- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
günleri kaçıranlardan biri de benim =)) malum söylemiştim kayınvalidemde ailemde zor bu işlerevde olmanın tadı çok çıktı artık,cıvıklaştısıkıldım yani..yetti bana..çalışmam lazım artık şekerim..iş aramalarımı hızlandırayim bari bu ay ilk başlarda umutlu başladım ama sonradan ya işimiz vardı evde olamadık,ya küstük kızdık konuşmadık vs derken derkeeeen bazı günler kaçtı olmadı..bilmiyorum artık,kısmet bat 2 mart
günleri kaçıranlardan biri de benim =)) malum söylemiştim kayınvalidemde ailemde zor bu işlerbir kaç günden de umudum yok ama bat 9 mart...... Tabi kürtajdan sonra düzensizlikler yaşadım bu ay öyle bir durum olmazsa..... hoş hormonlarım artık normale döndü ama :=)) bakalım nasip
herşeyden önce kısmet tabiki cnm ama belli olmaz..allahın işi bu,olsun dedimi ay boyunca 1 kez bile ilişki olsa olur yinedebenimde bat 2 mart
daha önce ilk ayda kalmıştım ama dedim ya herşey değişebilir sende söz etmiştin düşükten sonra hemen olmadı diye..... nasip demek ki sağlıklı olsun da başka birşey istemiyorum bekleriz gerekirse
karşılaşamıyoruz bi türlü puuffff
hu huuuuu pufpuff kızzzzzzzz
kızlar yarın doktora gidecem çft çizgiyi görmüştükkk bakalım neler olcakkkkk ultrasonda
iyi bari 5-10 dk'da olsa karşılaştık..
çıkıyordum tam kocam geliyo yemek hazırlıcam
kızlar yarın doktora gidecem çft çizgiyi görmüştükkk bakalım neler olcakkkkk ultrasonda
Amaaann kaç gündür bir türlü denk gelemedik kızzz. napıyosun bakalm görüşmeyeli? nerde idin hafta sonu????
evdeydik aslında h.sonu,pazar günü temizlik yaptım falan..ben h.sonu pek girmiyorum ki canım,bakıp bakıp çıkıyorum..bazen bakmıyorum bilekocam evdeyken pc ile uğraşmiyim diyorum..o yüzden h.içi full buralardayım bi işim olmazsa..
yarın burdayım meselaakşamları,geceleride çok girmiyorum..
ondan yani..
aaaay şimdi çıkmam gerek şekerim,yemek yapıyorum bi yandan hazırlıyorum..biyandan gelip gidip sana bakıyorum yazmışmı diye..yakcam şimdi yemeğiyarın gelirsen görüşürüz öptüm seniiiiiiiiii
günaydıın:) ne kadan sevimli bir penguen o öyle :)
iviitt ya çok tatlı vallaaa..
bi an önce olsa da,giydirsek süslesek böyle..
acele yok sakin sakin çalışmaya devam ediyoruz elbet bir gün olucak :)
selaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmm
ahahahah sonundaaaaaaaaaaaa yuppiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?