz gibi önce inşaat kabasını alayım sonra makinayla çekeyim sonra balkonları yıkarım...banyo tuvalet kreçleri döküp temizlerim ahşap yerleri en sonda mutfağı yaparım çamaşır suyu yüzey temizleyici falan lazım olur ilk etapta .....daha önce bir evde tel kullanmıştım çıkmayanlar için hep çizdi yüzeyi

aynı dertten bende muzderibim yakında aynı şeyleri yapıcam biraz kabasını aldık eşimle,ama koridordaki ve mutfaktaki fayans kenarlarında alçı ve boya lekeleri kaldı onlar sorun işte en kolay ne ile temizlenir birde pencere altı mermerleri nasıl temizlenir? :44:

şu permatik jiletlerin ucundaki naylon yeri kırın sonra onunla kireç lekelerini filan kazıyabilirsiniz.ben öyle yapmıştım.demir spatulada baya işe yarıyordu.

günaydın arkadaşlar hafta sonu eşimle temizliğe başladık fırçayla odaların kabasını süpürdük. tuvalet banyonun kirecini soğan çuvallarıyla önce kirecini döktüm .sonra silmesi kolay oluyor. aman ha kireci kuru kuru dökmeden ıslatmayın lavabonun önündeki fayanslar ıslanmıştı kireç yapışmış çıkmıyor.....o kadar toz vardıki ancak kabasını alabildik yavaş yavaş yaparım bşey soracaktım duvarlar hep toz oldu. duvarlara zarar vermeden nasıl silebilirim

Duvar boyanız nasıl arkadaşım su bazlı silenebilir mi eger öyleyse ıslak bezle silebilirsin bizim duvarlar ıslak bezle siliniyor

canım temizliğe başlamışsın kolay gelsin.bende yakında başlarım ama nasıl gidicek o alçı lekeleri bilmem çok uğraştıracağa benziyor benimde duvarlarım tozlantı kuru bezle silmeyi düşünüyorum.canım tecrübelerini burda paylaşırsan yardımcı olursun :)

Hafta içi bir kaç akşam gidip bütün kabasını alıp makinaya verecem. Hafta sonu silmeye başlarım beni korkutan tuvalet taşı kolay nasıl temizlenir.......taşın çizilmesini istemiyorum

evet canım yaaaaa... akşama gidip biraz yapacam yardıma gelirmisin bende sana gelirim

kızlar allah yardımcınız olsun.bende tasıncam yenı ev aldık.benı korkutan camladakı pmapenlerdekı etıketler.
nasıl cıkar

kızlar allah yardımcınız olsun.bende tasıncam yenı ev aldık.benı korkutan camladakı pmapenlerdekı etıketler.
nasıl cıkar

tiner ile

bende 15-20 ıcınde tasınıcam
bende yandımm
ALlah yardım etsın kocam annelerı cagırmayalım dıyor bı kadın tutalımd ıyor bılemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…