şu an valla midemağzımda oturuyorum öylleeee pisikolojik değilse yada midemi üşütmediysem bakalım yarını bekliyorummm
normal şartlarda hamilelik belirtileri arasında var tabi göğüsler hem şişiyo hemde hassaslaşıyo..dokununca bile acıyo..tabi kasık ağrısıda oluyo..valla inş iyiye işarettir seninkilerde hayırlı haberler vardır
Insallah cnm ama fazlada umutlanmak istemiyorum herseyin hayirlisi olsun gün yaklastikca heyecanlaniyor , bi yandanda günleri unutmak istiyorum
geldim geldimmmmbugün full temizlik yaptım kız,perdeler falan aaaay çok yorgunum aslında..
hiç girmedim,telden bile..
çalışmada yok pek çok sıra..akışına bıraktım desem doğru olcak..
aaayyy kız sevgimi haykırasım geldi sanaçok seviyorum kız seni ben,kanım baya kaynadı..gün geçtikçede ilerliyo.. huzur veriyosun bana
aaaaa kimler gelmişşş. hoşgeldin topiğin fıstıkkk sahibiiiiii
özlettin kız kendini. sabahtır kaç oldu giriyom giriyom yoksun. demek temizlik yaptın.iyi hadi güzel günlerde kirlensin evin.
ayyy bebeğim yaa sağol bende seni çoooooookkkk seviyorum kızzzz. bağımlılık yapıyosun sen insanda
şu an valla midemağzımda oturuyorum öylleeee pisikolojik değilse yada midemi üşütmediysem bakalım yarını bekliyorummm
utandım kızzzz deli...
niye utandın şekerim yaaa
ama ben gerçekleri söylemiştim yaa.
1 erkek 1 kadın ı izliyorum her hafta. şuan da izliyorum. ayy çok komik yaa. gülmekten çenem ağrıyor. izle pufpuff um tavsiye ederim.
1 erkek 1 kadın ı izliyorum her hafta. şuan da izliyorum. ayy çok komik yaa. gülmekten çenem ağrıyor. izle pufpuff um tavsiye ederim.
inş psikolojik değildir yaaa..
ben hazırladım bak mendilleri,bi lafına bakar
açık şu an açık..
bende izlerim her hafta,çok uykum yoksa..
hayata dair,ikili ilişkilere dair çoooooooooooook şey var..
bende çok seviyorum
bende izliyorum onu testi 3 gün sonra yapcam genelde şaşmaz günüm bakalım hayırlısııı
aynen canım tam da ikili ilişkileri anlatıyor. o yüzden eğlenceli
sen şimdi bi yap. 3 gün sonra gene yaparsın kız.
yokki şu anda evde sabah alsammı ne yapsam :)
yokki şu anda evde sabah alsammı ne yapsam :)
kız bu merakla 3 gün geçmez. al sabah hemen yap ilk idrarında. zaten gebelik varsa illa ki çıkacaktır. çoğu kişide çıkıyor.hem hamile isen ona göre dikkat edersin daha iyi olur.değilsende kafan rahatlar.3 gün bekleyip de tek çizgi görürsen daha büyük hayal kırıklığı olur.çift çizgi görürsende yarından itibaren başlarsın sevinmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?