İnşallah Adetim 9 AY Gecikir Topiği :)

işallah oyledır ama ben hıc ınanmak ıstemıyoprum bu duruma oyle olmadıgını dusunuyorum cunkı... bu arada sende ne gıbı seyler olduu yaa akıntın falan varmı ?

işallah oyledır ama ben hıc ınanmak ıstemıyoprum bu duruma oyle olmadıgını dusunuyorum cunkı... bu arada sende ne gıbı seyler olduu yaa akıntın falan varmı ?

canım bende en son kahverengi gibi bir akıntı oldu o kadar. göğüslerim çok hassaslaştı birde belimin sağ tarafı hafif sızlıyo gibi oluyo. sende beyaz renkli akıntı varsa ya mantardır yada hamilesindir. çünkü benim hamile kaldığım ay akıntım çok artmıştı ve ikidebir idrara çıkıyordum. bi de kasıkta batma oluyor. bende daha hamile kaldığımı öğrenmeden bulantı başlamıştı birde. sende var mı bulantı yada kasık ağrısı ???

ya bende hep bulantı var ben bıraz pirpirikli bi kızım ota bo*a mide bulantısı yasıyorum ve ıstıfar edıyorum...
kasıklarımda agrı 1 saat once basladıı ... ama belıme vuruyo yanı hamıleykenkı agrı gıbı deıl yanii adet sancısı gıbı... akıntıda buyuk ıhtımalle mantardı gecdıı cunkı ıkı uc gun kasıntım vardı krem kullandım gecdıı akıntı kaldı bıraz oda gecer kasıntım gecdı cunkı... ya hamıle deilimdir yaaa

canım bende hamile kalmadan önce yıllarca nasıl bir akıntı ve mantar vardı bilemezsin.yıllrca tedavisini gördüm yok banamısın bile demedi. geçmedi bi türlü. artık manrat ve akıntıdan çocuk olmuyo diye düşünmeye başlamıştım. düşükten sonra rahim emarı ve rahim filmi çekilirken ilaç verdiler ya o ilaç içimi temizledi galiba. maşallah mantar dan filan eser kalmadı. rahatladım epey. inş tekrarlamaz yaa. amaaan ikimiz de hamile değiliz bence yaa. hamile olmak istiyoruz hepsi bu . kendimize de itiraf edemiyoruz galiba bunu. düşükten sonra insan kabullenemiyor gerçekten hamile olmamayı.

aynen valla ama sende oldumu bılmıyorumda bı korku saldı benı sankı hamıle oldugumu ogrensem bıle sevınemıcem ... bıde ılk zamnkı heyecan kalmadı bende oncelerı bı heves bı heves bende varyaa gun takıp etmeler faaln sımdı gunlerımı şaşırır oldum bugun gunlerden cumartesıymıs onu bıle ogleden sonra anladım ... o derece yanıı acaba içimdekı heves gıttımı ne ...

kesinlikleeeeee aynen canım. hamile kalsam bile sevinemicem 9 ay. anca kucağıma sağ salim sağlıklı bi şekilde alırsam anca o zaman sevineceğim.çünkü doktorum hamile kalmanda sorun yok fakat hamile kaldıktan sonra düşük tehliken diğer hamilelere göre daha fazla olacak dedi.çünkü benim çift rahimden dolayı rahim içi dar. Allah korusun ama düşme ihtimali yüksek olcak benim . üfff yaa hamile kalsak bir dert. kalmasak bir dert. hayırlısı neyse o olsun diyorum ama patır patır hamile kalanları görüncede çocuk isteğim artıyor. benimde hevesim eskisi gibi değil artık. bir daha hamile kalıp düşük olmasından korkuyorum çünkü.forumlarda da üç dört kez üst üste düşüren duyuncada moralim iyice bozuluyor.

canım ben çıkıyorum artık. pc ye bakmaktan gözlerim yanıyor. yarın tekrar görüşmek üzere. yarın hepimiz için hayırlı şeylerin başlangıcı olsun inşallaaaaahhhhh. aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar dün yazmıştım bende istiyorum die....yarın adet günüminşallah gelmez bizimde şöyle bebişlerimiz olsunda yyelim ağızlarını burunlarını dimi ama

Eklentiler

• $223526_584849854878505_215801646_n.webp
    18 KB · Görüntüleme: 51
kızlar dün yazmıştım bende istiyorum die....yarın adet günüminşallah gelmez bizimde şöyle bebişlerimiz olsunda yyelim ağızlarını burunlarını dimi ama

Canım inş 9 ay adet olmazsın.inş hamilesindir. Hamilelik şüphen varsa hemen bir test yap derim. Sonuçları bizimle paylaş olur mu?

Pufpuff nerdensinnn canım sen ? Bugün kaç kez girip girip baktım yoksunnn. Merak ettim. Napıyon kız bebek çalışması mı var yoksa?

Noldu canım adet oldun mu merak ettim?????? Test filan yaptın mı? Girersen yaz hemen meraklardayımmmm.

topiğin ismine bayıldım :) adetime 8 gün kala adet oldum :))) ve bu son olur inşallah; 9 ay boyunca adet olmam inşallahh :)))

kizlar benimde sat 25 ocak,daha cok cok erken ama bugün gögüslerimde cok sizi vardi sol tarafim felaketti aglayacaktim,bide cok wc ye gitme var ,normade hic hamilelik belirtisi hissetmezdim ama bu pskilojikmi diye düsünüyorum ama gögüs agrisi cok felaketti ilk defa basima geldi böyle birsey acaba hamile olanarda böyle bir belirti varmidir?

normal şartlarda hamilelik belirtileri arasında var tabi göğüsler hem şişiyo hemde hassaslaşıyo..dokununca bile acıyo..tabi kasık ağrısıda oluyo..valla inş iyiye işarettir seninkilerde hayırlı haberler vardır

Pufpuff nerdensinnn canım sen ? Bugün kaç kez girip girip baktım yoksunnn. Merak ettim. Napıyon kız bebek çalışması mı var yoksa?

geldim geldimmmm bugün full temizlik yaptım kız,perdeler falan aaaay çok yorgunum aslında..
hiç girmedim,telden bile..
çalışmada yok pek çok sıra..akışına bıraktım desem doğru olcak..

aaayyy kız sevgimi haykırasım geldi sana çok seviyorum kız seni ben,kanım baya kaynadı..gün geçtikçede ilerliyo.. huzur veriyosun bana

topiğin ismine bayıldım :) adetime 8 gün kala adet oldum :))) ve bu son olur inşallah; 9 ay boyunca adet olmam inşallahh :)))

sağol şekerim..
bende çok sevdim topiğin ismini aaayy inş kız,ağzından bal damlıyo..amin

şu an valla midemağzımda oturuyorum öylleeee pisikolojik değilse yada midemi üşütmediysem bakalım yarını bekliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…