İnşallah Adetim 9 AY Gecikir Topiği :)

iyidir cnm benim..nolsun..evdeyim işte pc+tv ikilisi ile mutlu mesut ama sıkıcıyım..yani sıkılıyorum

Ahhhh ahh bende arada öyle sıkılmaları özlemiyor değilim. evet işimi seviyorum çalışmayı seviyorum ama evde olmak gibisi de yok.mesai 2 gün tatil 5 gün olsa o zaman tam tadından yenmicek.

Ahhhh ahh bende arada öyle sıkılmaları özlemiyor değilim. evet işimi seviyorum çalışmayı seviyorum ama evde olmak gibisi de yok.mesai 2 gün tatil 5 gün olsa o zaman tam tadından yenmicek.

heheheh öyle bişey bulursan ilk bana haber ver..
hangi şehirdeyse gelirim

hahahaha tamam canım bulursam ilk sana haber vercem. bende valla değil şehir ülke bile değiştiririm

bende çalışmak istiyorum artık..evdeki zamanım doldu..sıkılıyorum..
dediğin gibi uyumak,tembellik yapmak,dinlenmek falan süperde artık çalışmak istiyoreee

bende çalışmak istiyorum artık..evdeki zamanım doldu..sıkılıyorum..
dediğin gibi uyumak,tembellik yapmak,dinlenmek falan süperde artık çalışmak istiyoreee

evet canım belli bir süreden sonra evde sıkar insanı. inşallah bulursun canım sana göre güzel bir iş. ben bulacağından eminim. senin gibi şeker mi şeker insana herkes iş vermek ister kızzzz

evet canım belli bir süreden sonra evde sıkar insanı. inşallah bulursun canım sana göre güzel bir iş. ben bulacağından eminim. senin gibi şeker mi şeker insana herkes iş vermek ister kızzzz

aaay sağol canım benimmmmmmmmmm ama aaah aaaah bu iş şekerliğe,samimiyete bakaydı iyiydi ama nerdeeeeeeeeee

aaay bebiş olsa da ben iş şu an olmasa razıyım

aaaah ah keşke canım. bende bebek olsun da iş filan hiiiiiç gözümde değil. ama işte nasip kısmet . ne zaman bunun vakti bilemiyoruz ki.bazen insan herkesin bebeği oluyor benim neden olmuyor diyor üzülüyor ama işte sabır gerekiyo bazı konularda. bizse hemen istediğimizde olsun istiyoruz. amaaan bilmiyorum ya kısmet demekten bişey gelmiyo aklıma.

başka çarede yok cnm zaten..malesef! ama dediğin gibi,etrafta devamlı hamile olunca yakınında arkadaşlarında ister istemez neden olmuyo diye düşünüyo insan..

başka çarede yok cnm zaten..malesef! ama dediğin gibi,etrafta devamlı hamile olunca yakınında arkadaşlarında ister istemez neden olmuyo diye düşünüyo insan..

canım valla ben bu ay sıkı çalışma içine girdim. her iki günde bir bizim evde çalışma var. birde silkeletiyorum da kendimi. silkelet hamiş kal topiğinde bütün silkeletenler şuan hamile. tesadüf dicem ama böyle de tesadüf mü olur. bugün biri daha hamile silkeletenlerden.şuan bütün silkeletenler hamile. o yüzden faydası olur zararı olmaz diyerekten silkeletiyorum. annem de benim için meryem suresini okumaya başladı dün 41 gün okuyacak.bendeki mantar ve akıntı için de maydonoz yiyorum bolca. prolaktin içinde doktorumun verdiği ilaca başladım. kocama da keçi boynuzu yediriyorum. bu ay olmazsa önümüzdeki ay bal , tarçın ,çörek otu ile incir kürü yapacağım. dört koldan çalışıyorum yani . he birde adet olursam doktora gideceğim 3.cü gün birde onun kontrolünde hamile kalmaya çalışacağım. daha önce hiç bu kadar uğraşmamıştım. bakalım ya bu ay yada bir daha ki ay hamile kalmayı bekliyorum. eğer bunlar işe yaramazsa bir daha hiç bişey denemeyi düşünmüyorum. olmuyo benim dicem salcam çayıra mevlam kayıra hesabı.

vaaaaaaş okurken ben yoruldum kız..ohh ohhh allah arttırsın..tutar inş benim ocakta bitti adet,sonra başladık çalışmalara..günaşırı olmasına dikkat etmeye çalışarak devam + eşim bal tarçın ceviz karışımı yiyo her akşam..bu ay tutmazsa belki önümüzdeki ay keçiboynuzunu denerim,herkes onu öneriyo..bu arada bende 1 ay 1 hafta oldu hala dostinex'i kullanıyorum..şubat sonunda onada bi baktırcam değer ne durumda diye..bide aynı anda hamiş haberimizi verirmişiz birbirimize

hahahahaha hakkaten yaaa bende kendi yazdığımı okurken yoruldum. valla bu kadar uğraşa olur inş. bir de psikolojik olarak kafama takmayayım diye kitap da aldım kendime. kitap okuyup dağıtıyorum kafamı. bak keçi boynuzunu öneririm çok işe yarıyormuş. bende dostinexe bu hafta başladım daha. 3 hafta daha kullancam ilaç bitince gitcem gene baktırcam prolaktine. doktor kesin düşürür bu ilaç dedi prolaktini. birde geçen ay rahim filmi çekildiğim için doktor daha çabuk hamile kalırsın bu aylarda sıkı çalş yumurtlama günlerini sakın atlama dedi. 2 günde bir ilişki önerdi. adet olursanda 3.ci günü gel dedi. bakalım kendi çapımızda uğraşıyoruz gene sonuçta kader kısmet. Allahım ol derse olcak. kızzzz inş aynı anda hamiş kalırız. nasıl sevinirim bilemezsinnnnn.

evt cnm ilaç düşürüyo merak etme ovulaston falanda yap tam olsun bari aaay hadi bakalım,inşallah yaaaaa

evt cnm ilaç düşürüyo merak etme ovulaston falanda yap tam olsun bari aaay hadi bakalım,inşallah yaaaaa

canım ovilasyonda aldımda benim kocişko yaptırmıyo . yapıpda strese sokma şimdi ikimizi diyo. bu ay iki günde bir yapalım olmazsa bir daha ki ay ovilasyon yaparsın diyo. şimdi yok koyu çizgi idi yok pembe çizgi idi gereksiz stres oluruz diyo. ondan yapma ovilasyon dedi. tamam dedim bende bu aylık duruyo bi kenarda.

ikizlerim ben çıkıyorum cnm,saat 6 oldu..1 saate gelcek benim kociş yemek zamanı öpüyorum seni,görüşürüz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…