Canım çok teşekkür ederim önerilerin için ....eve girince nerden başlayacağını şaşırıyor insan....bende banyo tuvaletleri silmeden önce patates çuvalı ile kireci dökmem gerekiyormuş yoksa yapışıyor. Kimsemde yok eşimle yapacaz akşamları mecburen...
peki çizmior mu?şu permatik jiletlerin ucundaki naylon yeri kırın sonra onunla kireç lekelerini filan kazıyabilirsiniz.ben öyle yapmıştım.demir spatulada baya işe yarıyordu.
günaydın arkadaşlar hafta sonu eşimle temizliğe başladık fırçayla odaların kabasını süpürdük. tuvalet banyonun kirecini soğan çuvallarıyla önce kirecini döktüm .sonra silmesi kolay oluyor. aman ha kireci kuru kuru dökmeden ıslatmayın lavabonun önündeki fayanslar ıslanmıştı kireç yapışmış çıkmıyor.....o kadar toz vardıki ancak kabasını alabildik yavaş yavaş yaparım bşey soracaktım duvarlar hep toz oldu. duvarlara zarar vermeden nasıl silebilirim
Hafta içi bir kaç akşam gidip bütün kabasını alıp makinaya verecem. Hafta sonu silmeye başlarım beni korkutan tuvalet taşı kolay nasıl temizlenir.......taşın çizilmesini istemiyorum
evet canım yaaaaa... Akşama gidip biraz yapacam yardıma gelirmisin bende sana gelirim
evet canım yaaaaa... akşama gidip biraz yapacam yardıma gelirmisin bende sana gelirim
kızlar allah yardımcınız olsun.bende tasıncam yenı ev aldık.benı korkutan camladakı pmapenlerdekı etıketler.
nasıl cıkar
kızlar allah yardımcınız olsun.bende tasıncam yenı ev aldık.benı korkutan camladakı pmapenlerdekı etıketler.
Nasıl cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?