liste yap listeye beni de yazzz...
bu ay denemelere preseed ile devam edeceğim inşallah.
inşallah bu martta forma hamileyim müjdesi vereceğim.
:))
tık tık benide aranıza alırmısınız?
dün testyaptım negatif çıkmıştı dün adet günümdü hala olmadımm tetmi benmi yanıllıyorum acabaa
canım daha hala olmadım beklemedeyım bugun 40 gun oldu merakda etmıyorumNoldu canım adet oldun mu merak ettim?????? Test filan yaptın mı? Girersen yaz hemen meraklardayımmmm.
son durum ne ??? bi kan testi yaptır derim:18:midem bulandı istiğfar ettim yarın adet günümmm
evet goguslerdeki hassasıyet falan bunların hepsi hamılelık belırtısı umarım hamılesındırkizlar benimde sat 25 ocak,daha cok cok erken ama bugün gögüslerimde cok sizi vardi sol tarafim felaketti aglayacaktim,bide cok wc ye gitme var ,normade hic hamilelik belirtisi hissetmezdim ama bu pskilojikmi diye düsünüyorum ama gögüs agrisi cok felaketti ilk defa basima geldi böyle birsey acaba hamile olanarda böyle bir belirti varmidir?
hoşgeldiiiintık tık benide aranıza alırmısınız?
pufpuf tadını çıkar evde olmanın gez dolas kocana yemek var valla çalısmak istanbulda çile =) bu ay umudun varmı canım ???denemeler ne alemde =?
dün testyaptım negatif çıkmıştı dün adet günümdü hala olmadımm tetmi benmi yanıllıyorum acabaa
pufpuff kızzzzzzzzz nerdesinnnnnnnn???????????????????????
canım daha hala olmadım beklemedeyım bugun 40 gun oldu merakda etmıyorum
Canım yaaa 40 gün müüüü ? Ay kız çatlatma bizi meraktan. Git test yaptir. Bak hamile filan isen ona göre tedbir alırsın.ihmal etme bizi de meraklandırmaaaaa.
benim giremediğim gün sen giriyosun kırcam kafanı
neyseeee
canımcım dün sabahtan az bi ara burdaydım..sonra annemle sinemaya gittik (romantik komedi 2) ye..ardından eve geldim kuzenimle,akşama kardeşimin doğum günüydü dışarı çıkcaktık.ona hazırlan,giyin,saç,makyaj derken fırsatım olmadı girmeye..akşam 12'ye geliyordu döndük anca kalktım şu an
halaadet olmadım 17 snde lmam gerekiyodu test yaptım gene negatif çıktııı
Pufpuff canımmm. Demek dün sinemaya gittin. Kız güzel miydi film? Ben kocama diyom gidelim diye ama o kız filmi bu yaa diyo. Aksiyona gidelim diyo.bu arada kardesininde gecmis dogum günü kutlu olsun. Benimde kardeşimin dogum günü 7 şubat idi. özledim kız seni yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?