İnşallah test çubuğu yanılmamıştır. Bir bakar mısınız?

Oh subhanallah... her anınız güzel ve özel geçsin sağlıkla dünyaya getirio huzurla büyütün yavrunuzu... tüm annelerle☺

Canım konunu baştan sona okudum çok Tebrikler bizimde 1.5 yıldır olmuyor aynen senin gibi kendimde birsürü şey denerken eşimin Sperm sayısı ve hareketliliğinin düşük olduğunu öğrendik ama 3 milyon demişsin içime umut doğdu eşiminde 9 milyon sizin hareketlilik kaçtı acaba merak ettim? Birde hamile kaldığınız ay sık mı birliktelik kurmuştunuz ? Eşinize özel bişeyler yapıp içerdiniz mi? Çok sordum ama cevabı merakla bekliyorum

Cnm bnm eşimin de azdı hem sayı hemde hareketliliği bn keçi boynuzu nu kaynattım onu içirdim ve yedi. Sonra doktor ilaç verdi onuda içti bnm de bır yıl olmadı 4 ay ara verdim ve başladığım o ay oldu inşallah sizinde olur

Ayrıca cnö adetin biter bitmez başladık gün aşırı yaptık adetime bir hafta kala bitirdik

Tebrik ederim ne mutlu sizlere, Rabbim bize de o güzel duyguyu tattırsın inşallah.bu ay başında başladım dün yumurtlama günümdü son kez dün içti şimdi ara verdik ay başında tekrar içmeye devam edicek keçiboynuzunu, bunun yanı sıra arı sütü aldım 1 haftada bitirdi eşim maşallah bende yedim arı sütünden yarasın inşallah ama sık birliktelik kuramıyoruz eşimin işi dolayısıyla , yani bu hafta yumurtlama haftamdı 3 kez oldu onuda çook iyi görüyorum denk geldi bari bu ay.yani elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ekimin 1 ine randevu aldım üroloji ve kadın doğumdan bu sefer çözüme götürün bizi dicem Hsg isticem eşime de Kruger yapı şekil bozukluğu için test yapılacak, Allah'a sığınıyorum elbet birgün bizimde olucak , bu arada cevap için teşekkür ediyorum , belirtiniz kaç gün önceden başladı ve ne oldı ?Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

İnşallah hamile olursun bize imkansız deniliyor du hem eşimde hemde bnm çikolata kistim var diye. Ewet üroloji bölümüne gitsin eşim gitti hap verdiler onu düzenli içti adetime 5 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Çok yorgun ve halsiz hissettim. İştahım kesildi ve ishal oldum hayatta olmazdı m bnm kabızlık problem im olduğu için şaşırmıştım ve dizlerim ve kolları m çok ağrıdı akıntım hiç olmadı eşim acile gidelim dedi bnde gebelik testi yaptırdım 62 çıktı hamilesin dediler cinsiyeti erkek rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallah

ah ahhh bu hafta iyi geçti derken bugün idrar yolu enfeksiyonu oldum ne şanssızım ben ya bu ay ki ümitlerde çöpe gitti artık ,ay başında doktora gitcem diye umutluyum ben tam gaz spor ve rejimime devam edeyim bari hiç sanmıyorum tutsun artık

Belli olmax Bnmde ilk başta idrar enfeksiyon olmuştu doktor hamileliğin başında olur demişyi

ama benim hamileliğin başı da değilki dün yumurtlama günümdü bilmiyorum birazcık ümidim varsa da bugün gitti nöbetçi eczane buldum antibiyotik verdi başka aya kısmet artık

Bulantıların var mı nasıl geçiyor hamilelik
ay canım iyi gidiyor uyku sorunu dışında bir sıkıntı yok şükür henüz bulantı kusma vs de yok çok şükür inşallah hiç olmaz yoksa çalışmaya devam edemem o şekilde geçenlerde biraz bulandı midem mahvoldum. sadece koku hassasiyeti ve hala kasık belde ağrı var iyiyim yani senin nasıl gidiyor , birde zaman çok yavaş geçiyor sanki şu riskli günleri de atlatsaydık hayırlısıyla ayrıca sorduğun için çok sağol tatlım

Cnm çok sevindim.. Kalp atışını duydun mu

Canım öncelikle Allah ım inşallah bir an önce sizede bu duyguyu yaşatsın gerçekten evine ilk günden mutluluk giriyor çok şükür. burada ki bülent hocaya göstermiştim sonuçları aynısını sanada copyliyorum

Eşimin semen analizi
VOLUM:2 ML
SAYI : 4*106
TOTAL SAYI: 8*106
HAREKETLİLİK : %50
PROGRESİF HAREKET:%40

bu şekildeydi. hiçbir özel durum ya da özel hap ilaç kür vs olmadı. zaten benim inanamayıp buraya konu açma sebebim de bu oldu. yani ne ilişki de fazla bir birliktelik ne özenme hiç birşey yok. Tek fark ben 2 ay önce 10 kilo verdim birde tatile gidip gelmiştik ne çocuk ne pko ne sperm azlığı hiçbirşey düşünmedik mutlaka ki bunlarında etkiisi olmuş olabilir.

Cnm çok sevindim.. Kalp atışını duydun mu
yok canım gecen cumartesi daha 5 haftalık demişti ekim in 5-10u arası gel dedi. sen kaç haftalıkken duydun kalp atışını ? şuan senin nasl gidiyor hamilelik bulantıya devammı

ama benim hamileliğin başı da değilki dün yumurtlama günümdü bilmiyorum birazcık ümidim varsa da bugün gitti nöbetçi eczane buldum antibiyotik verdi başka aya kısmet artık
ayrıca da böyle düşünme canım hesabıma göre adet bitiminden sonraki 3. gün hamile kalmışım ben illaki yumurtlama günü diye birşey yok

yok canım gecen cumartesi daha 5 haftalık demişti ekim in 5-10u arası gel dedi. sen kaç haftalıkken duydun kalp atışını ? şuan senin nasl gidiyor hamilelik bulantıya devammı
Bulantılar devam üzerine mide yanması eklendi. 7 hafta 5 günlükken duymuştum cnm. Biraz yorgun hissediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…