canım benim başım döndü bi kaç kere gündüz sürekli uyku hali gece 2 de 3 te yatıyom uyuamıyorum sabahta uyuyorum öğlenekadar bide pekbi duygusallaşmıştım şu anda kasıklarımda batma var mesela salı doktora gidecem bide ultrasonda bakalım ne çıkacakk
Bende gec yatiyorum dedigin gibi 2-3 te yatiyorum hemende uyuyamiyorum. Sabahta kalkamiyorum. 11 i buluyo bazen. Gogus uclarim aciyor
Sende de var mi adet olacakmis gibi kasik agrisi 1-2 dk.ya geciyor bnde canimm
ınsallah ınsallah ınsallah amınnn amınnn amınnnn:))))
Tebrikler canim. Darisi bizlerin basina. Bnmde bat geceli 3 gun oldu. Test yapmadim hic . Ne gibi belirtilerin var merak ettim.
canım sende hamile olabilirsin. hamilelik belirtileri ile adet belirtileri hemen hemen aynı . ama hamilelik belirtilerinde kasıkta batma , bulantı ve sık idrara çıkma oluyor genelde. test yapsana güzelim. seninkini de kutlayalımm
canım benim başım döndü bi kaç kere gündüz sürekli uyku hali gece 2 de 3 te yatıyom uyuamıyorum sabahta uyuyorum öğlenekadar bide pekbi duygusallaşmıştım şu anda kasıklarımda batma var mesela salı doktora gidecem bide ultrasonda bakalım ne çıkacakk
Bende gec yatiyorum dedigin gibi 2-3 te yatiyorum hemende uyuyamiyorum. Sabahta kalkamiyorum. 11 i buluyo bazen. Gogus uclarim aciyor
Sende de var mi adet olacakmis gibi kasik agrisi 1-2 dk.ya geciyor bnde canimm
ewt lavoboya gidip duruyodum adet oldummu diye ama olmadı göğüslerim acımadı ama şişti baya
20 şubat adet tarıhımdı , 15 şubatta kan testi yaptım negatıftı 20 şubatta erken gebelişk testı fortel yaptım negatıftı bugun bu sabah normal ucuz gebelik testı yaptım ikinci çizgi silikti bu ne anlama geliyor şimdi çıldırıcam(((( onca zaman hep negatıf aylarca negatıf şimdi kafamn çok karıştı
20 şubat adet tarıhımdı , 15 şubatta kan testi yaptım negatıftı 20 şubatta erken gebelişk testı fortel yaptım negatıftı bugun bu sabah normal ucuz gebelik testı yaptım ikinci çizgi silikti bu ne anlama geliyor şimdi çıldırıcam(((( onca zaman hep negatıf aylarca negatıf şimdi kafamn çok karıştı
canımm uzun zamandır gelemedim topiğine
benim adetim hala gelmedi ama sebebi var.
hamile olduğumu öğrendim
16 şubatta 2 test yaptım pozitifti
18 şubatta doktora gittim tahlil yaptı
19 şubatta kanda 1600ç çıktı değerim
,yani hamileydim
ama kese görünmedi
dış gebelik dedi doktor
inanmadım başka doktora gittim
oda aynı şeyi söyledi
3 günlüğünede olsa hamile olmak çok güzel bişeydi
5 haftalıkken sonlandırıldı gebeliğim
şuan kürtaj sonrası değerlerim ölçülüyo hergün
rabbim herkese hayırlı gebelik versin...ben hamileliği nisana kadar erteledim
inşallah mayısta alırım hayırlı haberleri
sende ne var ne yok gelişmeler nasıl
canım cokgecmıs olsun.topiğime ugramıon ama diğer topıkte yazınca okumstum.cok gecmıs olsun .allah hayırlı bı sekılde tekrar nasip etsın..yalnız senın falcıdan korktum ben şimdicanımm uzun zamandır gelemedim topiğine
benim adetim hala gelmedi ama sebebi var.
