İnşallah Adetim 9 AY Gecikir Topiği :)

liste yap listeye beni de yazzz...
bu ay denemelere preseed ile devam edeceğim inşallah.
inşallah bu martta forma hamileyim müjdesi vereceğim.
:))

liste yap listeye beni de yazzz...
bu ay denemelere preseed ile devam edeceğim inşallah.
inşallah bu martta forma hamileyim müjdesi vereceğim.
:))

daha bi hamilemiz yok,hele bi açılış olsun..
sonra ver elini listeler,gelsin gitsin fikirler öneriler..
sonracıma mendiller heytttt beeeeeeee

pufpuf tadını çıkar evde olmanın gez dolas kocana yemek var valla çalısmak istanbulda çile =) bu ay umudun varmı canım ???denemeler ne alemde =?

dün testyaptım negatif çıkmıştı dün adet günümdü hala olmadımm tetmi benmi yanıllıyorum acabaa

Noldu canım adet oldun mu merak ettim?????? Test filan yaptın mı? Girersen yaz hemen meraklardayımmmm.
canım daha hala olmadım beklemedeyım bugun 40 gun oldu merakda etmıyorum
midem bulandı istiğfar ettim yarın adet günümmm
son durum ne ??? bi kan testi yaptır derim:18:
evet goguslerdeki hassasıyet falan bunların hepsi hamılelık belırtısı umarım hamılesındır
tık tık benide aranıza alırmısınız?
hoşgeldiiiin

pufpuf tadını çıkar evde olmanın gez dolas kocana yemek var valla çalısmak istanbulda çile =) bu ay umudun varmı canım ???denemeler ne alemde =?

evde olmanın tadı çok çıktı artık,cıvıklaştı sıkıldım yani..yetti bana..çalışmam lazım artık şekerim..iş aramalarımı hızlandırayim bari bu ay ilk başlarda umutlu başladım ama sonradan ya işimiz vardı evde olamadık,ya küstük kızdık konuşmadık vs derken derkeeeen bazı günler kaçtı olmadı..bilmiyorum artık,kısmet bat 2 mart

dün testyaptım negatif çıkmıştı dün adet günümdü hala olmadımm tetmi benmi yanıllıyorum acabaa

benim ilk hamilelikte adetim 8-9 gün gecikmedeyken bile idrarda çıkmamıştı kanda çıkmıştı cnm..
o yüzden umutsuzlanma..bencede kanda baktır direk

pufpuff kızzzzzzzzz nerdesinnnnnnnn???????????????????????

benim giremediğim gün sen giriyosun kırcam kafanı
neyseeee

canımcım dün sabahtan az bi ara burdaydım..sonra annemle sinemaya gittik (romantik komedi 2) ye..ardından eve geldim kuzenimle,akşama kardeşimin doğum günüydü dışarı çıkcaktık.ona hazırlan,giyin,saç,makyaj derken fırsatım olmadı girmeye..akşam 12'ye geliyordu döndük anca kalktım şu an

düşüğün bitti,doktora gittin ilaç verdi,söktürücü kullandın,hala olmadın bak..
aynı anda kullandık söktürücü ben oldum bitti bile..
doktora gitmek için daha ne bekliyosun acaba kızıyorum artık sana
hamileliği vs geçtim sağlık için git yahu! hastalanmamak şişlik yapıyo,stres yapıyo çok kötü yani...

Pufpuff canımmm. Demek dün sinemaya gittin. Kız güzel miydi film? Ben kocama diyom gidelim diye ama o kız filmi bu yaa diyo. Aksiyona gidelim diyo. bu arada kardesininde gecmis dogum günü kutlu olsun. Benimde kardeşimin dogum günü 7 şubat idi. özledim kız seni yaaa.

halaadet olmadım 17 snde lmam gerekiyodu test yaptım gene negatif çıktııı

eczane testlerinin boşa zaman,vakit ve para kaybı olduğundan yanayım..
sen bizi dinle,kan testi yaptır..
kesin ve net!! rahatlarsın

kardeşim adına tşk ederim cnm heheheh seninde kardeşinin doğum günü kutlu olsun öyleyse,denk gelmiş bak aynı aya..sen hangi ay doğumlusun?bizde senle aynı ay olmayalım

Kızlar bende geldim aranıza kürtajdan sonra kararsızdım bebek konusunda ama sanırım ertelemeyeceğim....2 ay oldu kürtaj ve son kontrolümde doktorum bebek istiyorsan korunmayı bırakabilirsiniz dedi...... bugün yumurtlama dönemim başladı tek kötü bir yanı var yeni ev aldık ve tadilat durumu var şu anda kayınvalidem ve annemler arasında mekik dokuyoruz bu dönemide kaçırmak istemiyorum ne olacak bilemiyorummm bakalım hayırlısı.......

bu arada canım,film çok güzeldi..harikaaaaaaaaaaaaaaaa hatta..zaten çok seviyorum o tarz filmleri ben..ilkini beğendiysen izlediysen buna mutlaka gitmelisin..ben annemle gittim sende eşin gelmiyosa başkasıyla git zaten kocanla gitme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…