İnşallah Adetim 9 AY Gecikir Topiği :)

günleri kaçıranlardan biri de benim =)) malum söylemiştim kayınvalidemde ailemde zor bu işler bir kaç günden de umudum yok ama bat 9 mart...... Tabi kürtajdan sonra düzensizlikler yaşadım bu ay öyle bir durum olmazsa..... hoş hormonlarım artık normale döndü ama :=)) bakalım nasip

herşeyden önce kısmet tabiki cnm ama belli olmaz..allahın işi bu,olsun dedimi ay boyunca 1 kez bile ilişki olsa olur yinede benimde bat 2 mart

herşeyden önce kısmet tabiki cnm ama belli olmaz..allahın işi bu,olsun dedimi ay boyunca 1 kez bile ilişki olsa olur yinede benimde bat 2 mart

daha önce ilk ayda kalmıştım ama dedim ya herşey değişebilir sende söz etmiştin düşükten sonra hemen olmadı diye..... nasip demek ki sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum bekleriz gerekirse

daha önce ilk ayda kalmıştım ama dedim ya herşey değişebilir sende söz etmiştin düşükten sonra hemen olmadı diye..... nasip demek ki sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum bekleriz gerekirse

evet cnm aynen öyleeeee..düşükten önce hemen olmuştu,şimdi olmuyo..
artık şans mı ne anlamadım açıkçası..
dediğim gibi sağlıklı ve hayırlı olsun inş..
hepimizin...

kızlar yarın doktora gidecem çft çizgiyi görmüştükkk bakalım neler olcakkkkk ultrasonda

kızlar yarın doktora gidecem çft çizgiyi görmüştükkk bakalım neler olcakkkkk ultrasonda

yaaa sunaaaa iyi haberlerle geeeel..bak ilk hamiş sen olcan hehehe hadiiii gayret..
inş güzel şeyler duyarsın yaz mutlaka tamam mı

Amaaann kaç gündür bir türlü denk gelemedik kızzz. napıyosun bakalm görüşmeyeli? nerde idin hafta sonu????

evdeydik aslında h.sonu,pazar günü temizlik yaptım falan..ben h.sonu pek girmiyorum ki canım,bakıp bakıp çıkıyorum..bazen bakmıyorum bile kocam evdeyken pc ile uğraşmiyim diyorum..o yüzden h.içi full buralardayım bi işim olmazsa..
yarın burdayım mesela akşamları,geceleride çok girmiyorum..
ondan yani..

aaaay şimdi çıkmam gerek şekerim,yemek yapıyorum bi yandan hazırlıyorum..biyandan gelip gidip sana bakıyorum yazmışmı diye..yakcam şimdi yemeği yarın gelirsen görüşürüz öptüm seniiiiiiiiii

tamam tatlım hadi sen işlerini yap. yakma şimdi yemeği benim yüzümden. bende hafta sonu işte idim ondan bolca pc başında idim. tamam yarın girmeye çalışırım. çooook öpüyorum.

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaar sevgili arkadaşlarımmmmmmmmmmmmm
bol bebişli bi gün olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…