hamile olduğumu öğrendim
16 şubatta 2 test yaptım pozitifti
18 şubatta doktora gittim tahlil yaptı
19 şubatta kanda 1600ç çıktı değerim
,yani hamileydim
ama kese görünmedi
dış gebelik dedi doktor
inanmadım başka doktora gittim
oda aynı şeyi söyledi
3 günlüğünede olsa hamile olmak çok güzel bişeydi
5 haftalıkken sonlandırıldı gebeliğim
şuan kürtaj sonrası değerlerim ölçülüyo hergün
rabbim herkese hayırlı gebelik versin...ben hamileliği nisana kadar erteledim
inşallah mayısta alırım hayırlı haberleri
sende ne var ne yok gelişmeler nasıl
canım cokgecmıs olsun.topiğime ugramıon ama diğer topıkte yazınca okumstum.cok gecmıs olsun .allah hayırlı bı sekılde tekrar nasip etsın..yalnız senın falcıdan korktum ben şimdi
canım benim ttmm'den aldım haberini üzüldüm tüh yaaa
ilk başta sağlıklı gebelik sanıp sevinmiştim oysa .. herşeyin hayırlısı biliyosun,o yüzden üzülmek yok tamam mı
neden oluyoki bu dış gebelik yaaaahey allahım...
bende çok sevinmiştim ama hayırlısı böyleymiş. vardır rabbimin bir hikmeti belki ikinci sağlıklı olur.
patalojiye gönderdi doktor bugün gelmiş sonuçları aradı bazı dokulara rastladık ptesi gelin konuşalım dedi.
hergün kan veriyorum zaten. dün akşamki değerlerim düşmüş bugün gitmeme gerek kalmadı. inşallah yine düşer p.tesi verdiğimde.
gebelikten çok hayırlı gebelik dilemek lazım. olsaydı bugün 6 haftalık olacaktık
canım cokgecmıs olsun.topiğime ugramıon ama diğer topıkte yazınca okumstum.cok gecmıs olsun .allah hayırlı bı sekılde tekrar nasip etsın..yalnız senın falcıdan korktum ben şimdi
amin cümlemize inşallah.
ben ilk orada öğrenmiştim hamile olduğumu sonrada takıldım oraya işte. oysa hep aklımdasınız hepiniz.
değerlerim günden güne düşüyor ilk kürtaj olduğum akşam yükseldi kürtaja rağmen yükselince doktorum ameliyat olabilrsin demişti çok korktum üzüldüm. dünyada ilk bende oldu sandım ama yalnız değilmişim yine bu sitede okudum dış gebelik geçrip tekrar hamile kalanları. rabbim banada nasip eder inşallah.
p.tesi 50den aşağı düşmesini ümit ediyorum inşallah öyle olurda en kısa zamanda yine heyecanla adetimi beklemeye başlarım sizler gibi
inşallah canım yaa..dıs gebelık gecırıpte tabı hamıle kalan da cok hıc kafana takma yni..buaradaa allah saglıklsını versin.bıran önce saglıgına kavusrsunda adetını ve bbegını beklıcegın günlerde olur.amin cümlemize inşallah.
ben ilk orada öğrenmiştim hamile olduğumu sonrada takıldım oraya işte. oysa hep aklımdasınız hepiniz.
değerlerim günden güne düşüyor ilk kürtaj olduğum akşam yükseldi kürtaja rağmen yükselince doktorum ameliyat olabilrsin demişti çok korktum üzüldüm. dünyada ilk bende oldu sandım ama yalnız değilmişim yine bu sitede okudum dış gebelik geçrip tekrar hamile kalanları. rabbim banada nasip eder inşallah.
p.tesi 50den aşağı düşmesini ümit ediyorum inşallah öyle olurda en kısa zamanda yine heyecanla adetimi beklemeye başlarım sizler gibi
kesinlikle canımmmm çok doğruuuuuuuuuu..sağlıklı dilemek lazım,artık dualarım hep öyle benim..
benimde düşük olmasa 3 aylık olcaktı,çoktaaaan doğmuştukısmet işte...
inşallah canım yaa..dıs gebelık gecırıpte tabı hamıle kalan da cok hıc kafana takma yni..buaradaa allah saglıklsını versin.bıran önce saglıgına kavusrsunda adetını ve bbegını beklıcegın günlerde olur.
çok temiz kalpli + dahası pozitifsin.. olur cnm,eminim ki olur tekrar..
istediğin gibi gitsin inş herşey,değerlerde normale dönsün inş
ayyy kızlarr süper bir duygu kocama yeni söyledim zıpladı yerindennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?