- 21 Temmuz 2013
- 202
- 81
- 28
İlk cnm boy ve. 1.60 kilo 55 Ewet iyi oldu zayıflamam
Ewet cnm. Ama boğazın çok fena tahriş oldu.su içerken e bile zorlanıyorumBebeğin seni düşünmüş zayıflatmış bak annesi bu iyiliğini unutma paşanın...
İkincide sende rahatlıyorsun buda bir gerçekEwet cnm bn sürekli kan vermek istediğimde yükselmiş mi die eşim yükselir nie bu kadar kafaya takıyorsun. Bnm eşim fazla rahat
Ewet cnm. Ama boğazın çok fena tahriş oldu.su içerken e bile zorlanıyorum
Kötü oluyor cnm o ya cnm dogumunu sezeryan mı normal mi olmuştuÇok iyi anlıyorum canım o aşamadan geçiyorum çok sık olmasa yaşıyorum... benim birde mide gazı problemim var o çok zorluyor...çıkarınca rahatlıyorum anca
Kötü oluyor cnm o ya cnm dogumunu sezeryan mı normal mi olmuştu
İnşallah cnm. Bn normalden korkuyorumNormal doğum yaptım canm hayırlısıyla buda öyle olur umarım
Çok zor geçti düzenli çıkarttım sadece meyve ile duruyordum yeni geçmeye başladı bulantım şükür. İşten bile ayrıldım bulantılarım dan dolayı
Canım adım boşunamı panik :) bende ilk hamileliğimde öyleydim:):):)
Normal doğum yaptım canm hayırlısıyla buda öyle olur umarım
bende çok korkuyordum normalden benim bi kuzenim var o kadar canı tatlıydı ki eline iğne batsa saatlerce ağlardı en ufak şey canını acıtırdı. bu kız çatır çatır normal doğurdu ve çok ta zorlanmadığını söyledi şok oldum. o bile doğurduysa herkes doğurur diye düşünüyorum ondan sonra bana bi güç geldi:)İnşallah cnm. Bn normalden korkuyorum
İnşallah cnm. Bn normalden korkuyorum
Kuş deme alıncak paşaysa:) :) kuzımın vakti geçmiodu ama ikincide biraz hızlı vakit:) her anın tadını çıkar belki bulntı yaşamazsın canm ilk hamileliğimde hiç yaşamadım ben bu minik 2 haftadr annesini midesiyle sınıyor... ama pes yok :)mambiş bende çalışıyorum doğum zamanına kadar devam etmek istiyorum haklarımdan yararlanmak için inşallah o kadar zorlamaz zaten bebişim olunca devam etmicem çalışmaya kimseye emanet edemem sanırım kuşumu:) kaçıncı hafta başlıyor bulantı kusma falan
panikcim vakit nasıl geçiyor hızlı mı yavaş mı de bana mayıs çok uzak görünüyor şuan :)
Bnm o kadar zordu ki canım bnde bıraktım ve çalışmayı düşünmüyorum.6 haftada başladı bulantılarım canım. Özel okulda çalışıyordum.mambiş bende çalışıyorum doğum zamanına kadar devam etmek istiyorum haklarımdan yararlanmak için inşallah o kadar zorlamaz zaten bebişim olunca devam etmicem çalışmaya kimseye emanet edemem sanırım kuşumu:) kaçıncı hafta başlıyor bulantı kusma falan
panikcim vakit nasıl geçiyor hızlı mı yavaş mı de bana mayıs çok uzak görünüyor şuan :)
Hımmm ay ne güzel.. Bnde astım yüzünden korkuyorum nefesim yetmez se die canımbende çok korkuyordum normalden benim bi kuzenim var o kadar canı tatlıydı ki eline iğne batsa saatlerce ağlardı en ufak şey canını acıtırdı. bu kız çatır çatır normal doğurdu ve çok ta zorlanmadığını söyledi şok oldum. o bile doğurduysa herkes doğurur diye düşünüyorum ondan sonra bana bi güç geldi:)bide hacı dan hafsanın eli mi ne öyle bir çiçek gibi bişey getirtmiş doğum başlayınca annesi suya atmış o açıldıkça kızın rahim ağzı açılmış o yüzden çok kolay olmuş
Astım yüzünden cnö nefesim yetmez se die korkuyorum. Gögüs doktorum da eger değerlerin böyle olursa bn tavsiye etmiyorum dediHiç korkma normal en güzel şey çocuğunun her anına tanık oluyorsun çıktığı an herşey bitiı sanki sancıyı çeken sen değilsin .... ve anında kendinle çocuğunla ilgilniosun rahat eğilip doğruluyorsun..adı üzerinde normal...aksilik olmadığı sürece normalciyim:)
Güzel artmış cnmHerkese merhaba, arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum geçtiğimiz aylarda kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetimin gecikmesi sonucu kan testi yaptırdım (b-hcg) ilk sonucum 276 çıktı, 3 gün sonra beta hcg tekrarladım bu sefer ki sonucum 778 çıktı sizce artış nasıl yardımcı olur musunuz ? Kafam çok karışık
yaptırcam mutlaka canım senin ki de hayırlı olsun şu hamilelik takvimini ne kıskanıyordum inşallah akşama hemen bende yapıcam :)
Astım yüzünden cnö nefesim yetmez se die korkuyorum. Gögüs doktorum da eger değerlerin böyle olursa bn tavsiye etmiyorum dedi
ay ne oldu sonuç? 26 sayfa olmuş okuyamadım hiç birini
İyi dileklerin için teşekkür ederim cnm. İnşallah...Dr.un en doğru kararı verir.. kendi kendini kasma şimdiden düşünme bi bu kadar daha yolun var o an belli olur nasıl gerçekleşeceği...tadını çıkar gülüm oh paşayla gül eğlen oyna:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?