tiner ile
bende 15-20 ıcınde tasınıcam
bende yandımm
ALlah yardım etsın kocam annelerı cagırmayalım dıyor bı kadın tutalımd ıyor bılemıyorum
benım esımde aynısını dusunuyor.kaça gelır tahmını?100 den asaga olmaz herhalde.
bırde daırenız kacıncı kat? bızımkı gırıs ustu bırıncı kat.
guvenlık ıcın ne yapıcaz bılmıyom.yada yapmalımıyız?demır korkuluk dıyor esım ama ben hıc sevmıyom.alçakta degıl ama yanlız kalcaz zaman zaman 3 yasında kızımlapımapene takılan guvenlık aparatları varmıs bılgınız varmı?:26:he bırde elektrık su kaç gunde acılıyo ve dogalzgaz tabe sogukta kalmak ıstemıom:2:
benım esımde aynısını dusunuyor.kaça gelır tahmını?100 den asaga olmaz herhalde.
bırde daırenız kacıncı kat? bızımkı gırıs ustu bırıncı kat.
guvenlık ıcın ne yapıcaz bılmıyom.yada yapmalımıyız?demır korkuluk dıyor esım ama ben hıc sevmıyom.alçakta degıl ama yanlız kalcaz zaman zaman 3 yasında kızımlapımapene takılan guvenlık aparatları varmıs bılgınız varmı?:26:he bırde elektrık su kaç gunde acılıyo ve dogalzgaz tabe sogukta kalmak ıstemıom:2:
kızlar allah yardımcınız olsun.bende tasıncam yenı ev aldık.benı korkutan camladakı pmapenlerdekı etıketler.
nasıl cıkar
kılıtler guzelmıs.yazın cam acılmaz amabızım salon frnsız.bırde mutfakta balkon var.balkona sart bısey.napçaz bılmıyom parmak ıstemıommm tasınma ısınıde naklıyele hallcez sanırım topla topla bıtmıo dıger turlu.
ben ıstanbuldayım bu arada kızlar.siz ?
Arkadaşım bizde fayansları telle bıçakla vs yapmıştık ama patates filesi ile yapanda var hatta patates filesi ile halı yıkayanlarıda gördüm birde siz demissiniz ya pimapendeki bantları çıkarmak için tiner diye tinerin pvc zararı olmaz mı bizim pvc deki bantları müteahhit çıkartırmıştı bloklar bitince 3 tane adamını gönderiyor onlar bütün daireleri çıkarıyordu tiner falan kullanmıyorlardı elleriyle direkt söküyorlardı ev sahipleri ugraşmasın diye birde pvc bantlar güneş çok görürse çıkması biraz zaman alır evi satan bayan öyle demişti kalan lekeleri cifle temizledik biz.ben fayansları kuruyken telle ovmayı dusunuyorduma ma patates fileside nedır?
Bizim fayanslar çizilmedi canım dedigim gibi tel,bıçak spatula hep bir elden yaptıkPatates soğan çuvalları onlar kireci çok güzel döküyor.ayrıca tel fayansları çizmezmi .....
gunaydın
benım derdım de dogalgaz.ustumuze ıcıne gecıncemı basvaurcaz.
tasınmadan 2 gun önce basvursak 3 gunde acılıyomus ya.
hafta sonuna gelse?olurmu?
Patates soğan çuvalları onlar kireci çok güzel döküyor.ayrıca tel fayansları çizmezmi .....
Arkadaşım bizde fayansları telle bıçakla vs yapmıştık ama patates filesi ile yapanda var hatta patates filesi ile halı yıkayanlarıda gördüm birde siz demissiniz ya pimapendeki bantları çıkarmak için tiner diye tinerin pvc zararı olmaz mı bizim pvc deki bantları müteahhit çıkartırmıştı bloklar bitince 3 tane adamını gönderiyor onlar bütün daireleri çıkarıyordu tiner falan kullanmıyorlardı elleriyle direkt söküyorlardı ev sahipleri ugraşmasın diye birde pvc bantlar güneş çok görürse çıkması biraz zaman alır evi satan bayan öyle demişti kalan lekeleri cifle temizledik biz.
Bizim fayanslar çizilmedi canım dedigim gibi tel,bıçak spatula hep bir elden yaptık
Tek korkum duvarlar kaldı onları sona bıraktım ama nasıl silecem bilmiyorum toz yapışmış kuru bezle dökeri herhalde
Ya böyle yağlı gibi değil tozumsu
gunaydın
benım derdım de dogalgaz.ustumuze ıcıne gecıncemı basvaurcaz.
tasınmadan 2 gun önce basvursak 3 gunde acılıyomus ya.
hafta sonuna gelse?olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?