İnşallah Adetim 9 AY Gecikir Topiği :)

Bende gec yatiyorum dedigin gibi 2-3 te yatiyorum hemende uyuyamiyorum. Sabahta kalkamiyorum. 11 i buluyo bazen. Gogus uclarim aciyor
Sende de var mi adet olacakmis gibi kasik agrisi 1-2 dk.ya geciyor bnde canimm

Bende gec yatiyorum dedigin gibi 2-3 te yatiyorum hemende uyuyamiyorum. Sabahta kalkamiyorum. 11 i buluyo bazen. Gogus uclarim aciyor

ewt lavoboya gidip duruyodum adet oldummu diye ama olmadı göğüslerim acımadı ama şişti baya

Tebrikler canim. Darisi bizlerin basina. Bnmde bat geceli 3 gun oldu. Test yapmadim hic . Ne gibi belirtilerin var merak ettim.

ewt lavoboya gidip duruyodum adet oldummu diye ama olmadı göğüslerim acımadı ama şişti baya

göğüslerin şişmesi ve acıması bi belirti kızlar..kasık ağrısıda öyle..
inciiiiiiiiiii bence baktır sende

20 şubat adet tarıhımdı , 15 şubatta kan testi yaptım negatıftı 20 şubatta erken gebelişk testı fortel yaptım negatıftı bugun bu sabah normal ucuz gebelik testı yaptım ikinci çizgi silikti bu ne anlama geliyor şimdi çıldırıcam (((( onca zaman hep negatıf aylarca negatıf şimdi kafamn çok karıştı

geç döllenme vs gibi biçok şey olabiliyo..
hamile olma ihtimalin yüksek..adetin 20'sindeyse daha 3 gün geçmiş..bence kan testini önümüzdeki hafta tekrarla

canımm uzun zamandır gelemedim topiğine

benim adetim hala gelmedi ama sebebi var.

hamile olduğumu öğrendim

16 şubatta 2 test yaptım pozitifti

18 şubatta doktora gittim tahlil yaptı

19 şubatta kanda 1600ç çıktı değerim

,yani hamileydim

ama kese görünmedi

dış gebelik dedi doktor

inanmadım başka doktora gittim

oda aynı şeyi söyledi

3 günlüğünede olsa hamile olmak çok güzel bişeydi

5 haftalıkken sonlandırıldı gebeliğim

şuan kürtaj sonrası değerlerim ölçülüyo hergün

rabbim herkese hayırlı gebelik versin...ben hamileliği nisana kadar erteledim

inşallah mayısta alırım hayırlı haberleri

sende ne var ne yok gelişmeler nasıl

benimde batım 15 şubattı 8 şubatta test yaptım negatif çıktı sonra 16 şubatta 2 tane yaptım ikiside pozitif çıktı adet dönemine yakın zamanda döllenme olduysa hemen çıkmaz yarın testi tekrar et eğer sen adetinden sonra gebe kaldıysan silik çıkması normal

canım benim ttmm'den aldım haberini üzüldüm tüh yaaa
ilk başta sağlıklı gebelik sanıp sevinmiştim oysa .. herşeyin hayırlısı biliyosun,o yüzden üzülmek yok tamam mı
neden oluyoki bu dış gebelik yaaaa hey allahım...

canım cokgecmıs olsun.topiğime ugramıon ama diğer topıkte yazınca okumstum.cok gecmıs olsun .allah hayırlı bı sekılde tekrar nasip etsın..yalnız senın falcıdan korktum ben şimdi

canım cokgecmıs olsun.topiğime ugramıon ama diğer topıkte yazınca okumstum.cok gecmıs olsun .allah hayırlı bı sekılde tekrar nasip etsın..yalnız senın falcıdan korktum ben şimdi

aaay evet cimcimem o olay neee :26:

bende çok sevinmiştim ama hayırlısı böyleymiş. vardır rabbimin bir hikmeti belki ikinci sağlıklı olur.
patalojiye gönderdi doktor bugün gelmiş sonuçları aradı bazı dokulara rastladık ptesi gelin konuşalım dedi.
hergün kan veriyorum zaten. dün akşamki değerlerim düşmüş bugün gitmeme gerek kalmadı. inşallah yine düşer p.tesi verdiğimde.
gebelikten çok hayırlı gebelik dilemek lazım. olsaydı bugün 6 haftalık olacaktık

kesinlikle canımmmm çok doğruuuuuuuuuu..sağlıklı dilemek lazım,artık dualarım hep öyle benim..
benimde düşük olmasa 3 aylık olcaktı,çoktaaaan doğmuştu kısmet işte...

amin cümlemize inşallah.
ben ilk orada öğrenmiştim hamile olduğumu sonrada takıldım oraya işte. oysa hep aklımdasınız hepiniz.
değerlerim günden güne düşüyor ilk kürtaj olduğum akşam yükseldi kürtaja rağmen yükselince doktorum ameliyat olabilrsin demişti çok korktum üzüldüm. dünyada ilk bende oldu sandım ama yalnız değilmişim yine bu sitede okudum dış gebelik geçrip tekrar hamile kalanları. rabbim banada nasip eder inşallah.
p.tesi 50den aşağı düşmesini ümit ediyorum inşallah öyle olurda en kısa zamanda yine heyecanla adetimi beklemeye başlarım sizler gibi

çok temiz kalpli + dahası pozitifsin.. olur cnm,eminim ki olur tekrar..
istediğin gibi gitsin inş herşey,değerlerde normale dönsün inş

inşallah canım yaa..dıs gebelık gecırıpte tabı hamıle kalan da cok hıc kafana takma yni..buaradaa allah saglıklsını versin.bıran önce saglıgına kavusrsunda adetını ve bbegını beklıcegın günlerde olur.

kesinlikle canımmmm çok doğruuuuuuuuuu..sağlıklı dilemek lazım,artık dualarım hep öyle benim..
benimde düşük olmasa 3 aylık olcaktı,çoktaaaan doğmuştu kısmet işte...

diğer topikte bir arkadaşla aynı anda hamile kalmışız eğer benimkide yaşasaydı aynı gün doğum yapacaktık. şükürler olsunki onunki normal. bende onun çizelgesini takip edip seviniyorum olsaydı benimkide böyle olacaktı diye iç geçiriyorum
bana verilen iğne sonrası herkese en az 3 ay korunma süresi vermiş doktorlar ama koruma süresi verilenler 3 defa vurdurmuş iğneyi.
ben 1 defa vurdurdum sadece. değerlerim kendiliğinden düşüyor. belki doktor bana 3 ay vermez. zaten ilk gittiğim akşam erken teşhis edildiği için dilerseniz önümüzdeki ay yine hamile kalabilir demiş eşime.

inşallah canım inan şuan tek dileğim sağlığıma kavuşmak hiçbir problem yok gebe kalabilirsin desin doktor zaten ilk ay denemeyeceğim iltihabım çokmuş doktor 4 tüp iltihap temizlediğini söyledi önce soğan kürünü yapıp sonra deneyeceğim. :26:

çok temiz kalpli + dahası pozitifsin.. olur cnm,eminim ki olur tekrar..
istediğin gibi gitsin inş herşey,değerlerde normale dönsün inş

çok teşekkür ederim canım yaa inşallah herşey yoluna girerde ilkinde nasip olmayan şu hamilelik takvimini ikincisinde bende yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…