diğer topikte bir arkadaşla aynı anda hamile kalmışız eğer benimkide yaşasaydı aynı gün doğum yapacaktık. şükürler olsunki onunki normal. bende onun çizelgesini takip edip seviniyorum olsaydı benimkide böyle olacaktı diye iç geçiriyorum
bana verilen iğne sonrası herkese en az 3 ay korunma süresi vermiş doktorlar ama koruma süresi verilenler 3 defa vurdurmuş iğneyi.
ben 1 defa vurdurdum sadece. değerlerim kendiliğinden düşüyor. belki doktor bana 3 ay vermez. zaten ilk gittiğim akşam erken teşhis edildiği için dilerseniz önümüzdeki ay yine hamile kalabilir demiş eşime.
geç döllenme vs gibi biçok şey olabiliyo..
hamile olma ihtimalin yüksek..adetin 20'sindeyse daha 3 gün geçmiş..bence kan testini önümüzdeki hafta tekrarla
inşallah yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 1 ayda 3 defa kan testı yaptıgımı bilirimama bu defa dediğin gibi 1 hafta daha belicem adet olmayım diye dualar ediyorum
aminnnnnnnnnnnnnn
canımm uzun zamandır gelemedim topiğine
benim adetim hala gelmedi ama sebebi var.
hamile olduğumu öğrendim
16 şubatta 2 test yaptım pozitifti
18 şubatta doktora gittim tahlil yaptı
19 şubatta kanda 1600ç çıktı değerim
,yani hamileydim
ama kese görünmedi
dış gebelik dedi doktor
inanmadım başka doktora gittim
oda aynı şeyi söyledi
3 günlüğünede olsa hamile olmak çok güzel bişeydi
5 haftalıkken sonlandırıldı gebeliğim
şuan kürtaj sonrası değerlerim ölçülüyo hergün
rabbim herkese hayırlı gebelik versin...ben hamileliği nisana kadar erteledim
inşallah mayısta alırım hayırlı haberleri
sende ne var ne yok gelişmeler nasıl
2. çizgiyi gördüm kızlarrrr mendillerihazırlayın halayaaaaDDtey tey teyyy
pufpuf napıon kızz :) bgn cok mutluyum nedense ..içimde kelebekler uçusuyor :)
olmam gerekeni oldum sanırım..bgn sbepsiz içimde kıpırtılar var..oohh ohh ne güzeeeel aman Allah bozmasın yaaahu özledim bu güleryüzlü mutlu yüzleriözelliklede seeeende
olmam gerekeni oldum sanırım..bgn sbepsiz içimde kıpırtılar var..
rüyamda hep 3. oluo.hep 3 hep 3..ama kesınlıkle bılıncaltı benim ugurlu rakamım 3 ee bıkere kürtaj oldum gecen ayda ne oldugunu anlamdım eşim 3 de saglam olcak dedı.bendee kahkahlrla güldüm tabii.eee blinç altıma yerlesti.üstünü de basladım rüya görmeye ehheeh :))belkide şu rüyanın etkisidir heee?heheheh
rüyamda hep 3. oluo.hep 3 hep 3..ama kesınlıkle bılıncaltı benim ugurlu rakamım 3 ee bıkere kürtaj oldum gecen ayda ne oldugunu anlamdım eşim 3 de saglam olcak dedı.bendee kahkahlrla güldüm tabii.eee blinç altıma yerlesti.üstünü de basladım rüya görmeye ehheeh :))
ee bilmem artık tamamen bekleyip görcezoooo öyle demeee..bencede güzel mantıkmış3.'de bu iş tamam hehehehe
ee bilmem artık tamamen bekleyip görcezbenim batım ne onu dabılmıom ahahaha bu ay ılgınc ama cok mutluyum
amiiiiinnnnnnnnnallah bozmasın canım benimsüper valla
göbişleiniz bebiş dolsun inşallah forumdaşlar
bende çok sevinmiştim ama hayırlısı böyleymiş. vardır rabbimin bir hikmeti belki ikinci sağlıklı olur.
patalojiye gönderdi doktor bugün gelmiş sonuçları aradı bazı dokulara rastladık ptesi gelin konuşalım dedi.
hergün kan veriyorum zaten. dün akşamki değerlerim düşmüş bugün gitmeme gerek kalmadı. inşallah yine düşer p.tesi verdiğimde.
gebelikten çok hayırlı gebelik dilemek lazım. olsaydı bugün 6 haftalık olacaktık
inşallah canım...çok geçmiş olsun... Allah bir daha yaşatmasın.... bende kürtaj oldum kalp atışı yoktu bebeğimin...... dediğin gibi erken olması değil hayırlı ve sağlıklı gebelik olması en güzeli.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?