Kızlar bende geldim aranıza kürtajdan sonra kararsızdım bebek konusunda ama sanırım ertelemeyeceğim....2 ay oldu kürtaj ve son kontrolümde doktorum bebek istiyorsan korunmayı bırakabilirsiniz dedi...... bugün yumurtlama dönemim başladı tek kötü bir yanı var yeni ev aldık ve tadilat durumu var şu anda kayınvalidem ve annemler arasında mekik dokuyoruz bu dönemide kaçırmak istemiyorum ne olacak bilemiyorummmbakalım hayırlısı.......
hoşgeldin cnmaaa sana bişey diyim mi?benim çok yakın bi ark ım var,evleri tadilattaydı onlarında ve 1 ay mı 2 ay mı ne kayınvalidede kaldılar..hamile kaldığı dönemde o dönem oldu biliyomusun?
yani olduktan sonra oluyo istiyosanız deneyin her fırsatta
bu bir işaretdenemek için bir yol bulmalıyız....... daha önce ilk ayımda hamile kalmıştım ama şimdi ne olur kimse bilemez......... o yüzden bu dönemi atlamamalı haklısın canımm =)
inşallah daha fazla beklemezsin canım... inşallah bende beklemem ama en önemlisi sağlıkla gelsin başka bir isteğim yok......he yaaa benimde öyle..ilk seferde hemen olmuştu şimdi olmuyo..
benimde bi düşüğüm var..
inşallah daha fazla beklemezsin canım... inşallah bende beklemem ama en önemlisi sağlıkla gelsin başka bir isteğim yok......
Pufpuff um ben geldimmmm. Kız sen nerdesin bakayım? Ya kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. Kayınvalidem 3 gündür bizde kalıyordu ondan pek fırsat bulup giremiyorum canım.sende ne var ne yok? Hamiş filan var mı topikte ben girmeyeli?????
Pufpuff um ben geldimmmm. Kız sen nerdesin bakayım? Ya kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. Kayınvalidem 3 gündür bizde kalıyordu ondan pek fırsat bulup giremiyorum canım.sende ne var ne yok? Hamiş filan var mı topikte ben girmeyeli?????
2. çizgiyi gördüm kızlarrrr mendillerihazırlayın halayaaaaDDtey tey teyyy
geldi cnm geldi bebek geldiiiDD
2. çizgiyi gördüm kızlarrrr mendillerihazırlayın halayaaaaDDtey tey teyyy
ayyy kızlarr süper bir duygu kocama yeni söyledim zıpladı yerindennn
Tebrikler canim. Darisi bizlerin basina. Bnmde bat geceli 3 gun oldu. Test yapmadim hic . Ne gibi belirtilerin var merak ettim.
Tebrikler canim. Darisi bizlerin basina. Bnmde bat geceli 3 gun oldu. Test yapmadim hic . Ne gibi belirtilerin var merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?