İnşallah Adetim 9 AY Gecikir Topiği :)

şu an valla midemağzımda oturuyorum öylleeee pisikolojik değilse yada midemi üşütmediysem bakalım yarını bekliyorummm

inş psikolojik değildir yaaa..
ben hazırladım bak mendilleri,bi lafına bakar

Insallah cnm ama fazlada umutlanmak istemiyorum herseyin hayirlisi olsun gün yaklastikca heyecanlaniyor , bi yandanda günleri unutmak istiyorum

Insallah cnm ama fazlada umutlanmak istemiyorum herseyin hayirlisi olsun gün yaklastikca heyecanlaniyor , bi yandanda günleri unutmak istiyorum

valla inş cnm,hayırlısını versin Allah..
insan ister istemez düşünüyo,unutmak aklından çıkarmak mümkün olmuyoki çok istediğin zaman..

aaaaa kimler gelmişşş. hoşgeldin topiğin fıstıkkk sahibiiiiii

özlettin kız kendini. sabahtır kaç oldu giriyom giriyom yoksun. demek temizlik yaptın.iyi hadi güzel günlerde kirlensin evin.
ayyy bebeğim yaa sağol bende seni çoooooookkkk seviyorum kızzzz. bağımlılık yapıyosun sen insanda

utandım kızzzz deli...

1 erkek 1 kadın ı izliyorum her hafta. şuan da izliyorum. ayy çok komik yaa. gülmekten çenem ağrıyor. izle pufpuff um tavsiye ederim.

1 erkek 1 kadın ı izliyorum her hafta. şuan da izliyorum. ayy çok komik yaa. gülmekten çenem ağrıyor. izle pufpuff um tavsiye ederim.

açık şu an açık..
bende izlerim her hafta,çok uykum yoksa..
hayata dair,ikili ilişkilere dair çoooooooooooook şey var..
bende çok seviyorum

açık şu an açık..
bende izlerim her hafta,çok uykum yoksa..
hayata dair,ikili ilişkilere dair çoooooooooooook şey var..
bende çok seviyorum

aynen canım tam da ikili ilişkileri anlatıyor. o yüzden eğlenceli

bende izliyorum onu testi 3 gün sonra yapcam genelde şaşmaz günüm bakalım hayırlısııı

sen şimdi bi yap. 3 gün sonra gene yaparsın kız.

yokki şu anda evde sabah alsammı ne yapsam :)

kız bu merakla 3 gün geçmez. al sabah hemen yap ilk idrarında. zaten gebelik varsa illa ki çıkacaktır. çoğu kişide çıkıyor.hem hamile isen ona göre dikkat edersin daha iyi olur.değilsende kafan rahatlar.3 gün bekleyip de tek çizgi görürsen daha büyük hayal kırıklığı olur.çift çizgi görürsende yarından itibaren başlarsın sevinmeye.

yokki şu anda evde sabah alsammı ne yapsam :)

kız bu merakla 3 gün geçmez. al sabah hemen yap ilk idrarında. zaten gebelik varsa illa ki çıkacaktır. çoğu kişide çıkıyor.hem hamile isen ona göre dikkat edersin daha iyi olur.değilsende kafan rahatlar.3 gün bekleyip de tek çizgi görürsen daha büyük hayal kırıklığı olur.çift çizgi görürsende yarından itibaren başlarsın sevinmeye.

testi aldım tek çizgi bebiş gelmedi annesine naz yapıoo

selam kızlaaaaaaar..

var mı adeti 9 ay gecikecek olan? günü yaklaşan?umutlu olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…