İnşallah Adetim 9 AY Gecikir Topiği :)

bak ne güzel işte..tüm bunlar iyiye işaret süper..çocuk istiyosanız ara verme cnm,doktorun olabilir dediği an deneyin..

geç döllenme vs gibi biçok şey olabiliyo..
hamile olma ihtimalin yüksek..adetin 20'sindeyse daha 3 gün geçmiş..bence kan testini önümüzdeki hafta tekrarla

inşallah yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 1 ayda 3 defa kan testı yaptıgımı bilirim ama bu defa dediğin gibi 1 hafta daha belicem adet olmayım diye dualar ediyorum

inşallah yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 1 ayda 3 defa kan testı yaptıgımı bilirim ama bu defa dediğin gibi 1 hafta daha belicem adet olmayım diye dualar ediyorum

böyle acabalarla belirsiz beklemekten daha iyi bence sonucu öğrenmek..
üstelik bak şöyle diyim..benim bi düşüğüm vardı,o zaman eczane testinde hiç görmedim çift koyu çizgi..adet gecikmesinin 9. günü çıktı kanda..
o yüzden yarıyarıya her 2 ihtimalide düşün cnm ve tekrarla testi..

aminnnnnnnnnnnnnn

AMİNN ...AMİNN..ALLAH'IM

Cimcimesultan sana da alah sabır versin.ben de gecen yıl dış gebelik yaşadım nisan'da ama kürtaja gerek kalmadı allaha şükür.yalnız benim ki kürtaj olmadığım için muallakta kaldı,çünkü kanamam vardı,acile gittim kasık ağrımdan dolayı gebelik testi yapılmadan iğne yaptılar "kum döküyorsun" teşhisi ile hiç ağrım gitmedi ama sabah uyandığımda pedin üstünde parça vardı,adet zamanı gelen pıhtıyla alakası olmayan.10 gün sonra kadın doğuma gittim kanamam ve ağrım geçmediği için horman testinde hamiş olduğum cıktı.düşük betahcg'den dolayı iki günde bir test yaptı ama bir süre yükseldi sonra yükselmedi kanda değerim.ama kese yada dış gebelik yapısını da göremedi vajinal ultrasonda.karın ultrasında yer olarak uygun,yapı olarak uygun olmayan bir parca görüldü ve kürtaja gerek duymadı,80ml o iğneden yapıldı tek iğnede kurudu allahtan o parça."3 ay korun hemen hamile kalırsın hamileyim diye gelirsin ağustosta" dedi ama henüz bana gelen giden yok malesef.bu süreç 1,5 ay sürdü,eşimle cok yıprandık.ben sözde kum döktüğüm için vurulan iğneden dolayı düşük yaptım parça kaldı diye düşünüyorum.neyse ki sağlığımız yerinde inşallah bir an önce hamile alırız.yarın içinde iyi haberlerini bekliyorum.

2. çizgiyi gördüm kızlarrrr mendillerihazırlayın halayaaaa DDtey tey teyyy

Sunacım allah tamamna erdirsin inşallah sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin allah...bizlere de inşallah.

pufpuf napıon kızz :) bgn cok mutluyum nedense ..içimde kelebekler uçusuyor :)

oohh ohh ne güzeeeel aman Allah bozmasın yaaahu özledim bu güleryüzlü mutlu yüzleri özelliklede seeeende

belkide şu rüyanın etkisidir heee? heheheh
rüyamda hep 3. oluo.hep 3 hep 3..ama kesınlıkle bılıncaltı benim ugurlu rakamım 3 ee bıkere kürtaj oldum gecen ayda ne oldugunu anlamdım eşim 3 de saglam olcak dedı.bendee kahkahlrla güldüm tabii.eee blinç altıma yerlesti.üstünü de basladım rüya görmeye ehheeh :))

oooo öyle demeee..bencede güzel mantıkmış 3.'de bu iş tamam hehehehe

inşallah canım...çok geçmiş olsun... Allah bir daha yaşatmasın.... bende kürtaj oldum kalp atışı yoktu bebeğimin...... dediğin gibi erken olması değil hayırlı ve sağlıklı gebelik olması en güzeli.....

valla canım yaaa..hayırlısı diye dua ediyoruz ya hep,bide sağlık kelimesini eklemeliyiz..yoksa hepsi boşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…